bosanci, sluzbe za dostavo paketov

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Prekleto res.
Primer: prijatelj in prijateljica, otrok je na poti. Ona ima redno službo, ni ravno bajno ampak plača je in zaposlena je za stalno. On ves čas sanja. Službe je nekaj časa menjaval kot po tekočem traku, trenutno nekaj zida (kao pomaga). Zadnjič sem opazil en oglas za delo, pa sem mu tako po ovinkih malo omenil. Pač blizu in to, plača niti ne tako švoh. Se sploh ni interesiral, ima on že plane za naprej (delo v tujini) kao ful easy job in kasiraš mastne dinare. No, ta job čaka že kake slabe 3 mesece.
Od takrat mu niti ne omenjam karkoli glede dela niti ga ne sprašujem kaj je novega. Se mi pa zdi bedasto, da si išče delo tam, kjer se bo vozil vsaj 2 urici na dan + dozdeva se mi, da to ni ravno 9-5 job ampak ko delo pride se dela, dokler ni narejeno.
Ampak to je samo moje mnenje.
Bosanci pa se dobro znajdejo. Možje ponavadi delajo na železnici ali pa zidajo, ženske pa kakor kje. Kakorkoli že, nekako jim uspe preživeti v Sloveniji IN zgraditi hišo v Bosni.
Veliko jih je na splošno kar sposobnih in imajo osnovno šolo recimo končano samo zato, ker je šolanje prekinila vojna.
Druga skrajnost pa so seveda takšni baksuzi, kot je nanj naletel ggg. So nesposobni ali pa se jim ne da. V veliko primerih oboje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
meni je najbolj smešno da ponosni lastniki možganov z iq blizu 0 strelajo parole kot so ausledner raus, ne zavedajo pa se da nam bosanci in albanci gradijo državo, ker smo sami postali prekomot za to.
žalostno je kaj vse zemlja nosi
bonk.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Mene ne moti, da delajo tujci pri nas. Je pa res, da se jaz ne mislim njihovega jezika učit. Če ne zna slovenskega jezika naj vsaj zna angleško ali nemško.
Drugače pa če je delavec prijazen lahko govori v latinščini z mano pa se boma že nekako zmenila.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni je najbolj smešno da ponosni lastniki možganov z iq blizu 0 strelajo parole kot so ausledner raus, ne zavedajo pa se da nam bosanci in albanci gradijo državo, ker smo sami postali prekomot za to.
žalostno je kaj vse zemlja nosi
bonk.gif

ojoj spet en razvajenec. meni se noben ne smili. ce mislis, da nam je slovencem z rozicami postlano potem bi bila 2 samomora na dan zgodovina. pusti sluzbo in se iz socutja zaposli v vegradu ali pridruzi hare krisina oslom. ti si tip cloveka, ki ustanavlja unicef, hipokrizija na visku.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
OFF topic
Steve
kje pa ti živiš a mogoče še kar v jugi?
bosanci in Bosanci (velja tudi za ostale priseljence) so prišli sem ker so si želeli Indijo Koromandijo. In kar so delali-naredili so dobili tudi plačano in mi nehi težit s tem da naj bom hvaležen za vse njihove "delovne" zasluge - če jih neb blo v SLO bi sedaj mi bli na ravni najmanj A pri BDP. Sicer pa mi ni jasno zakaj se ne poberete (pa tud kako našo babo lahko odvlečete dol ne bo nobene škode - mam osebno enake pomisleke da nebi hebu kako, ki se je dol dajala z jugovino kot ciganom_glej drug topic) dol če vam je tuki tako slabo.
Jaz tudi hodim v službo zato da zaslužim in ne zato da mi bo-bi mi nekdo čez 20 let govoril ti si pa zgradil SLO.
Res je žalostno da mora uboga slovenska zemlja nosit tolko gelipterjev iz bivše poscane juge (poglej po statistikah policije in socialnih služb) dobri pošteni delavci iz EU pa ne dobijo dela ker jih južnaki zatirajo.
ON topic
Javno naj se pove katera firma je tako zahojena da zaposluje nekulturne delavce.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Prekleto res.
Primer: prijatelj in prijateljica, otrok je na poti. Ona ima redno službo, ni ravno bajno ampak plača je in zaposlena je za stalno. On ves čas sanja. Službe je nekaj časa menjaval kot po tekočem traku, trenutno nekaj zida (kao pomaga). Zadnjič sem opazil en oglas za delo, pa sem mu tako po ovinkih malo omenil. Pač blizu in to, plača niti ne tako švoh. Se sploh ni interesiral, ima on že plane za naprej (delo v tujini) kao ful easy job in kasiraš mastne dinare. No, ta job čaka že kake slabe 3 mesece.
Od takrat mu niti ne omenjam karkoli glede dela niti ga ne sprašujem kaj je novega. Se mi pa zdi bedasto, da si išče delo tam, kjer se bo vozil vsaj 2 urici na dan + dozdeva se mi, da to ni ravno 9-5 job ampak ko delo pride se dela, dokler ni narejeno.
Ampak to je samo moje mnenje.
Bosanci pa se dobro znajdejo. Možje ponavadi delajo na železnici ali pa zidajo, ženske pa kakor kje. Kakorkoli že, nekako jim uspe preživeti v Sloveniji IN zgraditi hišo v Bosni.
Veliko jih je na splošno kar sposobnih in imajo osnovno šolo recimo končano samo zato, ker je šolanje prekinila vojna.
Druga skrajnost pa so seveda takšni baksuzi, kot je nanj naletel ggg. So nesposobni ali pa se jim ne da. V veliko primerih oboje.

