Citat:
Uporabnik krizo pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Lex ma hibrid na trgu že nekaj let ampak kaj ti to pomaga če je poraba veliko večja kot pri dizelu pa naj bi bila to napredna tehnologija!
ne razumeš
lej eno je bencin +elektrika, drugo pa dizel. če nebi bil hibrid, bi požru 15L (recimo mestna vožnja). vprašanje koliko požre 3.0i bi bilo na mestu.
Citat:
Uporabnik krizo pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Ja ti je itak tako z bavarijo! Zdaj samo rižkote počakat kak bojo v bran stopli! V vseh pogledih je nemška tehnologija boljša in cenejša
v čem je boljša? ker bavarci še niso ponudili hibridnega pogona trgu, medtem ko ga ima Lex že nekaj let?
v čem je sploh smisel te primerjave? zakaj niso vzel lexusa z dizelskim agregatom?
koliko porabi bavarc z bencinskim motorjem
ta test je brezvezenpa bi sam imel raje X5, kakor lexusa (mi je lepši v vseh pogledih)
btw... med največjimi uvozniki iz kitajske je ravno bmw... nevem kater model naj bi imel kar 1/4 elementov iz kitajske, toliko o bavrcu
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
[bmw ponuja sedmico na vodik ze od casov, ko so japonci se riz jedli
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
saj v tem je problem...ker to je 'terenec' ki ni terenec (nese ga vsaka Lada Niva), in vozi se ga po AC za na katero to ni (nese ga vsak avto srednjega razreda).
Ampak zdaj se potenca (€-ska) meri v višini in težo in ne več v dolžino.
In govoriti pri 2 metra visoki krači, teže najmanj 2 toni da bo porabila 9 litrov je znanstevna fantastika in utopija. Tako da..hibrid gor ali dol (pa ni važno dizel ali bencin).
Če pa je mišljeno da bo spomočjo hibrida porabil manj v mestni vožnji...je pa spet nateg stoletja, ker mi ni jasno kaj naj bi 'terenec' počel v mestu (vsaj do te mere da bi izrazito koristil (ter na ta račun prihranil) s hibridnim pogonom).
V reklamne namene pa dobro izpadeš!
Ko bom 'velik in bogat', bom kupil 'terenca' teže 2,5 tone in vsaj 5.0 litra motor. Seveda pa, ker sem ekolog po duši, si bom dal v šibedah montirat 30 x 30 cm el. celice, da mi bojo polnile akumulator
To so luksus terenci. Uporabljali naj bi jih "premožnejši" ljudje za prevoze na piknike v ne preveč zabačeni naravi, pojedine v lovskih kočah, prevoz kamp prikolice ali jahte, za prevoz na strelske vaje in streljanje na glinaste golobe, gosi, fazane itd...skratka prevozi, ki jih za svojo rekreacijo, zabavo, poslovne posle opravljajo magnati nekje v naravi. To je namen teh avtov, zato je testiranje na dobrih cestah bedasto.Citat:
Če pa je mišljeno da bo spomočjo hibrida porabil manj v mestni vožnji...je pa spet nateg stoletja, ker mi ni jasno kaj naj bi 'terenec' počel v mestu (vsaj do te mere da bi izrazito koristil (ter na ta račun prihranil) s hibridnim pogonom).
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
To so luksus terenci. Uporabljali naj bi jih "premožnejši" ljudje za prevoze na piknike v ne preveč zabačeni naravi, pojedine v lovskih kočah, prevoz kamp prikolice ali jahte, za prevoz na strelske vaje in streljanje na glinaste golobe, gosi, fazane itd...skratka prevozi, ki jih za svojo rekreacijo, zabavo, poslovne posle opravljajo magnati nekje v naravi. To je namen teh avtov, zato je testiranje na dobrih cestah bedasto.Citat:
Briga mogoče tistega, ki kupuje avto po pameti in potrebah.Citat:
pa koga briga cemu so namenjeni?
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pa še jih boš a ne
yugeca zaključo, šah mat... bmwjaši fuknjeni
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Briga mogoče tistega, ki kupuje avto po pameti in potrebah.Citat:
pa koga briga cemu so namenjeni?
Test je bil narejen za pozerje in točno določenim oboževalcem določene znamke. Kot bi jahto ali ladjo testiral na suhem in govoril kako lepo se po cesti na prikolici pelje. Brezveze.
Uglavnem neprofesionalno. Kot bi test delal kakšen SJTV1.
A res misliš, da ga pozna cela Slovenija? A si ti njegov alter? Jaz ga poznam iz tega foruma in po njegovih neumnih testiranjih in neprofesionalnih natolcevanjih, pa ti rečem, da nebi nič zamudu, če ga nebi poznal.Citat:
In če tu govoriš tudi čez SJTV1 in njegove teste... Njega pozna cela Slovenija ker je novinar pri vodilni slovenski reviji... kaj pa si ti dosegu oz. kdo tebe pozna ? Zato preden sereš čez druge se vprašaj kaj si sam.