Daj napiši kje je to zaznatiSe hecas ane
Daj napiši kje je to zaznatiSe hecas ane
To je samo v pravljičnem svetuenostavno ne razumeš dejanja enih so se z letom 1945 ustavila dejanja drugih pa so se stopnjevala ravno od 1945 naprej in tega ne moreš relativizirat s tem kaj je počela druga stran med 1941 in 1945 za takrat smo se strianjali, da je bila vojna kajne
in samo za evidenco dejanja izdaje torej sodelovanja z okupatorjem zaradi lastnega prepričanja, da bo pod okupatorjem bolje torej lastnih kortisti obsojam in se mi zdi skrajno zavržno in ne poznam nikogar takega niti njihovih potomcev, če so med vojno bili ubiti hvala bogu, da so bili takot kot vsi ostali okupatorjevi vojaki, o vsem ostalem pa me ne boste prepričali ker je bilo v imenu ideologije komunizma
in ko smo pri preračunljivosti vam navžem še eno kost o izbrisanih, tam je bilo veliko preračunljivcev, ki so pričakovali da nas bo armija pospravila
No smo že zelo blizu priznanju. Plen, ha.lopov lažnjivi, pa tudi če bi to bilo res, zmagovalec ima pravico do plena
edini problem vidim, da si se ti izmaknil svincu oz tvoji izdajalski predniki in sedaj tu lažes in obtožuješ preko vseh meja
saj bo tudi tebi račun izstavljen za nemarne laži, ki jih tu pišeš, še vedno je bilo tako
Glede na tvoje pisanje si ti produkt incesta.Šnavcer, ti si produkt revolucije komunhajzlov.
naštej uporabnike, ki pravijo da so bile kriviceDaj napiši kje je to zaznati
Samo parazite smo v debati še rabili.Glede na tvoje pisanje si ti produkt incesta.
Glede na to posledica česa si vem da ne spraviš skupaj normalnega stavka.Samo parazite smo v debati še rabili.
Ti si itak vse pokradel od pobitih in iskoriščaš sistem do onemoglosti. Delaš pa nič.
In koliko dobrin si v času ex juge uvozil iz te osovražene države? Mimogrede cesta na Predmejo je bila postavljena iz strani omenjenega okupatorja, prav tako vodovod, katerega niso uspeli dokončati in ne boš verjel niti tako opevana Juga ga ni zaključila. Kup ljudi je znalo reči da če bi bili Italijani še kako leto tam bi imeli tudi vodo. Žalostno a ne, da okupator za lastne potrebe postavi infrastrukturo, ki je ključna za preživetje in jo postavi za svoje potrebe in ti jo to potem lahko/si jo primoran koristiti, ker recimo od tisth ki bi ti to morali zagotoviti ni ne bev ne mev. Omenjaš Možino, kolikorat vidiš TIGRovce na proslavah, kolikokrat se jih omenja? Kdo je več naredil za nas Primorce, JUga/LJubljana in njihovi partizani ali TIGRovci? Če omenjaš Možino si poglej kak intervju z Dr. Štrancarjem boš marsikaj izvedel (če boš seveda želel)Mene motijo vsa taka dejanja, vem tudi da je bil marsikdo nedolžen "pospravljen" ker nekomu ni bil všeč. Verm pa tudi kaj j počela druga stran, iz pričevanj očeta, starih staršev in drugih sorodnikov. Zdaj če ti ali kdo drug bolj verjame Možini naj mu, naj ga še povpraša kje je bil njegov oče med vojno, jaz imam svoje mnenje o njem in njegovih zgodbah.
Moji družini partizani niso storili nič, so pa denimo četniki ali ustaši, ampak so kmalu zaključili svojo zgodbo. Starega očeta so italijani zaprli zaradi izdajualca, hrano v zapor so mu nosile hčerke, moje tete. Naj se jim klanjam, makaronarjem in izdajalcem?
Zakaj imam jaz občutek da si ti Žavba ali pa da pišeš to kar ti plača.Glede na to posledica česa si vem da ne spraviš skupaj normalnega stavka.
Dej produkt incesta napiši en normalen stavek.Zakaj imam jaz občutek da si ti Žavba ali pa da pišeš to kar ti plača.
Zanikaj levi voluhar, če ni res.
