BLACKBERRY

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
glede 3G: jaz sem na Simobilu -Bold9000 in sem imel do nadgradnje na 5.0.0.822 omenjene težave s 3G.
Sedaj pa nič več... nevem, če je to slučajno ali pa je kaj odvisno od SW.

LP

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Meni super deluje, nimam težav z 3G-jem...Undefined zaenkrat je super, bomo pa videli kdaj se bom naveličal vse skupaj;)

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
"Vsega skupaj" ? Če imaš kakšne probleme in bi se rad pogovoril, se kar javi
smile-1.gif
hahah hec :p

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
sem še en nov uporabnik BB 9700 in imam kar nekaj vprašanj
smile-1.gif
Verzija aparata 5.0.0.656 (Bundle 1111, platform 5.1.0.153) - pred cca mesecem mi ni našlo novejših posodobitev.

1. Zakaj mi mejle iz exchanga (BES) prikaže in pošilja samo v TXT formatu, medtem, ko mi gmail mejle odpira in pošilja v HTML? Nastavitev, kje?
2. Kakše free programček za več budilk mi priporočate?
3. Kakše free programček za uporabo ledice kot svetilko mi priporočate?
4. Se tudi vam izklopi rdeča ledic po določenem času, kljub neprebranih mejlih, sporočilih, klicih? Mlo me to moti, ko po dolgem času se ledica sklopi in moram stalno gledat na display, če je kaj novega.
5. SIP / VoIP klient? Nekje sem zasledil, da je treba tudi to poseben instalirat? Uporablja kdo?
6. Kaj vse gre preko BB dostopne točke (da ne kuri dodatno prenosa podatkov)?
7. Wi-Fi promet gre verjetno preko RIM serverjev, ne? Je ves promet kriptiran?
8. Berem, da OS 6 še ni uradno zunaj oz. o tem itak poteka druga tema...

Mislim, da bo zaenkrat dovolj
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
sem še en nov uporabnik BB 9700 in imam kar nekaj vprašanj
smile-1.gif
Verzija aparata 5.0.0.656 (Bundle 1111, platform 5.1.0.153) - pred cca mesecem mi ni našlo novejših posodobitev.

1. Zakaj mi mejle iz exchanga (BES) prikaže in pošilja samo v TXT formatu, medtem, ko mi gmail mejle odpira in pošilja v HTML? Nastavitev, kje?
2. Kakše free programček za več budilk mi priporočate?
3. Kakše free programček za uporabo ledice kot svetilko mi priporočate?
4. Se tudi vam izklopi rdeča ledic po določenem času, kljub neprebranih mejlih, sporočilih, klicih? Mlo me to moti, ko po dolgem času se ledica sklopi in moram stalno gledat na display, če je kaj novega.
5. SIP / VoIP klient? Nekje sem zasledil, da je treba tudi to poseben instalirat? Uporablja kdo?
6. Kaj vse gre preko BB dostopne točke (da ne kuri dodatno prenosa podatkov)?
7. Wi-Fi promet gre verjetno preko RIM serverjev, ne? Je ves promet kriptiran?
8. Berem, da OS 6 še ni uradno zunaj oz. o tem itak poteka druga tema...

Mislim, da bo zaenkrat dovolj
smile-1.gif

Jaz imam OS6 dober teden in zaenkrat (tok tok) dela precej bolje kot verzija 5. Začuda so celo vesoljčki izginili (morebiti so se samo prikrili)
smile-1.gif
. Verzija je pa iz linka na tem forumu, ki pa ne dela več. Sem ga očitno ujel še v delujočem stanju.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
Kaj pa glede mojih zgornjih vprašanj, kdo mi zna pomagat?
smile-1.gif

Za BES in promet lahko vprašaš ponudnika (Simobil ali Mobitel), oni morajo to najbolje vedeti. Jaz imam BIS, vsi maili mi pokurijo pod 10Mb na mesec in me promet po pravici povedano ne zanima preveč (imam 100Mb vključeno). Prej sem bil tudi na 2G in z deskanjem tako ni bilo nič, na OS6 mi je pa brskanje nehalo delati, čeprav je od začetka delalo (čudno). Brskalnik je že povsem normalen... Moram preveriti, kje sem odpeljal mimo, občasno pa potrebujem tudi to
smile-1.gif
.

Jernej