Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik kemarkone77 pravi:
Lahko se kupi komplet z zvočniki Denon ali pa samo komponenta, zvočniki pa po želji. Ne vem kaki so tile zvočniki od Denona, stanejo cca. 115 eur, tko da sem malo v dvomih ali je to "best buy".
Nekako sem naredil ožji izbor:
- se pravi enota Denon DM40 ali prejšnja verzija DM39 (ki je kar bistveno cenejša) - brez zvočnikov;
- ali Marantz MCR 610 (http://www.richersounds.com/product/mini-hi-fi/marantz/mcr610-melody-media/mara-mcr610-wht). V UK je neverjetno poceni, pri nas ga niti nisem še našel nikjer.
Zvočniki (3 v ožjem izboru):
- Dali Zensor 1
- Q Acoustics 2010 ali 2020
- Monitor audio MR2
To mi je nekak uspelo spravit v ožji izbor. Kaj pravite?
Preveri pri Marantzu. Nima nobenih HDMI portov. Torej je priklop na TV ali iz DVD/BD vprašljiv. Morda optika toda samo zvok. Če boš kdaj set top boyx imel (npr. T2) potem boš moral sliko speljati neposredno na TV, zvok na Marantza,...
Predlagam da kupiš kaj kar ima vsaj 3 HDMI vhode in vsaj 1 HDMI izhod. Pa optične in coax vhode in kak vhod. Torej AV receiver ali boljšo mini komponento.
Ja sej, vse bolj se nagibam k temu Denonu D-M40, zaradi katerega sem tudi odprl to temo. Mislim, da bo zame čisto zadostoval, čeprav nima multimedije, kot npr. Marantz..ampak, se bo najbrž dalo preživet. Mogoče bi mi koristilo od vsega tega samo internetni radio, ki je najbrž fajn zadeva.
Kjerkol berem mnenja uporabnikov tega Denon sistema, so navdušeni skoraj vsi, tudi z starejšo različico M39, ki se jo dobi tudi pri nas za 100 € cenej.