Kaj ste našli/dobili in vam je ostalo v spominu

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
P.s. devil, sicer pa me poznaš(ne mi "lastnik")
jezen.gif

iz iškega piknika
nahrung002.gif

Le kako bi lahko pozabil Damjana Murka, ki nadleguje družbo pri sosednji mizi
grin1.gif

jezen.gif

Ni blo čist tko...
jezen.gif

Ko sem pa vas vprašal, če smo zmenjeni ste bili pa vsi francozi.
jezen.gif

Sem bil že na Igu, ko me je softi zvlekel nazaj.
jezen.gif

Ampak pol je bilo
nahrung002.gif

P.s.

A si mene mislil v nekem postu, da je bil "eden" še posebno smešen?
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
huh kt dijak najdu v lj denarnico z not cca 50.000. Šel na pošto in poklical lastnika (v denarnici tudi vizitke) oz. njegovo tajnico, da ga denarnica čaka tm pa tm kjer bom delal. Ko je dec prišel je mrtvohladno vn potegnu vso gotovino mi jo dal in rekel hvala za prijaznost ... in to je blo to, tako da sam imel dobro izkušnjo z vračanjem denarnice :D

lp Avi

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
V času tolarjev sem najdla 10.000 sit na tleh. Bilo je v srednji šoli...kot bi se mi Bog prikazal.

Najdla sem 2 mobitela. Vrnjena lastniku s tem, da mi je eden ponujal 20 evrov v zahvalo (telefonske številke so mu bile svete notr)

S fantom pa sva kar nekajkrat našla po 10 evrov.

Njaboljša mi pa je, da sem enkrat šla na bankomat, dvignem denar, se neki zamislm in potem zagledam na bankomatu 50 evrov. Uouuuu, hitr poberem denar, ko ugotovim da sem v bistvu to jaz dvignla. Blond...Čist mi je zamoril
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
No, ni ravno kot vaše izkušnje...... zelo rad imam avtomat za pijačo na našem faxu, velikokrat se mi zgodi da noter vržem 1€, ven pa dobim pijačo in po par €, tudi preko 10 €
smile-1.gif

Izgleda neka napaka na vatomatih, še ko so bili tolarji s emi je zgodilo nekaj podobnega, dal noter stotko, ven dobil pijačo in več kot jurja, kar pri reži kjer sem denar noter vtaknil je začelo ven letet
smile-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Enkrat ko sem bil nekoliko mlajši, mi je izpadel zob, ki sem ga postavil pod povšter. Zjutraj ko sem se zbudil sem namesto zoba tam našel bivšega jurija, ker nisem vedel kdo je lastnik sem ga obdržal
grin1.gif

Drugače pa ravno par dni nazaj, je veter pripihal 5€ k mojim nogam.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zvona mi jue dal idejo, ker je odprl temo kako je zgubil kuverto z dinari...

Torej kaj ste vrednega našli na ulici/kjerkoli oz. kaj ste vrednega dobili kar tako podarjeno (to bo redkost vrjetno)

Sam sem nasel v živlenju ene 5 denarnic, 2 sem vrnil (eno sem "spraznil" in poslal na naslov na osebni, spraznil pa sem
jo zato, ker ko sem prvo vrnil in se zato peljal 15km daleč, sem dobil samo en hvala in zaloput z vrati) ostali 2 ali tri pa
so bile brez podatkov z več ali manj drobižem ko so še bili tolarji....

Najbolj v spominu mi je ostal en specifičen bankovec... Mislim da je blo ravno ko so k nam prišli evri, oz še "na začetku",
in ravno sem kupoval digitalca in sem bil orng "prekratek" za željenega, zato sem pač želel kupit manj specialno zadevo...
Po tednu iskaqnja pravega in pogajanja z št. na TRR, sem se odločil za en model ki je stal 289, (željeni pa cca. 200 več).
Parkiram na Tržaški, stopim z avta, čekiram žepe če mam vse potrebno, šetam proti vhodu ko glej ga zlomka, RUMENKO
križa mojo pot. Poberem, nikjer nobenga.... Nisem dolgo razmišljal pri nakupu v naslednjih 10ih minutah
smile-1.gif

Nekaj je vedlo da si zasluzim tistega digiča in usoda se mi je prikrojila
smile-1.gif
Hvala.

Torej kaj ste takega našli in ali vrnete denar z najdeno denarnico vred...

Pred leti sem našel na blagajni oz, sem videl, da je kupcu pred mano padla na tla, notri polno denarja. Ga prijel za rokav in mu jo dal.
Pred dobrim mesecem, je neka gospa pred mano dvigovala denar na bankomatu. Vzela kartico, denarja pa ne. Vseh 160 € sem ji vrnil brez kakršne koli dileme.
V vsakem primeru, vrnem izgubljeno v polni oblik. Čim si kaj prisvojiš, je enako, kot če ukradeš. Ni važno koliko, gre se za moralo.
Moralo vas pa jaz ne mislim učit