Citat:
Uporabnik Mitja99 pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Jaz mam tisto "starinsko varijano" kjer žiletko priviješ. Se mi najbolj dopade.
Enako tudi jaz. Žiletke so super zadeva za lenuhe, ki se brijemo max 2x tedensko
Jaz se ga samo 1x.
Citat:
Uporabnik Mitja99 pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Jaz mam tisto "starinsko varijano" kjer žiletko priviješ. Se mi najbolj dopade.
Enako tudi jaz. Žiletke so super zadeva za lenuhe, ki se brijemo max 2x tedensko
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Meni Philips sploh ne odgovarja jaz prisegam na Braun. Prej sem imel takega z dvojno gibljivo mrežico vendar sem sedaj ugotovil, da je to samo ena marketinška finta. Ko je crknila baterija sem nabavil novega bolj enostavnega 3770 in je super zadeva. Brijem se vsak drug dan, ker sem bolj len za te zadeve (je pa takrat malo več dela) in mi po enem letu baterija še vedno drži 3 tedne.
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
najprej se po ovinkih pozanimaj, če si ta dotična oseba želi brivnika. Ker nekaterim moškim niso všeč brivniki ker ne obrijejo do gladkega.
Drugače pa z kakšnim PHILIPS BRIVNIK HQ 7180 ne moreš faliti
slaba stran tega brivnika je , da je pri nam najcenejši 114€
Prej imel Brauna in sedaj Philipsa in mi kože čisto nič ne ''sežge''Citat:
Uporabnik vincent pravi:
s tistimi, ki so na prvih dveh slikicah lahko pošteno fališ
ker tile Philishavi prav pošteno sežgejo faco! Osebno sem privrženec mrežice (torej družina Braun)...kjer po britju niti After sheva ne rabiš.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
s tistimi, ki so na prvih dveh slikicah lahko pošteno fališ
ker tile Philishavi prav pošteno sežgejo faco! Osebno sem privrženec mrežice (torej družina Braun)...kjer po britju niti After sheva ne rabiš.
tak da..predvsem je stvar okusa...pa seveda koliko si pripravlejna dati za darilo..ker 200 EUR in čez za brivnik je za moje pojme totalni nesmisel.
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Kako pa izgleda to samočiščenje? Kako deluje?
Jaz moj brivnik redno pozabljam očistiti...čistim ponavadi ko je že vse zabasano ... Se mi pa je že zgodilo da mi je tako poln brivnik padu na tla in se odprl, tako da sem imel poleg brivnika še kopalnico za počistit
LP
Vem, da koža rabi čas, da se privadi, ampak kako naj gre človek zjutraj na šiht kjer se nonštop srečujem z ljudmi (pomembnimi in manj pomembnimi) s tako faco? Jst tega enostavno nisem mogel prenest. Tudi če sem se obril zvečer, sem bil zjutraj še vedno "lisast".Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:Tisti, ko pa reče po enem tednu "to pa ni zame, preveč draži/peče/žge", si je pa sam kriv. Koža skoraj vedno potrebuje nekaj časa, da se navadi na elektro britje...pri nekom je to dva dneva, pri drugem en mesec...jaz sem bil med tadrugimi. Ampak sedaj nimam razdražene kože niti enkrat več.