Britansko pevko Amy Winehouse so našli mrtvo

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Zdaj ne vem, je tukaj problem, da ste ji fovš, ker se bojite da se po vaši smrti ne bo toliko govorilo oziroma da ne bo toliko ljudem žal za vašo smrt?????
Ne, dvomim da ji je kdo fovš, ker mislim, da nihče od nas ni niti na nivoju one man banda iz lokalne konobe. Torej nihce od nas ni glasbenik tako da ji nimamo kaj biti zavistni. Dvomim da ji kdo tu gor zavida da je bila slavna, kvecjemu bi kdo zelel imeti toliko denarja kot ona. Ljudje smo minljivi, prej ko se sprijaznis s tem bolje je. Nekateri se zato zatecejo k veri v posmrtno zivljenje nekaterim (ocitno tudi tebi) pa se zdi blazno fascinantno ce kom po smrti veliko govorijo. Se strinjam je pustila pečat na tem svetu, vprasanje pa s cem - z glasbo ali s kontroverznostjo.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
In kaj ste naredili vi za mlade in iz sebe??? Kere teme, komentarji brez nivoja. Konec koncev je ženska mrtva, vi pa s takimi komentarji.
Med drugim nekateri tu gor s ceste pobiramo podobne nakokirance eni pa jih celo zdravijo. Kaj je brez nivoja? To da nekdo na glas pove da je bila ena navadna narkomanka ki si je z drogami unicila zivljenje in kariero? Ja, je mrtva in cas je, da se na glas pove "glejte kaj vam naredi droga". Komentarji so povsem na mestu. Ce pa tega ne zmores prenesti potem pa ne vem kako dojemas ostale resnice krutega sveta.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Zamislite si, da bi bila to vaša punca, hčerka, sestra krkol.... A ....
Zakaj? Zakaj bi si to zamislil? A to kaj spremeni zadevo? A to spremeni dejstvo da je umrla zaradi zlorabe drog? Da se je sama pripeljala do tega? Ga ne spremeni. In če bi to bila moja sorodnica bi mi bilo zelo zelo hudo. Še vedno pa bi si slej ali prej moral naliti čistega vina in na glas reci "ja, umrla je kot narkoman ker se je drogirala".

Citat:
Uporabnik tado pravi:
Sebe sicer nimam za ne vem kako pametnega človeka, se mi pa vseeno zdi, da je večina piscev na tem forumu totalno
bonk.gif
Z podobnimi neracionalnimi čustvenimi izpadi dejansko delujes najmanj nerealen ce ze ne kaj drugega.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Itak, da niso v njeni hiši našli drog, če pa je vse pokonzumirala in jo je stisnilo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Amy bi naj umrla zaradi zastoja srca.
Vir: Reuters
hysterical-1.gif
A je blo že pri kom drugače?

Na lsdju recimo si lahko prerežeš žile ker misliš da ti korenina raste in jo hočeš odrezat....
In umreš pa ko?

Edina smrt, kjer lahko rečeš, da ni krivo srce je obglavljenje
evil.gif
No pa kakšen zelo posrečen strel/udarec v glavo

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Še enkrat ponavljam - kvaliteta nima veliko veze z okusom. Ko boš to dojel, se lahko pogovarjava naprej... Dokler boš poleg mešal tvoj omejen okus, žal težko govoriš o kvaliteti. Ne žalim te z bolezenskim stanjem ampak samo povzemam tvoje dojemanje glasbe (glede na napisano v tej temi).

OK, greva z druge strani. Kaj tako kvalitetnega je bilo na njeni gasbi? Kaj je tisto kar je tebe prepričalo. Lahko tudi najlčjubši komad oz opišeš kakšen koncert, ki si ga doživel. Ker meni ni samo gravž ter neokusna, mi je tudi petje povsem mimo, dopuščam pa možnost, da sem morda kaj spregledal.

Ne, ne greva iz druge strani. Verjetno bi se spustil v tako debato s kom, ki je pripravljen debatirat, ti si pa že s parimi izjavami dokazal, da si glasbeno omejen in se ne mislim spuščat na tvoj nivo... Če bi imel namen debatirat o glasbi, ne bi v vsakem postu omenil, da ti je nagravžna, neokusna, narkomanka itd. Za take stvari meni dol visi, tebi pa očitno veliko pomenijo, tako da že na tej zelo pomembni točki ne prideva skupaj.

Spregledal si bistvo glasbe in si na ravni najstnic in zdolgočasenih žensk, ki si ustvarjajo okuse na podlagi trač literature.

Če te res zanima strokovno mnenje imaš na internetu ogromno review-ov priznanih kritikov. Ampak verjetno so tudi oni najstnice, brezvezniki, majmuni, ker gredo z razumevanjem nad harmoniko....

over&out

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kdo pa se dela neumnega!? Hotel sem samo povedati, da se lepše sliši, da je umrla zaradi zastoja srca kot zaradi mamil! Če je kdo tukaj neumen, si ti, ki take klanfaš! Kaj pa je naredila v teh parih letih, razen, da se je drogirala?

Ok, jemljem nazaj. Zdaj vidim da se ne delaš neumnega
smirk-1.gif

A zadravnik tudi pod vzrok smrti napiše: "Janez Novak je umrl, ker je pojedel preveč klobas in popil preveč žganice" ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej če poješ 100g strupa za podgane, da ti začenjo organi razpadat... Bos umrl zaradi zastoja srca?

Če se vržeš s stolpnice in z glavo vsekaš ob beton. Boš umrl zaradi zastoja srca?

Pa nevem zakaj mene drkarite, povem kaj sem prebral od Reuters.

Gonteseupizdomaterno, nepovem več nič.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Poznavalci glasbe se jo bodo spominjali predvsem po odličnem glasu, laiki pa predvsem kot osebo ki je zlorabljala mamila

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Bejba je bila talent. Posnela je odlične albume v svoji zvrsti in ima vso pravico da postane legenda. Mamila gor al pa dol.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se mije zdelo, da bo nekako tako ja. Poišči si sam. Pa uživaj v njenem "petju".

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Šakira ima zamašen nos, Maja Keuc sem moral iti pa prav pogledati hu da fak je to je pa bolj podobna Anastacii - Ne ena ne druga ne tretja meni niso všeč.

Je pa res podoben zvok. Stil pa čisto drug.

Evo, to "kruljenje" mene moti, ki ga nekateri priznavate. Stil je res drugačen, samo tisto rezanje glasu iz trebuha ali želodca mi pa res ni.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Šakira ima zamašen nos, Maja Keuc sem moral iti pa prav pogledati hu da fak je to je pa bolj podobna Anastacii - Ne ena ne druga ne tretja meni niso všeč.

Je pa res podoben zvok. Stil pa čisto drug.

Evo, to "kruljenje" mene moti, ki ga nekateri priznavate. Stil je res drugačen, samo tisto rezanje glasu iz trebuha ali želodca mi pa res ni.

To pačenje gre tudi meni na živcve. Ampak Amy ni bila tovrstna pevka. Ona je pač imela tak glas, saj se da lepo ločit ali poje čez nos, iz trebuha itd...