Nisi razumel....kaj bi bilo, če bi bilo, je irelevantno, ker zgodovina je bila, kakršna je bila. In sanjarjenje o drugačni zgodovini je brezvezno, lahko samo ugibamo, kaj bi bilo.In če ne bi bilo partizanov, takšnih ali drugačnih, bi se on pisal malo drugače in bi verjetno proučeval in pisal o fojbah.
Ti nič ne ugibaš, ti enostavno veš, da so okupatorjevi arhivi pravi.Nisi razumel....kaj bi bilo, če bi bilo, je irelevantno, ker zgodovina je bila, kakršna je bila. In sanjarjenje o drugačni zgodovini je brezvezno, lahko samo ugibamo, kaj bi bilo.
Se bojim, da ti nisi. Ker vemo kako je. Hint: Možina ne preučuje fojbe. Sicer pa to o ugibanju povej njemu. Npr. kako so se namervali/bi se domobranci obrnili proti okupatorju ipd.Nisi razumel....kaj bi bilo, če bi bilo, je irelevantno, ker zgodovina je bila, kakršna je bila. In sanjarjenje o drugačni zgodovini je brezvezno, lahko samo ugibamo, kaj bi bilo.
Nič ne ugibam, nekaj pa za razliko od tebe vem glede teh pizdarijh in mi en gumpec na alteru ne more trdit nekaj tretjega zaradi tega, ker mu je ata rekel, da to ni to.Ti nič ne ugibaš, ti enostavno veš, da so okupatorjevi arhivi pravi.
Jaki argumenti so to. Ata pa možina sta mi povedala.Nič ne ugibam, nekaj pa za razliko od tebe vem glede teh pizdarijh in mi en gumpec na alteru ne more trdit nekaj tretjega zaradi tega, ker mu je ata rekel, da to ni to.
Možina pravi, če imaš naprotne dokaze, jih daš na mizo. Oboje je bilo sranje, on tega ne zanika in obsoja fašistično IN domobransko prisego, tako da ne vem, kaj imaš "ti, smeh" sploh proti njemu.
Bi lahko vsaj argumentiral.
.... in en kup politikov kar pojača argumentacijo ....Jaki argumenti so to. Ata pa možina sta mi poveda... la.
Tvoj protiargument je torej kaj?Se bojim, da ti nisi. Ker vemo kako je. Hint: Možina ne preučuje fojbe. Sicer pa to o ugibanju povej njemu. Npr. kako so se namervali/bi se domobranci obrnili proti okupatorju ipd.
Sedaj pa spat.
Dobro napisano.
In če ne bi bilo partizanov, takšnih ali drugačnih, bi se on pisal malo drugače in bi verjetno proučeval in pisal o fojbah.
Ne, ata je povedal tebi, kaj smes in cesar ne smes.Jaki argumenti so to. Ata pa možina sta mi povedala.
Tebi pa izdajalec možina. In kje smo zdaj?Ne, ata je povedal tebi, kaj smes in cesar ne smes.
Vidiš, to je prav, da ata vzgaja.Ne, ata je povedal tebi, kaj smes in cesar ne smes.
Ko so to ugotovili partizani, so pobegnili.Rekel je tudi, da se nemcem v dražgošah ni splačalo zoperstaviti.
Takrat sem ugasnil in ga proglasil za izdajalca
Mnogo nas je, ko vidimo tvojega!To se meni zazdi glede tebe ob vsakem tvojem
Zanimivo!Ti nič ne ugibaš, ti enostavno veš, da so okupatorjevi arhivi pravi.
Ammm.... ne da se mi vmešat v ta vaš zgodovinski ping-pong ampak bom samo tole nalepil, ko si že ravno omenil kratek spomin ribic iz akvarija:Vidiš, to je prav, da ata vzgaja.
Tebe so zgleda vzgajale ribice z akvarija.
Kratek spomin pa to.
The common misconception is that goldfish have a memory that lasts just three seconds, but countless studies have proven that not only do they have memories spanning, weeks, months, and even years – they are also exceptional problem solvers and pretty good motorists.
No čeprav si s tem uletel, to ni glih kakšna fejst olajševalna okoličina, če si kognitivno na nivoju ribiceAmmm.... se ne mislim vmešat v ta vaš ping-pong ampak bi samo tole nalepil:
Ti in prijatelji v tvoji glavi?Mnogo nas je, ko vidimo tvojega!
Pa se vedno ne bi rad bil na tvojem mestuNo čeprav si s tem uletel, to ni glih kakšna fejst olajševalna okoličina, če si kognitivno na nivoju ribice