Sej ne moreš biti, ker si daleč spodaj na razvojnem drevesu. Tam v družbi kameleonaPa se vedno ne bi rad bil na tvojem mestu
Sej ne moreš biti, ker si daleč spodaj na razvojnem drevesu. Tam v družbi kameleonaPa se vedno ne bi rad bil na tvojem mestu
Pusti ti zdaj kognitivo, omenil si ribice zaradi domnevno kratkega spomina, jaz pa sem samo navedel znanstveno dokazano dejstvo glede tega. Ni bilo to mišljeno ne kot olajševalna okoliščina, ne kot obramba in enako ne kot napad ampak zgolj kot informacija za širitev splošne razgledanosti.No čeprav si s tem uletel, to ni glih kakšna fejst olajševalna okoličina, če si kognitivno na nivoju ribice
Ah dej nehi no ...Pusti ti zdaj kognitivo, omenil si ribice zaradi domnevno kratkega spomina, jaz pa sem samo navedel znanstveno dokazano dejstvo glede tega
Glej, misli si kar hočeš ampak napisal sem kar sem napisal iz razloga, ki sem ga napisal. O&O.Ah dej nehi no ...
Dobro veš za kaj se gre. Lahko pa se gremo zajebavat še pri močan kot medved, pameten kot sova,...
no saj, od tega dogodka ti je šlo samo še navzdol.Ampak jest nima prav. Prvi dan prvega razreda sem se stepel s sosolcem pa se se danes ne menima, tak da pozabim jaz ne.
Ja. Kdo jih ne upa (ni upal) priznavat?"Partizani takšni in drugačni" so bili tudi TIGRovci....naprimer....pa jih ne upaš priznavat od vrtca naprej (zaradi indoktrinacije)
In še te bolj slabe.Možina janševiško trobilo, pravljice trosi.
Protiargument za koga ali kaj?Tvoj protiargument je torej kaj?
Vidis ko ne ves...on ne povelicuje domobranstva, ampak ponizuje hrabro partizanstvo, ki da je koncalo vojno in spravilo % umrlih med ww2 na 6%.Možina bo prvi v vrsti za odlikovanje s strani društva domobrancev, za zasluge
V vrtec kjer smo do konca 80s hodili gledat vse lokalne NOB spomenike in polagat vence...pa tovarišice učiteljice so pridigale o partizančkih in Rexu....Ja. Kdo jih ne upa (ni upal) priznavat?
Glej ne vem v kateri in kakšen vrtec si ti hodil.
Sicer kdaj in kdo ti je razkril to informacijo?
Mi samo ločimo, kdo se je postavil na pravo stran zgodovine.
Če bi se tudi farji in njihovi podložniki, se o tem ne bi pogovarjali
Neverjetno naivno črno-belo slikanje zgodovine. Še brez revolucije ne bi bilo tako enostavno. Namig: Francija.Mi samo ločimo, kdo se je postavil na pravo stran zgodovine.
Če bi se tudi farji in njihovi podložniki, se o tem ne bi pogovarjali
Saj ti je jasno, da so med vojno tudi slovenske farje, ki niso šli na napačno stran zgodovine, dali v lagerje.Saj ti je jasno da komunizem kot nova religija v nastajanju ni prenesel konkurence farjev....?
Kaj misliš, kaj so delali francozi, norvežani itd z izdajalci lastnega naroda?Kaj pa je prava stran zgodovine?
Pobijanje svojih, izdajanje okupatorjem, metanje v jame ali kaj? Kaj je tisto?