Brat bratu - nova slo humoristična serija

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
ksz

Klik. RTV (glede na dosedanje ravnanje z denarjem) verjetno že pripravlja ponudbo za kakšna 2 milijona evrov.
evil.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Teater paradižnik:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/N7vMZpBDMeQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/N7vMZpBDMeQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Komu je to bilo všeč, se naj vpraša, če mu ni bilo všeč le zato, ker je bil star manj kot 15 let. Meni se zdi neokusno. Dr. Gnidovec - Veselko, ki se nekaj pači. Razumem, da se piše Gnidovec, ker dela na oddelku za parazite - to je pač najboljši primer ironije, ki so ga premogli, zakaj mu pa obraz zateguje, mi pa ni čisto jasno. Pa človeški klopi, ki grabijo za rit - ma zanima, koliko minut so porabili, da so se tega domislili, 5 ali 10?

Meni se pa zdi, da si ti malo pomešal zadeve. Človek klop ni skeč iz Teatra paradižnik, ampak (če se ne motim) iz Jonasovega Brez zapor.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.887
6.540
113
Hm, očitno sem pa jaz edina potem tu, ki ji Only fools and horses res ne potegne. Pa the new statesman tudi ne. Čeprav so mi angleške humoristične nanizanke sicer fantastične. Razen teh dveh sem pogledala vse zgoraj omenjene, pozabili ste pa na Yes, (prime)minister. Za počit dobra, vsaj meni. So pa vse razen coupling malo starejše. Se še kaj dogaja na angleški sceni, da bi bilo vredno gledati?

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Vsak ima svoj okus, je pa res, da je najmanj ljudi, ki jim OFAH ne potegne, malce več je ljudi, ki jim Blackadder ne potegne, še malce več je ljudi, ki jim The Vicar of Dibley ne potegne (te še ni nihče omenil in je zame odlična) itn. - po tisti BBCjevi anketi sodeč. Meni so tudi najbolj všeč ravno te tri serije, ki so na vrhu na tej lestvici (ravno v tem vrstnem redu), bi pa Fawlty Towers prestavil precej nižje (pogledal celotno serijo, pa se enostavno nisem tako nasmejal kot pri drugih), Coupling pa precej višje itd.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jao, pozabili smo na "Father Ted".
cheer.gif

Ali po slovensko, "dušni pastirji".

Ta pa čist zmaga.
zmaga.gif