Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.750
113
No čeprav si s tem uletel, to ni glih kakšna fejst olajševalna okoličina, če si kognitivno na nivoju ribice :evil:
Pusti ti zdaj kognitivo, omenil si ribice zaradi domnevno kratkega spomina, jaz pa sem samo navedel znanstveno dokazano dejstvo glede tega. Ni bilo to mišljeno ne kot olajševalna okoliščina, ne kot obramba in enako ne kot napad ampak zgolj kot informacija za širitev splošne razgledanosti.:cheer:

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.985
3.676
113
Če bi dotični vedeli, da bodo nekoč postali predmet preučevanja ribic se zagotovo ne bi med sabo zravsali.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.037
5.654
113
Ja. Kdo jih ne upa (ni upal) priznavat?
Glej ne vem v kateri in kakšen vrtec si ti hodil.
Sicer kdaj in kdo ti je razkril to informacijo?
V vrtec kjer smo do konca 80s hodili gledat vse lokalne NOB spomenike in polagat vence...pa tovarišice učiteljice so pridigale o partizančkih in Rexu....

Na Urhu so nas vlekli v tisto klet....kjer naj bi se še leta 1987 vidla kri mučenih partizanov....lol

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Mi samo ločimo, kdo se je postavil na pravo stran zgodovine.
Če bi se tudi farji in njihovi podložniki, se o tem ne bi pogovarjali
Neverjetno naivno črno-belo slikanje zgodovine. Še brez revolucije ne bi bilo tako enostavno. Namig: Francija.

Mi smo revolucijo imeli in slednja je prav lepo ugrabila NOB za svoje cilje.

Samo v razmislek: če je revolucija vrednota, zakaj so jo društva za ohranjanje vrednot NOB zabrisala ven in se je sploh več ne omenja? Prav tako je letela iz vseh zgodovinskih učbenikov, čeprav smo se do leta 90 prav lepo hvalili z njo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
Saj ti je jasno da komunizem kot nova religija v nastajanju ni prenesel konkurence farjev....?
Saj ti je jasno, da so med vojno tudi slovenske farje, ki niso šli na napačno stran zgodovine, dali v lagerje.

Žal so po vojni tudi kakšnega farja npr. Kocbek, po nepotrebnem dali na prešolanje ali pred zid.
Za te je opravičilo na mestu, ostale pa si naj švabi pokopljejo.