Vse to je po eni strani res. Moreš pa se zavedat da so oni sami sprejeli delo pod takšnimi pogoji dela pri nas in tud s takšnim zaslužkom.
grims-1.gif

Ker so zaposleni pri nas imajo poleg pravic tudi dolžnosti en ker so oni tukaj v Sloveniji,bodo govorili SLOVENSKO!!!!
In tako je prav!!!
Če se jaz zaposlim v Srbiji,se bom pač trudil klepat Srbsko,pač se je treba prilagodit
stupid-1.gif

Debili ki so tukaj že nekaj let,pa ne znajo besede Slovensko so zame južna golazen,kateri sem ne spadajo.
Sosed je bosanec in živi pri nas okrog 10 let in po govorici nikoli nebi vedel,da ni slovenec,pa še ded na mestu je!!!
cheer.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Zame je dost da je bilo enkrat pri tedniku za neke delovne vize in je kazalo slovaskega doktorja kako zivi pri nas 6 mesecev in je ze govoril tekoce slovensko, kaksno besedo je napacno naglasil.
Pac od mujotov in fatim iz sela je tezko pricakovati da se bodo karkoli naucili saj to ni njihova funkcija, njihov pomladek pa pac dela pizdarije ker drugega od svojio starsev nimajo, istocasno bi pa vsi vozil bmwje in uzivali lagodje itd.

Nekateri pomladki so se spametovali in nekaj naredili iz sebe ostalih 90% pa imajo lepe kartoteke, po mestu hodijo z belimi supergami, zlizanimi kavbojkami, rokezo, belo lacoste torbico in z diamanti na usesih
bonk.gif
in uzivajo kar jim sistem za barabe dopusca.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem lohk tvoj prjatu..da te jebem u usta skrbava.

bosanc ti je nizal BDP. dobr da ti ni mamo.
in ti bi postenga svabo, da pri sct polaga robnike. seveda. ahmeti ze cakajo.

upam, da se zajebavas, al pa da imas clansko iz polja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
, ne zavedajo pa se da nam bosanci in albanci gradijo državo, ker smo sami postali prekomot za to.

Kar se šiptarjev tiče; prvo se malo pozanimaj, potem pa govori.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
in je kazalo slovaskega doktorja kako zivi pri nas 6 mesecev in je ze govoril tekoce slovensko, kaksno besedo je napacno naglasil.

Isto, ruska zdravnica, sploh nisem vedel, dokler mi ni povedal drug zdravnik.
roza.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam vi dolenci ste pa res v PM.

imate rome, tko k 'balkanci'
kradete si vodo, tko k balkanci
mate dohtarje z balkana, tko k balkanci
mate slovake, tko k balkanci

edin kar mate vec je jansa

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem lohk tvoj prjatu..da te jebem u usta skrbava.
veš da si lahko moj prjatu ampak je.al me pa ne boš ker se pe.rom ne pustim - če pa so še juznaki pa tok mn (šavabu bi pa dal takoj - ampak seveda sam če je arijec
bosanc ti je nizal BDP. dobr da ti ni mamo.
Točno to bosanc in ne Bosanc je nižal BDP če pa bi mi mamo bi se pa SOFTI imenoval
in ti bi postenga svabo, da pri sct polaga robnike. seveda. ahmeti ze cakajo.
Tvoja južnaška pamet še ni dojela da EU ni samo D
upam, da se zajebavas, al pa da imas clansko iz polja.
mislim popolnoma resno - kako pa to da si tako seznanjen da imajo pacienti polja člansko - če je na delu empirika ti tudi tvojega nekulturnega izražanja ne morem več zamerit

Ker sem po službeni dolžnosti vsaj 3-4 mesečno v ex jugi mi je poznana mentaliteta normalnih Bosancev kamor ti definitivno ne spadaš ker so jih tapametni izvozili žal pa si ti pristal v SLO, če pa želiš ti posredujem link za plac kjer boš lahko "pel" brez problemov - sam še amerikanosi ga morajo mal spraznit

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bodo romuni delal pri sct-ju. super, ne.

atesit
ne vem o cem ti to

rajko z gnilo balalajhko
dokler bodo juznjaki mislili, da ste janezi zakon, boste ti in tebi podobnoi hodili po balkanu. sam bi vam prepovedal vstop oz prehod cez kolpo.

me pa veseli, da bi svabi dal, da te guzi. potrjuješ balkansko misljenje o beckih konjusarih.