Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da dajo meni 15 takih let kot jih je mela ona, me tut lahko pri 28ih pobere
smile-1.gif

Ti si mazohist?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo na njenem domu, poroča Sky News.

Vir: 24ur.com
Pričakovano.... Oz. pričakoval sem to novicono že pred kar nekaj časa...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Sam res.
crazy1.gif

Upam, da se vsaj komu ti dve sliki before/after vtisneta globoko v podzavest in odrine drogo čimdalj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Že slišim najstnice:
Oh, a s koko bom tak na izi shujšala? Superca!

Že že, samo za tak podvig bo rabla 50-100g, 70€ po gramu, mislim da se bo prec vrnila na čang-šlang čajčke 40€ kila
smile-1.gif

Ob normalni uporabi je koka čist super droga, torej dokler je vse v meji 2g na mesec, je skoraj neškodljivo.

Poznam modele, ki so v mb "na sceni" že 20 let, zadnje 3-4 leta pošteno cukajo, tut po 5tko na noč, pa so čist normalni,
na še večjem presingu in obdobju 10ih let rednega gasa, te pa prec spere.

Nenazadnje, sej te tudi čiki, vsak ki 40 let kadi je kot hodečo rakavo tkivo s tistim kadilskim glasom.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ka ste pa druga pričakovali. Droga naredi svoje. Poznam take, ki so na koki in se jim ne pozna. Si nebi nit mislil, da uživa droge.
Smo pa pred kakimi 5 meseci pokopali sošolca iz osnovne šole, ko se je v roku zadnjih 2 let z drogo popolnoma uničil. Prej pa imel dobro službo, punco, denar.
Vsaka droga ima stranske učinke. Tudi kava je neke vrste legalna droga. Da o cigaretih in o jointih ne govorim. Jaz za sebe vem, da kakšne druge prepovedane droge kot marihuane ne bom poizkusil pod nobenim pogojem. Tudi brez prepovedanih substanc se da lepo imeti.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Poznam take, ki so na koki in se jim ne pozna. Si nebi nit mislil, da uživa droge.
Enkrat sem v Rutarju nekaj kupoval, nek kavč, in en model začne razlagat leder gor/dol, in pravi, da to sicer ni njegov rajon, da pa bo prevzel kolega, ki je moral skočit na wc. In ko pride tisti kolega, ves naspidiran, da je jezik komaj dohajal izrečene besede, čelo pa je bilo mokro kot pri največjem betonerju sredi poletja na soncu na +40, sem sam pri sebi rekel "ta je zihr našmrkan". In, ko sem čez teden dni naročeno prevzel, so njegovi sodelavci povedali, da je na zdravljenju.
crazy1.gif

Tko da - tisti, ki so na koki, se jim pozna na prvi pogled (ko so zadeti, jasno).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To je bil na speedu, ker tak nacukat od koke da ti faco vleče, je moral bit ene 12x na wcju, pa niti ni to droga ki bi jo lahko
cukal v službi kar tako, vsaj nevem zakaj bi med šihtom 80e speko v nos, medtem ko je gram hitrosti 8€. Kar načeloma komot
gre skozi, če si se prejšni dan recimo ubil z alkotom, moreš it delat, pa greš na 3 lajne, pa ti že vleče faco.

Tako da če je bil, je bil na speedu, kar ni isto. In speed med šihtom se pije, ne vleče.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Nisem rekel, da mu je vleklo faco, sam ves naspidiran je bil - 100 stvari na1x bi lahko počel.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Nekako sem pričakoval to novico že nekaj časa nazaj.
smirk-1.gif
Čeprav, je kazalo, da se bo mogoče le izvlekla se ji ni izšlo...

Škoda njenega glasu...naj počiva v miru
roza.gif