BMW serija 5

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Helow,

zanima me, koliko od vas ima v familiji kakšno trenutno aktualno serijo 5 iz BMWjeve ponudbe? Ker se mi zdi, da jih vidim čedalje več na cesti ...
bonk.gif

OK, za malcoma vem, da jo imajo, mislim, da je tudi Steve nekaj omenjal, da ima očka 5ko ... Še kdo? Lahko pa poveste še motor in izkušnje s tem avtomobilom.
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mi smo imeli 528i - avto šel od hiše z 350kkm
zamenjal z novejšim modelom (še ne banglovim) 525d - 2 leti je bil star z 60kkm - zima in dizel ga močno jebeta, razne pumpe in zadnje čase včasih ne vžge (star 9 let) ma pa tud čez 300kkm gor

zdaj bo verjetno spet bencinar, pa verjetno spet 5ka, 530, 540

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Sem se zanimal za nakup. Avto je fantastičen, kot je fantastičen vsak drug avto tega razreda. Jih je pa že kar nekaj let "kot listja in trave" in marsikomu dizajn ni všeč, notranji in/ali zunanji. Dejstvo, da je to priljubljeno vozilo raznih mutibariæev, mafijozov, kvazi podjetnik-wannabejev ipd. tudi ne pripomore k dobremu imidžu. Vzdrževanje ni najcenejše, ampak to je potrebno vzeti v zakup in če kupuješ rabljenega se ga splača dobro preverit. Edina večja napaka, ki mi je ostala v spominu, je pokanje(?) volanske letve - v glavnem, v nekaj primerih je bila potrebna menjava. Več pa naj povejo lastniki, pri meni je vse iz druge roke, kar se pač spomnim.

B.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
zdravnikov, direktorjev, profesorjev,...

Ali res misliš, da jo imajo samo ti, ki jih naveduješ?
rolleyes-1.gif

Glede na to, da je vozil veliko na cesti, pove, da je avto fantastičen, kar je dejansko res!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na mene kot še študenta pa ste pozabli!
evil.gif
nimajo samo kritični ljudje bavarije!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kak teden nazaj je okoli priletel še z E66, če so pa sedaj zamenjali pa nevem.
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nevem zakaj sem imel vedno v glavi da je E66 oznaka za E65 facelift. Mislim da imajo navadno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Lahko pa poveste še motor in izkušnje s tem avtomobilom.
smile-1.gif

Eden najhujših dizel motorjev kar sem jih vozil. Da imaš 535d + dober čip, pa še lahko kakemo poršeju probleme povzročaš,
če le znaš volan sukat
smile-1.gif

Meni je dober avto, tut paleta motorjev je orng, samo škoda da so samo v naši 90m dolgi ulici trije, na cesti pa moreš prav pazit
da ko vidiš BMWja da ni petka
smile-1.gif
To je edina temna točka, dobiš pa ga že za ceno pošteno opremljenega kliota, tak da kloško,
bejž kupit!
grims-1.gif

Pa pazi pri barvi!

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
off:
mi lahko zaupaš kakšne plače imajo prodajalci avtomobilov?
kakšen je % od št. prodanih avtomobilov?

naj bi imela ena ki prodaja Lexuse okoli 1000€ (bruto?neto?)
v toyoti delajo same lušne
grims-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
A jurčka se ti zdi dost?
Sicer pa one ženske na pultu pri Toyoti nič ne prodajajo.

Sicer pa je to odvisno kje delaš in koliko narediš.