Citat:
Uporabnik Matey pravi:
misliš kriminalisti? dost smešn ja....
Mnja maš res....specialci etak da ne pridejo zastonj...kadar pridejo
Jaz tud dvomim da bi mu kriminalista vrata brcala....ne deluje mi profesionalno
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
misliš kriminalisti? dost smešn ja....
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Po temu bo posnet film ti rečem
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Citat:
Uporabnik mojster01 pravi:
A res ni ti važn kaj je on delal, zanima pa te kaj so delali naši politiki, ja kako pa veš da je to res kar piše. A si bil morda zdraven, a je morda predložil kakšen dokaz, razen domišljiskega spisa. Sam še z Murkotom posne duet in to je to.
Ne vem kva ti ni jasn tle, itak da ni važn kva je en Mitja Kunstelj delal, itak je samo izvrševal ukaze. Vidm, da bi na vsak način rad dokazal, da laže, niso vsi tko kot ti, zakaj bi pa lagal? Zakaj bi 20 postov napisal? Kaj ma on od tega, medijske pozornosti ne rab, jo je imel več kot dovolj.
Nism bil zraven, ti pa tudi ne tko da ne veš, če laže ali ne, če si pa ti na JJ masten in si ga pripravljen na vsakem koraku zagovarjat, to pa ni moj problem. Jest vem kaj sem prebral in kaj sem drugje slišal in vrjem, da deleč od tega bloga resnica ni.
Stožice so vam ves denar pobrale -ljubljančani-----30 let se boste po jamah fural-kot v srednjem veku--vmes boste še đamijo naredili--ma kaki 30 let, 100 let boste v srednjem vekuCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ta revna občina je pa bivša LJ-Šiška, natančneje Dravlje, pa se kar sami zmente, kdo bo popravljal
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Po mojem so ga zaprli in bo spet živel na državne stroške.