bivsa s frendom

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
LOL te packarije, to jevse normalno naravno, če ne moreš preko tega, maš sam problem in ne okolica. Kolk si pa ti star? 15?

Ni ga lepšega ko ti reče deklina, da jo boljše žgeš kot tvoj frend! epsko, Mu lahko vedno lepo v oči pogledaš, se nasmehneš in spijeta pir, ker ti veš
evil.gif
kao

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOL te packarije, to jevse normalno naravno, če ne moreš preko tega, maš sam problem in ne okolica. Kolk si pa ti star? 15?

Ni ga lepšega ko ti reče deklina, da jo boljše žgeš kot tvoj frend! epsko, Mu lahko vedno lepo v oči pogledaš, se nasmehneš in spijeta pir, ker ti veš
evil.gif
kao

Koliko si pa ti star fante? 16? Ni lepšega, koti punce pove da si najboljši, da še nikoli ni tako in oh in sploh... Seveda ti pa vse verjameš!
smile-1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Z mojega zornega kota je moški, ki hodi s prijateljevo bivšo " luzer "! Mene osebno bi bilo sram, da bi hodil s kakšno bivšo od mojega prijatelja. Dejansko po svetu hodi ogromno ljudi, ki jim je popolnoma vseeno, so brez karakterja...Skratka popolne 0! Takih ljudi osebno ne cenim in se jih izogibam! Ljudje brez hrbtenice!!!

hrbtenice?! mislm, wtf?! hrbetnice k večjemu ti nimaš, ker si tako hinavski, da ne privoščiš prjatlu lbezni, ktera teb ni bla usojena, al kako? kaj ma karakter s tem in hrbtenica?! ne moreš trdit, da nekdo nima hrbtenice, če je on drugačnega prepričanja, imeti hrbtenico po tvojem prepričanju ali mojem je velika razlika, po tvojem je imeti hrbtenico, če ne želiš prijateljeve BIVŠJE(?!), po mojem pa je imeti hrbtenico, da sprejemaš svojga prjatla, kot človeka, moškega, kateremu je všeč ženska, katera nima z mano nič več, je bivšja. a štekaš pomen - BIVŠJA...

kok si pa ti star stric?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
@softi, haha, kere težave, ne razumem tega, res ne, mi medtem, vse kej druzga gre po glavi, kot to, s kom je ona bila, pol je čist vseen kdo je, je lahko prjatu al pa njen bivšji, enmu ga je prej...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Je pa spet odvisno ali sta bila s to žensko skupaj en teden ail pa npr. eno leto. Pa odvisno je tudi ali je bilo to včeraj ali 10 let nazaj. Načeloma pa sem tudi jaz mnenja, da frend nima z bivšo kaj iskati oz., če to naredi, jo je pripravljen zamenjati za moje prijateljstvo in to pač ni frend.

100% se strinjam s fadilom in softijem tukaj, tudi če gre samo za znanca, se človek ne počuti zraven, ko je z njim v družbi njegova bivša.

007, sajkek in kasius pač govorijo o teh enotedenskih zvezah in logično, da nihče ne razume. Si prav predstavljam kako bi šla s tem kolegom na pir in potem bi se pogovarjala kako sva mojo trenutno žensko na različne načine žgala. Ja res, želim, da je to mati mojih otrok

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
@softi, haha, kere težave, ne razumem tega, res ne, mi medtem, vse kej druzga gre po glavi, kot to, s kom je ona bila, pol je čist vseen kdo je, je lahko prjatu al pa njen bivšji, enmu ga je prej...

kapo dol

jaz ne bi vozil a8, k ga je prej mirko strojanov vozil
ne da bi ga tlačil v eno, k jo je tlačil neprimernez.

med neprimerneze sodijo frendi, sorodniki, sodelavci..politicna golazen..in druga drhal.

en nivo self respecta mam.

grem raj med pedre..bo tko ok

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Z mojega zornega kota je moški, ki hodi s prijateljevo bivšo " luzer "! Mene osebno bi bilo sram, da bi hodil s kakšno bivšo od mojega prijatelja. Dejansko po svetu hodi ogromno ljudi, ki jim je popolnoma vseeno, so brez karakterja...Skratka popolne 0! Takih ljudi osebno ne cenim in se jih izogibam! Ljudje brez hrbtenice!!!

