Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sicer pa za patriota - to je bil eden redkih policistov v novem mestu, ki je cigane obravnaval za vsako bedarijo ki so jo naredili. Tako da, kljub veselju da bo ostal brez sluzbe (ne pa brez avta) lahko doma stocis solzico ker odhaja eden vecjih borcev za preprecevanje ciganskega kriminala.
Če to drži,potem je škoda res velika,saj je malo takih ki resnično nastopajo proti tej problematiki.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To žal samo nakazuje, da gre za zelo konfiltnega policista, ki je zelo rad rinil v takšno in drugačno sranje.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sicer pa za patriota - to je bil eden redkih policistov v novem mestu, ki je cigane obravnaval za vsako bedarijo ki so jo naredili. Tako da, kljub veselju da bo ostal brez sluzbe (ne pa brez avta) lahko doma stocis solzico ker odhaja eden vecjih borcev za preprecevanje ciganskega kriminala.
Če to drži,potem je škoda res velika,saj je malo takih ki resnično nastopajo proti tej problematiki.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:To žal samo nakazuje, da gre za zelo konfiltnega policista, ki je zelo rad rinil v takšno in drugačno sranje.
Vidim da nov zakon res deluje.Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tudi sam ga poznam in potrjujem zgornje besede. Eden od redkih pravih policitov, kateri te ni j8bal za vsako bedarijo!
Če bi poznal zakon, bi vedel da novi zakon nima nobene veze s tem da je policist zapustil policijo. Ampak, seveda to si vedel, pa si se vseeno odločil malo zavajati. Kot ponavadi aneCitat:
Uporabnik synthman pravi:
Vidim da nov zakon res deluje.
Ne samo da je spravil pijance in divjake s cest, ampak tudi dobre policaje s policije.
Če bi še veljal star zakon, bi ta policaj danes imel veljavno vozniško dovoljenje v žepu.Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Če bi poznal zakon, bi vedel da novi zakon nima nobene veze s tem da je policist zapustil policijo. Ampak, seveda to si vedel, pa si se vseeno odločil malo zavajati. Kot ponavadi aneCitat:
Vidim da nov zakon res deluje.
Ne samo da je spravil pijance in divjake s cest, ampak tudi dobre policaje s policije.
veljavno vozniško dovoljenje ni pogoj za opravljanje poklica. Napisal si da je ta zakon spravil tega policista iz policije, kar je navadna LAŽ.Citat:
Če bi še veljal star zakon, bi ta policaj danes imel veljavno vozniško dovoljenje v žepu.
Ker pa velja nov zakon, pa veljavnega vozniškega dovoljenja danes NIMA, in ga še nekaj časa ne bo imel, in tako ne more več opravljat tistega dela, kot ga je še prejšnji teden. Ker se je treba v avto usest in kam peljat.
Ja, če si čistilka na policiji, potem izpita najbrž res ne rabiš.Citat:
veljavno vozniško dovoljenje ni pogoj za opravljanje poklica. Napisal si da je ta zakon spravil tega policista iz policije, kar je navadna LAŽ.Citat:
Če bi še veljal star zakon, bi ta policaj danes imel veljavno vozniško dovoljenje v žepu.
Ker pa velja nov zakon, pa veljavnega vozniškega dovoljenja danes NIMA, in ga še nekaj časa ne bo imel, in tako ne more več opravljat tistega dela, kot ga je še prejšnji teden. Ker se je treba v avto usest in kam peljat.
Res? ena izmed delovnih nalog policije je da vozijo avto? ho ho ho ho. Iz ene laži in zavajanja takoj v drugo laž. c.c.c. Če bi bila tvoja trditev resnična, potem bi kar nekaj policistov odletelo iz policije, saj za vožnjo int. vozil ni dovolj vozniško dovoljenje, za to morajo imeti manj kot 6 kt in ne smejo biti vozniki začetniki pa še par pogojev je katere se mi ne da iskati. Tako da boš moral najti drugo razlaga kot pa ZPrCP... Srečno.Citat:
Ja, če si čistilka na policiji, potem izpita najbrž res ne rabiš.
Pa če si Vrbančič, ki je povsem isto kot ta naredil po starem zakonu pa tudi ostaneš v policiji.
Če pa voziš službeni policijski avto???? khmmm mogoče imaš pa res prav, da so policaji nad zakoni pa za njih ne velja da morajo imeti izpit če vozijo avto, kar je ena od njihovih delovnih nalog.
Me pa veseli, da za laž ne trdiš tudi prvega dela mojega stavka, kjer sem napisal da je zakon spravil s cest pijance in divjake. (poleg dobrega policaja)
Še en tvoj post višje si trdil, da veljavno vozniško dovoljenje ni pogoj za opravljanje poklica policaja, a zdej mora pa že imeti manj kot 6 točk, pa začetnik ne sme bit? Kaj zdej?Citat:
Res? ena izmed delovnih nalog policije je da vozijo avto? ho ho ho ho. Iz ene laži in zavajanja takoj v drugo laž. c.c.c. Če bi bila tvoja trditev resnična, potem bi kar nekaj policistov odletelo iz policije, saj za vožnjo int. vozil ni dovolj vozniško dovoljenje, za to morajo imeti manj kot 6 kt in ne smejo biti vozniki začetniki pa še par pogojev je katere se mi ne da iskati. Tako da boš moral najti drugo razlaga kot pa ZPrCP... Srečno.Citat:
Ja, če si čistilka na policiji, potem izpita najbrž res ne rabiš.
Pa če si Vrbančič, ki je povsem isto kot ta naredil po starem zakonu pa tudi ostaneš v policiji.
Če pa voziš službeni policijski avto???? khmmm mogoče imaš pa res prav, da so policaji nad zakoni pa za njih ne velja da morajo imeti izpit če vozijo avto, kar je ena od njihovih delovnih nalog.
Me pa veseli, da za laž ne trdiš tudi prvega dela mojega stavka, kjer sem napisal da je zakon spravil s cest pijance in divjake. (poleg dobrega policaja)
Očigledno nisi sposoben doumeti razlike med pogojem za opravljanje poklica s pogojem za vožnjo vozil s prednostnjo.Citat:
Še en tvoj post višje si trdil, da veljavno vozniško dovoljenje ni pogoj za opravljanje poklica policaja, a zdej mora pa že imeti manj kot 6 točk, pa začetnik ne sme bit? Kaj zdej?
Zakaj zopet zavajaš ostale uporabnike, prej si trdil da je zaradi novega zakona odletel policist in to je kot sem ti že povedal navadna laž. Za podkrepitve svojih laži, pa primerjaš ta primer s primerom bivšega direktorja UVZ kateri pa ni izgubil službe.Citat:
Pa da ne bo pomote, govoriva o tistem novomeškem policaju, ki je pijan s službenim avtom in na službeni vožnji povzročil nesrečo ne o čistilki ki čisti policijske prostore.
No kakorkoli, še vedno trdim da bi ta policaj danes po stari zakonodaji imel veljavno vozniško dovoljenje. Ker pa je zdej v veljavi nov zakon, pa veljavnega vozniškega danes nima in ga še lep čas ne bo imel.
Citat:
Zakaj zopet zavajaš ostale uporabnike, prej si trdil da je zaradi novega zakona odletel policist in to je kot sem ti že povedal navadna laž. Za podkrepitve svojih laži, pa primerjaš ta primer s primerom bivšega direktorja UVZ kateri pa ni izgubil službe.
poleg vseh navedenih laži, seveda ne smemo pozabiti na laž, da je vožnja avtomobila ena izmed delovnih nalog policije
In ja, govoriva o policistu in ne čistilki.