bivsa s frendom

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
@bitch, kako boš človeka komaj spoznal, če pa je bivšji od tvoje prjatlce - verjetn si ga kdaj prej že spoznala? če ga pa nisi poznala prej, pa nisi mogla vedt, da je bivšji, potem sploh ne vidm ovire?!

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Men je pa čist vseen, kdo jo je prej, sam da tud men da!
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
@bitch, kako boš človeka komaj spoznal, če pa je bivšji od tvoje prjatlce - verjetn si ga kdaj prej že spoznala? če ga pa nisi poznala prej, pa nisi mogla vedt, da je bivšji, potem sploh ne vidm ovire?!

Važno je, da je lahko popljuvala druge, sebe pa oprala.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
@fadil, kje sem napisal, da guzim prijateljeve bivšje!? jih niti ne morem, sem poročen, zvest, vzoren mož in če med nama zaradi česarkoli nebi šlo, je moj prijatelj z lahkoto z njo in mu tega niti nebi preprečil, sam nikoli nisem bil s katero prijateljevo bivšjo, so pa bli prjatli z kakšno mojo bivšjo, pa se zarad tega jst kej dost nism sekiral...ker ni bila več z mano, je lahko s komerkoli, kdo sem jst da bom zahtevu od prjatla in bivšje, da ne delata tistega kar jima sede?! dober prjatu ziher ne, sem pa psiho bivšji ja.

in še neki, da bi se skregu s prjatlom, ker bi bil z neko mojo bivšjo, potem sem jst [censored], da pride neka dečva med prjatlstvo...tega v moji družbi ni...

Čakaj, čakaj... Zadevo si lepo obrnil! Tudi mene osebno ne bi tako zelo motilo, če prijatelj od mene " poverba " mojo bivšo, razen, če se je bivša skurbala z njim! Potem se tukaj ve, šta sleduje...
Tukaj pametuješ, ampak sam pa po tvojih besedah nisi nikoli hodil s prijateljevo bivšo... A bi hodil s prijateljevo bivšo?

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
vprašanje je hipotetično, a bi, če bi...ja, če bi bil splet okoliščin tak, bi bil z bivšjo mojga prjatla, ampak da se razumemo, sej ste prebral, da govorim o ljubezni, ne o f.uku, te stvari se pa ne zgodijo z dons na jutr, priznam, je razlika, če je dons dva nehata, jutr pa moj prjatu že vreba to bejbo, da se razumemo, to bi mu tud povedu, da mi ni všeč, ampak skregu se z njim definitvno nebi...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Če bi nanjo skočil par dni po tem, ko sta šla vidva narazen - kako lahko njemu rečeš prijatelj?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
to sta te dejansko oba nategnila tako bivša kot frend... oba bivša po hitrem postopku. Sam sem imel v mislih prave zveze, ki se razvijajo itd.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
lol, ja lej, če bo pa 4 dni po tem šla na drug [censored], se pa definitno ne pobotava več...zadeva zaključena...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
lol, ja lej, če bo pa 4 dni po tem šla na drug [censored], se pa definitno ne pobotava več...zadeva zaključena...

uzakaj...par kubičnih cm mes apa ja ne more narest take štale. pa še meso ni..je sam kri..brez možganov.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
No ravno zato pa take debate niso črne in bele, ker je lahko 100 različnih situacij. Mene tudi sedaj, ko imam eno bivšo že 7 let, ne bi motilo, če bi se kolega z njo vezal. Dokler pa je zadeva še vroča, pa to ni zame. Oz. kot vidim, ni za nikogar.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
to se strinjam, z dons na jutr to ne gre, če pa par mescev nista več skupi, pa ne vidm ovire, če se kaj zgodi med dvema, jaz sem odgovarjal na vehementne trditve nekaterih, da katerekoli bivšje od prjatlov nebi nikol niti pogledal...
@softi, govoru sem o kateremkoli qrcu po 4ih dneh, ne samo prijatelja, če sva že šla narazen, je to en razlog več, da ostaneva narazen, ane? če je pa od prjatla qrc, mi je pa uslugo naredu, odprl oči...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Če je si kolega želi bit z tvojo bivšo, bo prišo do tebe in te še predno se kaj začne razvijat vprašal, če se strinjaš oz. če ti je kul. Tak sta nardila moja kolega. En je stopo do drugega in ga vprašal, če se strinja, da se on začne dobivat z njegovo bivšo. Drugi kolega se je strinjal oz. ga ni motilo in vsi smo ostali kolegi.

To so pravi kolegi. Ne pa tisti, ki ti jo začne guzit že po par mesecih. Sicer pa že če ma punca nekaj v glavi bo počakala, da se stvari ohladijo, čeprav je ona mogoče že vse prebolela.

Če pa si nekdo vse to še nosi k srcu in se sekira nekaj let po tistem, ko je že končal z bivšo pa je kekec.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Mejduš ne. Rabljenega avtomobila ne bi in je najboljši nov iz salona pa še to pridete z merilcem laka. Rabljene babe bi si pa podajali kot po tekočem traku. Ne razumem te logike v Sloveniji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
KSZ

Mejduš ne. Rabljenega avtomobila ne bi in je najboljši nov iz salona pa še to pridete z merilcem laka. Rabljene babe bi si pa podajali kot po tekočem traku. Ne razumem te logike v Sloveniji.

slovenci majo radi...utečene zadeve..