Se nisem sel v trgovinokaj zdaj, kolikokrat ste že morali prosit za natisnjen račun, oz kolikokrat ste ostali brez garancije za sendvič?
zakaj pa niste rekli za račun... menija tudi niste videli ane... še dobro da ste imeli zadosti denarjaV Kruhkeriji smo že prejšnji vikend ostali brez računa. Potem smo se v avtu praskali po glavi, koliko kaj stane. Smo pa preživeli, čeprav nam ni všeč.
Saj se bo hitro ugotovil manjko davka. Ne vem od kod naši vladi podatek, da smo v sloveniji dovolj zreli, da lahko delamo brez računa. Prej se je napizd..., zdaj se bo še itak bolj. Od uvedbe tega sranja sem bil 3x v gostilni postrežen zunaj. O računu ne duha ne sluha. Ravno tako ne vem ali je na blagajni v notranjosti lokala dejansko odtipkal moje naročilo. Dvomim.Mislim, da je moj lokalni šiptar narobe dojel nova navodila. Ob nakupu hrenovke v testu nisem dobil računa, blagajničarka ni nič tipkala v računalnik, iz kovancev, ki jih je nabrala je nad blagajno sestavljala stolpiče.
Deluješ malo žaljivo, pa vseeno:zakaj pa niste rekli za račun... menija tudi niste videli ane... še dobro da ste imeli zadosti denarja
nebi sicer rekel, da žaljivo vsekakor pa sarkastično, ker tudi tvoj post ni napisan realno, če pa slučajno je si pa očitno malo prikrajšan za določeno stvar...Deluješ malo žaljivo, pa vseeno:
Za račun nismo rekli, ker še nismo na vajeni, da moraš striktno zahtevati izpisek. Človeka pač občasno zanima, koliko kaj stane. Pri stotih evrih je lahko kar nekaj stvari, ki te zanimajo. Če pa moraš reči, pa pogosto deluješ kot komplikator in nezaupljivec.
Na meniju (na spletni strani) ni navedenih cen.
Denar smo imeli.
Iščeš dlako v jajcu.nebi sicer rekel, da žaljivo vsekakor pa sarkastično, ker tudi tvoj post ni napisan realno, če pa slučajno je si pa očitno malo prikrajšan za določeno stvar...
torej prišli ste v gostilno, kako ste vedeli kaj boste jedli? še nisem bil v gostilni kjer na meniju nebi zraven hrane in pijače bila tudi cena torej ste bili, ko ste pogledali meni obveščeni o tem koliko posamezna jed stane
in recimo, da nikjer prej ni bilo napisano, torej ste naročili hrano pojedli popili plačali in takrat vas še ni zanimalo koliko je stala posamezna jed in koliko je bila pijača, potem ste prišli v avto in takrat ste postali zainteresirani???
pa dej lepo te prosim...
Meni niti najmanj ni vseeno, kaj si drugi mislijo. Smo pač različni. Zato eni ustavimo na prehodu za pešce, drugi pač ne. Ker gledajo egoistično nase.še dobro da ti je vseeno kaj si drugi mislijo. natakar al pride z opasačem do mize, al pa s tiskanim računom, nekak dvomim da bodo s cifro v glavi hodili do miz