Bodo temu tudi zaplenili vozilo?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

A torej praviš da bi ta policaj svoje delo in naloge danes lahko opravljal nemoteno tudi brez izpita?
In bi se tako kot se je v četrtek, danes brez izpita vsedel v avto in odpeljal opravljat delovno nalogo? predpostavljamo da je šel zadnjič po službenih opravkih in ne po privatnih.

Ja sej mogoče imaš prav, le kdo bo pa policaja kaznoval za vožnjo brez izpita? .

No pa ti povej, po katerih zakonih ali pravilnikih, je ta policaj izgubil službo, Vrbančič pa za povsem enak prekršek še ostal v policiji ???

Ja sintič... lahko opravlja vse naloge tudi če nima izpita... Na intervencijo se ponavadi peljeta 2.... Aha... razen, če se po tvojem tut kot sopotnik ne sme peljat, ker nima izpita!
hysterical-1.gif

PS: Sicer vse to že veš, ampak je fajn mal "priredit" zadeve in zavajat folk, kajne?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.341
7.405
113
moj odgovor si seveda namenoma spregledal.

Ce bo, bo sluzbo izgubil ker je bil pijan na delovnem mestu in je skodoval ugledu policije.

Vrbancic pa ni bil v sluzbi v casu nesrece.

o morali lahko razpravljamo v neddogled tudi o vrbancicevem kasnejsem napredovanju. Ampak pravno gledano ne gre za enak primer.

In da, kot sem ti ze napisal: v policiji so ljudje ki trenutno nimajo veljavnega VD. Torej so v avtu kot sopotniki. Sedaj pa STFU in razpravljaj o tematiki o kateri ocitno ne ves nicesar.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Ja sintič... lahko opravlja vse naloge tudi če nima izpita... Na intervencijo se ponavadi peljeta 2....
Nebi rekel. Zadnjič se je peljal čisto sam, in ja, bolj bi bilo pametno da bi bil takrat sopotnik.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce bo, bo sluzbo izgubil ker je bil pijan na delovnem mestu in je skodoval ugledu policije.

Vrbancic pa ni bil v sluzbi v casu nesrece.
Težko sprejmem dejstvo, da pijanost nekega direktorja policijskega urada manj škoduje ugledu policije kot pijanost navadnega policaja.
Če Vrbančič v času nesreče ni bil v službi, a to pomeni da se s službenim avtom vozi po privat opravkih?

No kakorkoli, jaz mislim, da so kazni prestroge in da je odpustitev policaja pretiran in prestrog ukrep, še posebno če je bil res tako dober policaj kot pravite.
Bi se lahko našle zanj kake druge kazni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.341
7.405
113
Da, Vrbančič se s službenim avtom lahko vozi po privat opravkih. Takih oseb je v policiji cca 20 do 30 + tisti ki so dezurni na domu in imajo v casu dezurstva pri sebi sluzbeno vozilo.

Gotovo je skodoval ugledu policije ni pa bil pijan na delovnem mestu.

Slednji pa ne le da je bil pijan v sluzbi, ne le da je razbil sluzben avto - tip je se je pijan zaletel v nekoga tretjega.

Sluzbo bo pa izgubil zato, ker ce je ne bi, bi tebi podobna raja ponoci hodila v ljubljano na IPP zarad motenj srcnega ritma. Vemo da ti srce ne bi zdrzalo. Tako bo pa verjetno dal odpoved preden ga odpustijo in bil v roku meseca ali dveh zaposlen v notrajem varovanju podjetja Krka za par 100 EUR vecjo placo. Kot dodaten bonus mu ne bo treba poslusat synthmanov na cesti, folka ki prevec gleda CSI in policistov SO VDT ki preiscejo vsak primer kjer se kdo izmisli da ga je policist udaril.

Pac za nastale dogodke je kriv sam, ni tu kaj filozofirat. Se dobro se je izslo, kaj ce bi se celno zaletel v nosecnico?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Ja sintič... lahko opravlja vse naloge tudi če nima izpita... Na intervencijo se ponavadi peljeta 2....
Nebi rekel. Zadnjič se je peljal čisto sam, in ja, bolj bi bilo pametno da bi bil takrat sopotnik.

Hmmm.... nikjer nisem sebe zasledil, da bi bila debata o tem, kaj bi bilo bolj pametno.. da bi bil sopotnik ali ne... ampak OK, tvoje funkcionalne nepismenosti sem že vajen
aplauz.gif

Zanimivo, da si zopet vzel le DEL iz mojega posta, tisto, kar sem povedal NATO, pa se vsekakor navezuje na "tvojo selekcijo teksta"
stupid-1.gif

Če še ne veš.. najbrž si preveč selektivno bral oz. razmišljal oz.. (dodaj poljubno)... ko se je zaletel je izpit še imel... Lahko ti pa še enkrat povem. Ampak kaj, ko boš to spet "spregledal"
hysterical-1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Meni se ni dalo več matrati pa ponavljati eno in isto ker sem pač videl da ne dojame in meša jabolka in hruške. Mu je pa sedaj apollo lepo razložil tako da bomo videli če bo sedaj dal mir ali ne.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Hmmm.... nikjer nisem sebe zasledil, da bi bila debata o tem, kaj bi bilo bolj pametno.. da bi bil sopotnik ali ne... ampak OK, tvoje funkcionalne nepismenosti sem že vajen
aplauz.gif

Zanimivo, da si zopet vzel le DEL iz mojega posta, tisto, kar sem povedal NATO, pa se vsekakor navezuje na "tvojo selekcijo teksta"
stupid-1.gif

Če še ne veš.. najbrž si preveč selektivno bral oz. razmišljal oz.. (dodaj poljubno)... ko se je zaletel je izpit še imel... Lahko ti pa še enkrat povem. Ampak kaj, ko boš to spet "spregledal"
hysterical-1.gif
Ko tole berem mi pa res ni jasno, kaj si hotel povedati.

A si mislil rečt, da če se je policaj še prejšnji teden moral sam vozit in sam opravljat svoje službene naloge, in službo opravljal tako, da se je požvižgal na zakone in vozil pijan,..... da bi lahko tudi odslej enako kot prej v službi opravljal iste naloge, in se tako kot prej požvižgal na zakone in se vozil brez izpita? (ki ga zdej po novem zakonu nima več, po starem bi ga pa še imel).

Jest sm pa mislil da se je prej, ko je še imel izpit sam vozil, zdej brez izpita pa službe ne more več opravljat istih nalog tako kot prej. Pa si me prepričal da se motim. Maš prav, če se je prej požvižgal na zakone bi se lahko tudi sedaj in opravljal enako delo.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
sintč... vse kar ti lahko rečem je.... hahaha... nehaj poneumljati sebe in se spravljati v tako veliko zadrego.... Točno veš, kaj ti hočem reči in ne obračaj (tako kot vedno) ter ne potvarjaj mojih izjav...
PS:Kot vedno doslej... ko boš odgovoril, zakj si vzel iz mojega posta le tisto, kar ti paše, ostalega pa ne se nimava kaj pogovarjat... ups... ne moreva nadaljevat tvoje monolga :D hahaha

kamela123:

Itak vidiš, da je sintič Apollov post popolnoma in v celoti ignoriral. Zakaj? Zato ker mu to ustreza, saj drugače nebi mogel več nabijat stalno eno in isto
smile-1.gif