hrbtenice?! mislm, wtf?! hrbetnice k večjemu ti nimaš, ker si tako hinavski, da ne privoščiš prjatlu lbezni, ktera teb ni bla usojena, al kako? kaj ma karakter s tem in hrbtenica?! ne moreš trdit, da nekdo nima hrbtenice, če je on drugačnega prepričanja, imeti hrbtenico po tvojem prepričanju ali mojem je velika razlika, po tvojem je imeti hrbtenico, če ne želiš prijateljeve BIVŠJE(?!), po mojem pa je imeti hrbtenico, da sprejemaš svojga prjatla, kot človeka, moškega, kateremu je všeč ženska, katera nima z mano nič več, je bivšja. a štekaš pomen - BIVŠJA...

kok si pa ti star stric?

Ti, James Bond! Če ti guziš prijateljeve bivše in če te to ne moti, veliko pove o tebi! Sam nikoli nisem in ne bi kakšne prijateljeve bivše! Če pa tebi to paše in si še ponosen nato, da je prijatelj naredil testno vožnjo pred tabo, samo izvoli! Važno je da bo tebe imela rada in da ti bo na uho šepetala, da je tvoj za 1cm daljši, debelejši, pa da njega sploh ni imela rada...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Tako je, tu gre za samospoštovanje in ne samozavest. Ljudje brez prave samopodobe bodo pa tudi od kloega bivšo ruknili.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
@softi, ampak a ni vseen, kdo je, nekdo ga je tlačil vanjo prej, en ga definitvno je, če bi se zarad tega sekiral...?! sem mislil, da je drugje problem, da tvoj prjatu ne sme tvoje bivsje, zdej smo obrnl ploščo, da teb ne sede bejba, če je bla prej z neprimernežem. self-respect ma tok s tem, kolikor ti je pač to odvratno, očitno ti je, men ni, niti tega ne pričakujem od svojih prjatlov (sicer smo vsi poročeni, tko da je možnost tovrstnih zapletov minimalna, priznam pa da obstaja
smile-1.gif
)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bedno ej jaz nejgovo al on mojo.

mi tut nimamo takih problemov

frendi majo blond 165, jaz temnolaske 175+

mamo različne okuse. sigurno je sigurno.

drgač pa ja..njega bi vprašal po zdrvaju, če bi vzel bivšo. sebve sem že davno..in vem d ane bom. pika. halo

btw
sem se spomnil enga primera..k je en, zannec vzel eno..pol je pa spraseval..kaj sta mela, pa kaj vem kaj..njo vprasi..ce te to jebe pa ne [censored]. sam ne bi bil v obratni situaciji...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
@fadil, kje sem napisal, da guzim prijateljeve bivšje!? jih niti ne morem, sem poročen, zvest, vzoren mož in če med nama zaradi česarkoli nebi šlo, je moj prijatelj z lahkoto z njo in mu tega niti nebi preprečil, sam nikoli nisem bil s katero prijateljevo bivšjo, so pa bli prjatli z kakšno mojo bivšjo, pa se zarad tega jst kej dost nism sekiral...ker ni bila več z mano, je lahko s komerkoli, kdo sem jst da bom zahtevu od prjatla in bivšje, da ne delata tistega kar jima sede?! dober prjatu ziher ne, sem pa psiho bivšji ja.

in še neki, da bi se skregu s prjatlom, ker bi bil z neko mojo bivšjo, potem sem jst [censored], da pride neka dečva med prjatlstvo...tega v moji družbi ni...

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Moj tip je frend od bivšega.
grin1.gif
Je pa tko, da je on tudi meni eden najboljših frendov pa oba poznam enako dolgo in smo itak družba, z z bivšim pa že kr neki let nisem več skupi. Pa glede na to, da ga zlo dobr poznam sem vedla kaj lahko pričakujem, kako bo zadeva funkcionirala in če se je vredno spuščat v to.
Mi je pa bedno, da človeka komi spoznaš in se spustiš v vezo z njim pa čeprou je bivša/-i od frenda/frendice ... To je pa bedno do amena, patetično ... Eni pač nimajo nobenga življenja in potem iščejo kogarkol pa če je to ok ali ne, sam da niso osamljeni in sami.

lp