Ni prav dosti manjkalo, da bi bili naciji na pravi strani zgodovine. Malo jih je uneslo pri kalkulaciji na zmago.Mi samo ločimo, kdo se je postavil na pravo stran zgodovine.
Če bi se tudi farji in njihovi podložniki, se o tem ne bi pogovarjali
Ni prav dosti manjkalo, da bi bili naciji na pravi strani zgodovine. Malo jih je uneslo pri kalkulaciji na zmago.Mi samo ločimo, kdo se je postavil na pravo stran zgodovine.
Če bi se tudi farji in njihovi podložniki, se o tem ne bi pogovarjali
Vsi so naš narod tamanili, samo da en režim ga je malo več kot drugadva. In ravno ta danes ni na seznamu totalitarnih režimov, go figure..Ni prav dosti manjkalo, da bi bili naciji na pravi strani zgodovine. Malo jih je uneslo pri kalkulaciji na zmago.
Norvežani nič kaj dosti. Se splača prebrat roman Jo Nesbo: Taščica. Čeprav je fikcija, prav lepo zaide v norveško obdobje WW2.Kaj misliš, kaj so delali francozi, norvežani itd z izdajalci lastnega naroda?
Le o cem bi potem pisal Mozina O zmagovalcih.Ni prav dosti manjkalo, da bi bili naciji na pravi strani zgodovine. Malo jih je uneslo pri kalkulaciji na zmago.
RibicaVsi so naš narod tamanili, samo da en režim ga je malo več kot drugadva. In ravno ta danes ni na seznamu totalitarnih režimov, go figure..
Ribičič.......Matijatov!Ribica
Tebi ata ne more povedat, ker ne veš kateri poštar je bil.Jaki argumenti so to. Ata pa možina sta mi povedala.
Vsi so naš narod tamanili, samo da en režim ga je malo več kot drugadva. In ravno ta danes ni na seznamu totalitarnih režimov, go figure..
Dobro, da se posti ne dajo brisat.
Sprava že zdavnaj rešena.Speechless. Pritlehna hudobija zanamcev zgleda ni nic manjsa. In s takimi odgovori pricakujes spravo
Res hud retardiran jodlarski wannabe humor.Tebi ata ne more povedat, ker ne veš kateri poštar je bil.