Pes šnavcer ima sedaj malico, pa ga je banana nadomestila, ha, ha, ha.fantje se igrajo z ognjem
enostavno ne razumeš, da težji del vedno sledi po vojni, razen če v totalni vojni vse likvidirašenostavno ne razumeš dejanja enih so se z letom 1945 ustavila dejanja drugih pa so se stopnjevala ravno od 1945 naprej in tega ne moreš relativizirat s tem kaj je počela druga stran med 1941 in 1945 za takrat smo se strianjali, da je bila vojna kajne
in samo za evidenco dejanja izdaje torej sodelovanja z okupatorjem zaradi lastnega prepričanja, da bo pod okupatorjem bolje torej lastnih kortisti obsojam in se mi zdi skrajno zavržno in ne poznam nikogar takega niti njihovih potomcev, če so med vojno bili ubiti hvala bogu, da so bili takot kot vsi ostali okupatorjevi vojaki, o vsem ostalem pa me ne boste prepričali ker je bilo v imenu ideologije komunizma
in ko smo pri preračunljivosti vam navžem še eno kost o izbrisanih, tam je bilo veliko preračunljivcev, ki so pričakovali da nas bo armija pospravila
Se strinjam. Pravtako ukinit praznovanje v Dražgošah in shod našemljenih starčkov, ki v vojni nikoli niso bili. Izdajalci pa so vsi po vrsti, če smo že natančni.(FOTO) Povojni poboji: Z žalno slovesnostjo na Arehu odkrili spomenik pohorskim žrtvam
Na Pohorju, malo pod cerkvijo svetega Areha, so odkrili kamniti spomenik, posvečen umorjenim po koncu druge svetovne vojne. To se je zgodilo po več kot desetletja trajajočih prizadevanjih 90-letnega domačina Martina Kostrevcavecer.com
Ivan, ki nikoli ne pride na Pohorski bataljon, je tu bil...
pred objektom velika info tabla, okoli tudi drogovi s križi
posrali Pohorje
in pol se čudite, da smo še 41-45
cel kup povelicevalcev izdajalcev je med nami, sedaj frustracije izražajo v konfliktu z ukrajino
Potem tudi ukinit cerkvene obrede itd... se strinjam.Se strinjam. Pravtako ukinit praznovanje v Dražgošah in shod našemljenih starčkov, ki v vojni nikoli niso bili. Izdajalci pa so vsi po vrsti, če smo že natančni.
Kaj drugega od zagriženega komunista nebi pričakoval, da bo napisal. Nisi me presenetil.Potem tudi ukinit cerkvene obrede itd... se strinjam.
a zdaj sem pa že komunist... zanimivoKaj drugega od zagriženega komunista nebi pričakoval, da bo napisal. Nisi me presenetil.
in obrede vseh drugih verstev in ostalih gibanj in društevPotem tudi ukinit cerkvene obrede itd... se strinjam.
In koliko dobrin si v času ex juge uvozil iz te osovražene države? Mimogrede cesta na Predmejo je bila postavljena iz strani omenjenega okupatorja, prav tako vodovod, katerega niso uspeli dokončati in ne boš verjel niti tako opevana Juga ga ni zaključila. Kup ljudi je znalo reči da če bi bili Italijani še kako leto tam bi imeli tudi vodo. Žalostno a ne, da okupator za lastne potrebe postavi infrastrukturo, ki je ključna za preživetje in jo postavi za svoje potrebe in ti jo to potem lahko/si jo primoran koristiti, ker recimo od tisth ki bi ti to morali zagotoviti ni ne bev ne mev. Omenjaš Možino, kolikorat vidiš TIGRovce na proslavah, kolikokrat se jih omenja? Kdo je več naredil za nas Primorce, JUga/LJubljana in njihovi partizani ali TIGRovci? Če omenjaš Možino si poglej kak intervju z Dr. Štrancarjem boš marsikaj izvedel (če boš seveda želel)
Fact je da je bila Ita okupator, prav tako si imel tu Nemce. ne eni ne drugi niso naredili tolk pi****j kot "partizani" posvečeni iz LJ med in po vojni, da o srbskih carinikih niti ne govorim? Aja ko si vozil čez mejo si plačvela carino ali je šlo pod sedež? Pa cariniki o bili naši ali iz bolj južnih krajev? Pa njihovo gmotno stanje napram našemu? Ja?