Brat bratu - nova slo humoristična serija

Naj bi odkupil scenarij in premaknil v slovenski prostor. Če bi se dalo dobesedno iz angleščine prevesti v slovenščino bi to sigurno naredili
bonk.gif
Žalostno, si moram kar en dvd originalnih v player porint da popravim okus

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem že drugje napisal.

Kot da bi simfonijo napisano za orkester, predvajal v midi verziji.
Potem pa to prodal nacionalki za velik €€€.

Ðuro, kapo dol.
crazy1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne razumeš?

Kapo dol, ker mu je uspelo zaslužt €€€.
crazy1.gif
pa za to, ker bomo to MI plačali.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
lol.. fulhuda stvar.. Fak.. pa kaj imajo to gledalce za popolne debile, ki niso nikoli gledal originala?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem sem razumel kaj si hotel napisat! A je kje podatek kok je nacionalka plačala za te serije? Gre za davkoplačevalski denar in po moje je to javni podatek!

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Bleda senca originala, moram pa priznati, da je tudi ta priredba, ki je čisto brez domišljije, boljša od tipičnih slovenskih humorističnih nanizank - se vidi, da imajo enkrat za spremembo vsaj spodoben scenarij
evil.gif
. Žal pa spet škripa vse ostalo.

Največji hec pa je, da ima rtv že odkupljene pravice za predvajanje originala - vrteli so ga letos, ob nedeljah, zdaj so ga pa _začuda_ umaknili. Bi bilo bolje, da bi vrgli kar original v prime time, namesto da isto stvar kupujejo dvakrat.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Popolnoma neizvirna kopija ene legendarne nanizanke.Šturbej je celo v enakem stilu oblečen, kot Del v izvirniku, isto mimiko skuša oponašat..In tudi epizoda s kovčki je v bistvu kopirano ista.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
kok boš pa ti razočaran, ko boš ugotovil, da je podobno tudi z drugo,tretjo,četrto..zgodbo.
grin1.gif
že n-krat je blo povedan, da ne gre za neki novga ampak direktno umestitev OFAH v domače okolje. skup z mimiko, oblačenjem in zapleti

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
ja jest sm bil tud kr presenečen!

Sm mislu, da bo pač tematika ista, ostalo pa prilagojeno našim razmeram...

Res je, mimika, skeči, fore, vse je kopija! In tud v originalu je šel ta suh od hiše, pa kao preživel nekje v eksotičnih krajih, pa k je po dnar prišel nazaj v sobo, čist isto! Pa dedi more met dva tv, pa soba je isto postavljena, scena no.... Pa Trigger - Blisk, ja dobr da mu niso dal ime petelin!

Naslednjič bom še gledal, da vidim če si bojo kakšno svojo foro spomnili, pol bom pa kr obupal verjetno!

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
KSZ

Zdaj bi kakšen TV3 zmagal, če bi ob ponedeljkih ob 19:55 vrtel originalne Only Fools And Horses
hysterical-1.gif

Drgač pa še nazaj na Tjašo: Izvrsten izbor angleških nadaljevank! Jaz bi še dodal odličen Fawlty Towers (
hysterical-1.gif
)!

Oh shut up Baldrick
hysterical-1.gif
! In ja, tisto je "dr. House" (za tiste redke, ki niso gledal Černega Gada)

Nazaj na temo! Tole je tudi po mojem mnenju bolj ubog način kopiranja legend! Takle mamo
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

upam da delboy in rodneyne bosta kdaj videla tega skropucala od plagiata ki je tako zanič da v bistvu niti plagiat ni
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
ej, sam tale angleški humor v faulty tower moreš pa res razumet! Dobri so!

Pa monthy python.... kakšne fore majo... kdaj so prov bolne!

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

upam da delboy in rodneyne bosta kdaj videla tega skropucala od plagiata ki je tako zanič da v bistvu niti plagiat ni
bonk.gif

Saj bi ju reveža pobralo

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
ksz

V nekem napovedniku sem videl, da sedita v avtu in jima glave premakne naprej - to bo v naslednjem delu, če se Djuro drži originalnega razporeda epizod. Me zanima, kateri avto bodo vzeli: 206 CC ali megana?
hysterical-1.gif

V originalu je jag E-type, se mi zdi.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Najbolj bolano pri celi zadevi je sli kupovat OFAH ceprav je Djuro ze nastopal v zelo podobni v casih TLN.
stupid-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Mja, pa stanovanje v slovenskem ponaredku je prelepo in tudi gostilna, v katero zahajata, je malo preveč fensi.Del in Rodney sta v originalu angleški spodnji sloj, kar pomeni, da živita v stari luknji, hodita pa v beznico.

V slovenski varijanti sta Bine in Brane v bistvu povišana v nek srednji sloj ( čeprav bleferski).

Nazadnje urejeno: