BlackBerry

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
"Neko pravilo" naj bi bilo da bi v osnovo deloval App World le na SiMobilovih napravah.. (nepotrjeno)

Je pa seveda rešitev tudi za ostale.. Preko BBSAK se enostavno potisne potrebne datoteke glede na OS (4 / 5) in restarta telefon..

Seveda ni na voljo plačljivih aplikacij.. Sporoči kateri FW imaš

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
pol pa res pali sam na zelene...
sprasujem se.gif

hikosgrl

Zelenc'
8. jan 2010
5
0
1
Js mam pa vprašanje glede balcberyja 8110, ki sem ga kupila pred kratkim. Nikakor se ne morem navaditi na meni in me zanima zakaj se pri dobljenem sms ne izpiše kdo mi ga je poslal, čeprav je oseba shranjena v imeniku na sim in na aparatu, pri klicih mi seveda izpiše, pri sms ne.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma saj za Garmina oz. navigacijo se mi fučka, imam sedaj v avtu navi. Čeprav odkrito povedano na E71 nisem 3x garmina uporabil.... Pač fino bi bilo če bi bilo ni pa nobene potrebe...

Lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
ka dosti se nisem poglabljal, ker tega ne potrebujem, sem pa našel tole

"Lite" verzij omogoča mislim da do 5 številk na blacklisti in ko te nekdo pokliče, dobiš samo neodgovorjen klic, klicočemu pa samo enkrat zazvoni in prekine, vendar brez zasedenega signala.

Sem si namestil ta program Call control (blacklist) in mi vsakič, ko me kdo kliče, ki je na blacklisti mi BB zablokira oz. zamrzne dokler ga ne resetiram in vsakič tako
smirk-1.gif
Ko v programu zbrišem osebo iz blackliste in če me zopet kliče mi zopet vse deluje?

lp

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@grobo: V tujini bi raje imel naložene mape, mar ne?

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
imel sem Lite verzijo. ni mi delalo, če sem dal nekoga preko programa na blacklisto, delalo je pa preko imenika.