Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
Gori se mi celo očita, da sem klal, bolani ste tu gor.

Povedal sem, da take norosti kot je nek spomenik na Pohorju ob turistični poti, 80+ let od pomorov, ne sodi v naravno okolje v letu 2024.

Ne gre za spomin na pobite, ampak za poveličevanje druge strani.

To je vsa poanta.

Kdo pa je začel vojno in kdo zmagal pa mate v knjigah, če ste v šoli manjkali.

Maš spomenike že od prej...

Areh,_povojno_grobišče.jpg

Žavbi je v govoru med drugih dejal, da neonacisti danes sedijo tudi v parlamentu in bodo "naslednja leta bitka generacije s skrajno desnico", da so kakršnikoli klici po veliki koaliciji z leve "izdaja lastnih vrednot" ter da imamo Slovenke in Slovenci srečo, da svetnikov nismo imeli v knjigah, temveč smo jih imeli v praksi, "reče se jim Titovi partizani in partizanke".

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/p...-se-je-tudi-predsednik-drzavnega-sveta-431793 - www.zurnal24.si

lepo je povedal
snecko najprej...društva povezana szi tovarišem dolfejem so prepovedana, tako da neonacistov kot takih ni. Niti ne morejo kandidirati, niti ne morejo obstajati, ker so po zakonu ilegalni. Tako da, tu ni kaj več dodati. Če pa tovariš Žavbi misli v tem kontekstu na kako drugo državo je pa to še bolj pihnjeno mimo.

Skrajne desnice pri nas zaenkrat ni, dočir skrajna levica/rdečkarji pa so. Pa naredijo več piz***j in škode kt oni na skrajno desni strani.

Tko da vajina kredibilnost.....

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.256
2.547
113

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.256
2.547
113
  • Objave ne odobravam
Reactions: aljoman

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.256
2.547
113
Zwergschnauzer = Pritlikavi šnaucer - Slovensko

Skupina: baterijski psi, ki nonstop lajajo - Slovensko

p.s mat sem zmatran. tole mi je pa enga cajta požrl. Celo temo prebrat!