Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kolikor vem na planini ni veliko fakultet. Baje je to naselje podobno Jesenicama in Fužinama. Mogoče gredo za vikend na jug?
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ne vem v katerem stoletju ste vi zaostali, mi imamo Saubermacher ki nam vsakih 10 dni sprazni kanto za smeti, plus kosovne odpadke 2 ali 3 krat na leto. Najde se kak hepan ki podre kako staro bajto in razbitine odvleče v bližnji gozd in jih tam pusti. V mesto ki je sicer dokaj blizu, pa noben ne vozi smeti.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
... ter primeš lopato in spucaš sosednjega. Dve, tri minute dela.
Mislim, jaka posla. A si ti eden od gajbičarjev?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Me kliče prijatel, ker sma bla dogovorjena da mu dostavim eno zadevo do kosila, in se ravno vsedem v avto in
odletim tukaj en kilometer do bljižnih blokov. Parkiram na parkingu nekako v sami sredini "vrst", si pograbim
prijateljev tovor in začnem hodit proti vhodu, ko uleti model v zgodnjih 40ih...
"Halo" (že ko mi to nekdo reče bi mu lahko naredil "špago" v lapah)
Se samo obrnem in ga gledam WTF ti mene zaj tu rabiš,...
"Mi smo tu kidali"
"Jaz doma tudi, v čem je problem?"
"Nemoreš tu parkirat"
"Kak pa veš da nisem tu doma?" (6 blokov na kupu, nemoreš vseh poznat niti na videz)
Pol pa me gleda kot da sem padel z neba, se obrne in gre,...
Parkirišče naspol prazno, vsaj še 30 parkirnih mest, parkiral sem v sami sredini, niti v prvo vrsto ga nisem dal,
ker se mi enostavno neda manevrirat.
Kaj ti more bit, da gnjaviš nekomu tudi če ni od tam? A morem jaz avto pustit nekje na pločniku oz. krneki
da lahko grem k prijatelju na obisk? Kaj dela folku da je vsak dan bol hinavski? pa negrem nekega modela
gnjavit zakaj parkira na samem pol pa še tovori neko škatlo,...
Mater mi taki modeli lahko pokvarijo nedeljsko popoldne! Namesto da bi družino pelo na pohorje šetat on mene
drka zakaj parkiram na pakingu, kot da gor piše njegovo ime.
Bolkarji zmešani!
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Veš kakojepri nas s kidanjem in parkiranjem...v bloku so pretežno upokojeni staroselci, ki iajo po večini svi garaže...in se s tega vidika na pipnejo parkirišča, niti dovozne ceste,,skratka ničecar. Preostanek pa so najemniška stanovanja, kjer so noter povečini študenti (na vsako stanovanje sta vsaj 2 avtomobila) in jim dobesdno dol binglja kako je stanje zunaj....sede se v vato ter pelje. Ko pride nazaj pa mu seveda bolj paše parkirat na skidano, ker ni take svinjarije.
In na koncu smo za kidat mogoče dva (bolj poredko trije)...in se ti poem tudi neumno zdi, da je v bloku 24 stanovnj, kidata pa v povprečju 2....komu na čast? Pa menini problem kidat - grem z veselejm...samos kiram pač toliko kot se mi zdi da je potrebno. - torej 2 parkirna mesta s premljajočim delom dovozne poti. Običjano še skidam stpnice, dostop do bloka, povezavo na avtobusno..ker enostavno noben ne pipne..sicer kritizirajo vsi, lopate pa samevajo.
Imam pajaz en drug problem...na delu parkirišča je začel parkirati model iz sosednje ulice...ki si je tisti del parkiršča začel kar lastiti..parkrat sem parkiral jaz tja, stem da me je že zadnjič dobesedno zaprkiral, in sem moral ob pol sedmih zjutraj zvoniti po hišah (nisem vedel od kje je) da se je gospoda spomnil premaknit kola. In ko sem mu rekel da naj se spoka z našega parkirišča, je pribil da je vprašal soseda če lahko tam parikira (soseda iz sosednje ulice) in lepo pridno parkira tam naprej - s temd a vedno mene zaparkira.
Zdaj ne vem...enkrat bom polical pajka, da malo cola, potem sem se namenil da mu bom še enkrat rekel....če ne bo pomagalo pa ne vem...batine?
Ker zgelda da se ne misli spokat stran!?
Ne vem no...jaz se fu.kam zvečer s parkiranjem, ker je vse zasedeno, modeli pa ti pridejo parkirat na tvoje parkirišče, potems e pa tako obnašajo kot da je to njihova lastnina?!
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
... ter primeš lopato in spucaš sosednjega. Dve, tri minute dela.
Mislim, jaka posla. A si ti eden od gajbičarjev?
To jaz delam čisto vsakič, ko je snega za kidat. V celem bloku ni niti enega soseda, ki bi še prijel za lopato in skidal kaj. V sosednjem bloku pa takoj zjutraj trije desci skidajo celo ploščad. Kje je catch? V našem bloku živijo same sebične lene pi*de in obrekljive nezaposlene babe, ki še svojih descev ne pustijo naredit nekaj za skupno dobro. "Zakaj bi kidal, ko pa bo sosed pol gor parkiral?" Meni res ni težko, ne morem pa s plastično lopato, ki jo imam za vsak slučaj v avtu, sam skidat celega parkirišča.Nekaj je hudo narobe v glavah......vsi samo nekaj zase, boli vas dupe za vse okrog vas. To je zelo narobe.
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Pri nas je ponavadi sosedov sine šel vprašat po bloku, če kdo kaj prispeva in nato odkidal parkirišče za cel blok, pri tem pa lepo zaslužil.
Večinoma pa zna folk samo lajat na sosede, pa skoz okno gledat, komu bodo šli brisalce lomit, ker parkira na *KAO* njihovem mestu.
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
zdaj ko je sneg riskiraj eno noč, pusti svoj avto nekje drugje in počakaj da tista oseba parkira svoj avto na tistem parkirnem mestu. Nato enkrat pozno zvečer ko noben firbec ne bo gledal skozi okno vzami v roke lopato in malo premeči sneg. Ne samo okoli avta, ampak ke imaš dosti materiala pokrij cel avto z njim. Če se počutiš še posebej zlobnega prej avto še polij z vodo. Če ne zadostuje prvič vajo ponovi, prej ali slej bo imel dosti tega da mora avto zjutraj dve uri pucat predno gre v službo.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ta je močna, en je tudi malo hodil k eni punci, pa fantje tam okrog niso tolk lepo gledali da jim "tujec" žge domačinko, so mu predlagali da jim plača gajbo pira pa bo imel mir, je tudi bil nekaj pameten da ne bo, drugo jutro svojega avta ni našel, tak kup je bil na njem.
Ajaj vi o snegu????? Eh, tip je mel gnoj na avtu