Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

böc

Majstr
1. avg 2007
2.384
443
83
No, za nekatere že za druge pa ne. Sicer pa on uporablja podoben načni "dokazovanja". Upajmo, da si razumel kaj sem hotel napisati .....

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
In če ne bi bilo partizanov, takšnih ali drugačnih, bi se on pisal malo drugače in bi verjetno proučeval in pisal o fojbah.
Nisi razumel....kaj bi bilo, če bi bilo, je irelevantno, ker zgodovina je bila, kakršna je bila. In sanjarjenje o drugačni zgodovini je brezvezno, lahko samo ugibamo, kaj bi bilo.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.384
443
83
Nisi razumel....kaj bi bilo, če bi bilo, je irelevantno, ker zgodovina je bila, kakršna je bila. In sanjarjenje o drugačni zgodovini je brezvezno, lahko samo ugibamo, kaj bi bilo.
Se bojim, da ti nisi. Ker vemo kako je. Hint: Možina ne preučuje fojbe. Sicer pa to o ugibanju povej njemu. Npr. kako so se namervali/bi se domobranci obrnili proti okupatorju ipd.
Sedaj pa spat.

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Ti nič ne ugibaš, ti enostavno veš, da so okupatorjevi arhivi pravi.
Nič ne ugibam, nekaj pa za razliko od tebe vem glede teh pizdarijh in mi en gumpec na alteru ne more trdit nekaj tretjega zaradi tega, ker mu je ata rekel, da to ni to.
Možina pravi, če imaš naprotne dokaze, jih daš na mizo. Oboje je bilo sranje, on tega ne zanika in obsoja fašistično IN domobransko prisego, tako da ne vem, kaj imaš "ti, smeh" sploh proti njemu.
Bi lahko vsaj argumentiral.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Nič ne ugibam, nekaj pa za razliko od tebe vem glede teh pizdarijh in mi en gumpec na alteru ne more trdit nekaj tretjega zaradi tega, ker mu je ata rekel, da to ni to.
Možina pravi, če imaš naprotne dokaze, jih daš na mizo. Oboje je bilo sranje, on tega ne zanika in obsoja fašistično IN domobransko prisego, tako da ne vem, kaj imaš "ti, smeh" sploh proti njemu.
Bi lahko vsaj argumentiral.
Jaki argumenti so to. Ata pa možina sta mi povedala.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.750
113
Vidiš, to je prav, da ata vzgaja.
Tebe so zgleda vzgajale ribice z akvarija.
Kratek spomin pa to.
Ammm.... ne da se mi vmešat v ta vaš zgodovinski ping-pong ampak bom samo tole nalepil, ko si že ravno omenil kratek spomin ribic iz akvarija:

:fredi:
The common misconception is that goldfish have a memory that lasts just three seconds, but countless studies have proven that not only do they have memories spanning, weeks, months, and even years – they are also exceptional problem solvers and pretty good motorists.