Citat:
Uporabnik 007 pravi:
@bitch, kako boš človeka komaj spoznal, če pa je bivšji od tvoje prjatlce - verjetn si ga kdaj prej že spoznala? če ga pa nisi poznala prej, pa nisi mogla vedt, da je bivšji, potem sploh ne vidm ovire?!
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
@fadil, kje sem napisal, da guzim prijateljeve bivšje!? jih niti ne morem, sem poročen, zvest, vzoren mož in če med nama zaradi česarkoli nebi šlo, je moj prijatelj z lahkoto z njo in mu tega niti nebi preprečil, sam nikoli nisem bil s katero prijateljevo bivšjo, so pa bli prjatli z kakšno mojo bivšjo, pa se zarad tega jst kej dost nism sekiral...ker ni bila več z mano, je lahko s komerkoli, kdo sem jst da bom zahtevu od prjatla in bivšje, da ne delata tistega kar jima sede?! dober prjatu ziher ne, sem pa psiho bivšji ja.
in še neki, da bi se skregu s prjatlom, ker bi bil z neko mojo bivšjo, potem sem jst [censored], da pride neka dečva med prjatlstvo...tega v moji družbi ni...
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Če bi nanjo skočil par dni po tem, ko sta šla vidva narazen - kako lahko njemu rečeš prijatelj?
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
lol, ja lej, če bo pa 4 dni po tem šla na drug [censored], se pa definitno ne pobotava več...zadeva zaključena...
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
KSZ
Mejduš ne. Rabljenega avtomobila ne bi in je najboljši nov iz salona pa še to pridete z merilcem laka. Rabljene babe bi si pa podajali kot po tekočem traku. Ne razumem te logike v Sloveniji.