Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Amy bi naj umrla zaradi zastoja srca.

Vir: Reuters
Seveda! Kaj pa je vzrok zastoja srca?
rolleyes-1.gif

Kje si ti živel zadnjih 10 let? Srce se je ustavilo zaradi droge. Če nje ni bilo sram, ne vem zakaj bi se ti delal neumnega. Kakor koli obrneš je do svojega 27 leta naredila več, kot bo cel Alter skupaj, če vsi živimo do 85 leta
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

rolleyes-1.gif

Kje si ti živel zadnjih 10 let? Srce se je ustavilo zaradi droge. Če nje ni bilo sram, ne vem zakaj bi se ti delal neumnega. Kakor koli obrneš je do svojega 27 leta naredila več, kot bo cel Alter skupaj, če vsi živimo do 85 leta
smirk-1.gif

No zdej si mal smesen...vec... Vec cesa? Denarja? ja bi znalo bit. Glasbe? To bi tud znalo bit. Pol se pa pocasi neha. Zato ker je nekdo slaven glasbenik se ne pomeni da je nekaj naredil. Ce je ne bi bilo, potem ne bi bilo dolocenih komadov, vse ostalo pa bi bilo enako. Odvisno kaj kot clovek cenis pri soljudeh.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men ni bila okusna..bi ap tezkor ekel, da je kvalitetna..kvalitetno ni tisto v bg, ni to akr je kazala v druzbi

Se povsem strinjam. Droga jo je na koncu uničla, da je trpela tudi kvaliteta koncertov. Samo zaradi tega ne moreš zanemarit vseh glasbenih presežkov, ki jih je ustvarila pred tem (tudi zaradi vpliva droge). Tudi Jimi je imel v zadnjih mesecih življenja nekaj poraznih koncertov, kar pa ne naredi njegove glasbe nič manj kvalitetne. Isto je bilo z Jimom, Kurtom...(če so že direktne primerjave prišle na dan)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Kaj je amy naredila, je bilo kvečjemu to, da je poneumila miljone mladine po svetu, tako kot vsaka "moderna" glasbena skupina ali izvajalec.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

rolleyes-1.gif

smirk-1.gif
467716-post_slo.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
V stanovanju Amy Winehouse niso našli drog
Viri s policije so povedali, da v trinadstropni hiši Amy Winehouse ni bilo sledi drog.
Vir: Zurnal24
S tem ne mislim, da ni umrla zaradi drog. ampak...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kdo pa se dela neumnega!? Hotel sem samo povedati, da se lepše sliši, da je umrla zaradi zastoja srca kot zaradi mamil! Če je kdo tukaj neumen, si ti, ki take klanfaš! Kaj pa je naredila v teh parih letih, razen, da se je drogirala?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Pila je tudi rada.

Včeraj sem videl na TV, ko so kazali folk, kako okoli njene hiše polaga cvetje in sveče...kako je nekdo dal liter vodke.

pa še prav je imel.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Še enkrat ponavljam - kvaliteta nima veliko veze z okusom. Ko boš to dojel, se lahko pogovarjava naprej... Dokler boš poleg mešal tvoj omejen okus, žal težko govoriš o kvaliteti. Ne žalim te z bolezenskim stanjem ampak samo povzemam tvoje dojemanje glasbe (glede na napisano v tej temi).

OK, greva z druge strani. Kaj tako kvalitetnega je bilo na njeni gasbi? Kaj je tisto kar je tebe prepričalo. Lahko tudi najlčjubši komad oz opišeš kakšen koncert, ki si ga doživel. Ker meni ni samo gravž ter neokusna, mi je tudi petje povsem mimo, dopuščam pa možnost, da sem morda kaj spregledal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men ni bila okusna..bi ap tezkor ekel, da je kvalitetna..kvalitetno ni tisto v bg, ni to akr je kazala v druzbi

Se povsem strinjam. Droga jo je na koncu uničla, da je trpela tudi kvaliteta koncertov. Samo zaradi tega ne moreš zanemarit vseh glasbenih presežkov, ki jih je ustvarila pred tem (tudi zaradi vpliva droge). Tudi Jimi je imel v zadnjih mesecih življenja nekaj poraznih koncertov, kar pa ne naredi njegove glasbe nič manj kvalitetne. Isto je bilo z Jimom, Kurtom...(če so že direktne primerjave prišle na dan)

nič ne priemrjam. ne bom je pamtil po ničemer..pač drgeraši so pri meni minljive sorte.
tut cobaina ne pamtim..pa še koga ne.

naredila..ja..veliko zase, a še vedno premalo. za managerje in tisoče najstnikov, ki jim je bila cool.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zdaj ne vem, je tukaj problem, da ste ji fovš, ker se bojite da se po vaši smrti ne bo toliko govorilo oziroma da ne bo toliko ljudem žal za vašo smrt????? In kaj ste naredili vi za mlade in iz sebe??? Kere teme, komentarji brez nivoja. Konec koncev je ženska mrtva, vi pa s takimi komentarji. Zamislite si, da bi bila to vaša punca, hčerka, sestra krkol.... A ....
Sebe sicer nimam za ne vem kako pametnega človeka, se mi pa vseeno zdi, da je večina piscev na tem forumu totalno
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Elton John is releasing a memorial song for Amy Winehouse...
it's called "Candle under the spoon"

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jah, kaj to zdej važno, kaj je naredila. delala je dobre komade, ima glas, ki ga ne slišiš kar tako. Pač nekomu se je zdela kvalitetna, nekomu pa ne... a zdej boste zarad tega kregal? Kaj mi vemo, kaj je kvaliteta??? od nas vsak še malo svoj okus zraven meša, in če mu njena glasba ni všeč, potem kar ni šans, da je kvalitetna... Men je bila super, in ima tud dobre komade. Upam, da je umrla v spanju in v takem stanju ko je bila itak "high". Po drugi strani, se mi pa zdi, da je naredila samomor, saj se mi je zdela hudo nesrečna v tej svojih kratki vrhunski karieri.

Kakšen vzor je mladini - kakšen vzor so pa Black Sabbath, pa Iron maiden pa ostale hard skupine??? Sej za mladino je po vašem vzor edino Sebastjan, Enriqie Englesias, in ostali samci pop glasbe, al kako?? pač punca je ima svoj stil... če je kdo tok neumen, da ga bo kopiral, ga pa naj...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj je amy naredila, je bilo kvečjemu to, da je poneumila miljone mladine po svetu, tako kot vsaka "moderna" glasbena skupina ali izvajalec.

Ok.

Bi bil tako prijazen in samo postavil letnico, ko se je začela ustvarjati ta frdamana moderna glasba?

Za orientacijo ti lahko omenim recimo, da je bil jazz preganjan kot hudičeva glasba v ZDA že precej preden se je kdo na alterju sploh rodil...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Amy je mladini pokazala, da tega, kar je ustvarila ona, ne potrebujejo. Pokazala je tudi, da sez drogo ni za igrat. Pa tudi to, da svoji nalogi ni bila kos.

Meni njena smrt predstavlja mali šok, čudim se pa ne, tudi žal mi je ni.