Kitajci, arabci in indijci cist normalno letijo cez teritorij Rusije. Pa se kdo se najde.
pa TurkishAirlines... samo EU letala ne, ker je EU izrekla sankkcije proti Rusiji in zaradi tega ne uporabljajo RU zračnega prostora, ki se seveda plačuje.
Kitajci, arabci in indijci cist normalno letijo cez teritorij Rusije. Pa se kdo se najde.
Ker je EU bo svojo neskončni modrosti uvedla prepoved poletov za ruske družbe nad EU.Zakaj se ne leti cez Rusijo?
![]()
Race to Tokyo: JAL and Finnair’s separate paths from Helsinki | Flightradar24 Blog
Back-to-back departures from Helsinki mean the race is on between Finnair and Japan Airlines to Tokyo-Haneda.www.flightradar24.com
Drži se raje nakupa čevljev.Glede na to da Rusi streljajo dol tudi svoje avione ne vem če bi ti rad letel tam preko. In mimogrede so tudi v vojni - se oproščam 3 dnevni specialni operaciji.
Ti pa idi v osnovno šolo da te naučijo brat.Ker je EU bo svojo neskončni modrosti uvedla prepoved poletov za ruske družbe nad EU.
Drži se raje nakupa čevljev.
sej ze izgleda, kot da je s papirja.Da se ne matrate ;Replika
Kabina je bolj late model varjanta od 109KME Bf 109G
ME Bf 109G
Glede na to da gre za repliko, ki mi deluje kot ena mešanica več različnih verzij 109-ke, je imho brezpredmetno določanje zadnje črke. Wannabe ME109 pa j' to to.Kabina je bolj late model varjanta od 109K
Verjetno je pristal na makedamu, pa ga je zaprašilo.To mi deluje kot, da ga je nekdo iz skednja vn prvleku pa ga tam pustil.