Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Jo imam na facebooku in pred eno (1) minuto je bil dodana slika in ima 2200 like-ov
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.018
10.541
113
Največji hec je, ko piše novica o njeni smrti, spodaj pa LIKE-i...ja bravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Lepo te prosim, velika je bila samo v konzumaciji droge in alkohola. Zdaj se mi pa se naj smili nekdo, kot je ba ona, zo ocitno prevec denarja in nekontroliranih razvad v zivljenju. Sami razvrat in kontroverznost sta jo bila, o stilu glasbe pa ne bom, ker dopusvam moznost razlicnih okusov, meni deluje kot bi davil [censored], ki se zaveda, da so to njegovi zadnji trenutki zivljenja.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Lej najprej pojdi do omarice in vzame chill pill!
Ne glede na kar koli si nekdo ki je umru zasluži neko spoštovanje. Razumevanje tega je stvar inteligence!

V 27 jih je pravzaprav cel kup če pa omeniva tiste največje pa so to seveda . Morrison,Cubain,Jopiln,Hendrix in Jones

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
A spet bosanc? Ajde prasinarju odloci se ze.

Ja kaj naj, kagjo naj bom socuten do nekoga, ki zabrede v tezave in ni toliko, da bi se ven potegnol s pomocjo najboljsih institucij sveta. Da ne govorim o tipicni egoisticni usmerjenosti narkomana, jaz in se enkrat samo jaz. To, da ni pomislila na svoje nliznje, ko je vzela svoj zadnji sus je pa jasno.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Spostovanje? A to je tisto o mrtvih vse dobro al kako?

Kaj tako velikega je naredila ta narkomanka, da jo uvrscas med Hendrixa in ostale mi ni jasno, res ne. Ce bi ji bilo mar, bi se s pomocjo terapije ter podpore bliznjih spravila k sebi, tako je pa preminila kot si je zelela ze od pamtiveka, z iglo v roki. Vau, kakgdna umetnica, vau kaksen stil in dosezek. A bova nacela temo o vzorih? Svasta ej, ona je bila umetnica in spostovanja vredna, narkomank, ki pa umre na ulici s prerezanimi zilami je pa coleteragk damage. Normalno.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
hmm vidim da imaš neko izkušnjo z drogami oz jo ima nekdo blizu in ta izkušnja ti vsaj v tem primeru nekako mrači um.

Velike iz kluba 27 sem jih pa vse naštel.

Upam da to razumeš. Srčno

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Klub velikih? Jasno, ko suza. Notri tlaciti pokojno, ni mi jasno na podlagi cesa. Enostavno ni bila nic posebnega, razen svoje kontoverznosti

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
V 27 jih je pravzaprav cel kup če pa omeniva tiste največje pa so to seveda . Morrison,Cubain,Jopiln,Hendrix in Jones
In nobenmu od teh Amy ne seže do kolen.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
In nobenmu od teh Amy ne seže do kolen.

Kolkr hitro je prisla na sceno, tolk hitro jo zacne folk vmesavati med velike
bonk.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Spostovanje? A to je tisto o mrtvih vse dobro al kako?

Kaj tako velikega je naredila ta narkomanka, da jo uvrscas med Hendrixa in ostale mi ni jasno, res ne. Ce bi ji bilo mar, bi se s pomocjo terapije ter podpore bliznjih spravila k sebi, tako je pa preminila kot si je zelela ze od pamtiveka, z iglo v roki. Vau, kakgdna umetnica, vau kaksen stil in dosezek. A bova nacela temo o vzorih? Svasta ej, ona je bila umetnica in spostovanja vredna, narkomank, ki pa umre na ulici s prerezanimi zilami je pa coleteragk damage. Normalno.

467716-post_slo.gif