Daj razloži zakaj so vsi po vrsti izdajalci?Se strinjam. Pravtako ukinit praznovanje v Dražgošah in shod našemljenih starčkov, ki v vojni nikoli niso bili. Izdajalci pa so vsi po vrsti, če smo že natančni.
Daj razloži zakaj so vsi po vrsti izdajalci?Se strinjam. Pravtako ukinit praznovanje v Dražgošah in shod našemljenih starčkov, ki v vojni nikoli niso bili. Izdajalci pa so vsi po vrsti, če smo že natančni.
nekako tako, dain obrede vseh drugih verstev in ostalih gibanj in društev
model, jaz sem ti napisal isto kt rambič od istih virov, torej babice, dedki strici itd....sm vseeno premlad da bi bi lahko sodeloval na katerikoli strani.....tako da jaz bom malo težko izdajalec, tisti od katerih sm to slišal so pa bili za partizane in proti okupatorju, tudi tistemu z rdečo zvezdo ..Ja? Bo šlo?Evo izdajalca. Je že zlil gnojnico po tipkovnici
Točno sem vedel da se boš ti vtaknil.In koliko dobrin si v času ex juge uvozil iz te osovražene države? Mimogrede cesta na Predmejo je bila postavljena iz strani omenjenega okupatorja, prav tako vodovod, katerega niso uspeli dokončati in ne boš verjel niti tako opevana Juga ga ni zaključila. Kup ljudi je znalo reči da če bi bili Italijani še kako leto tam bi imeli tudi vodo. Žalostno a ne, da okupator za lastne potrebe postavi infrastrukturo, ki je ključna za preživetje in jo postavi za svoje potrebe in ti jo to potem lahko/si jo primoran koristiti, ker recimo od tisth ki bi ti to morali zagotoviti ni ne bev ne mev. Omenjaš Možino, kolikorat vidiš TIGRovce na proslavah, kolikokrat se jih omenja? Kdo je več naredil za nas Primorce, JUga/LJubljana in njihovi partizani ali TIGRovci? Če omenjaš Možino si poglej kak intervju z Dr. Štrancarjem boš marsikaj izvedel (če boš seveda želel)
Fact je da je bila Ita okupator, prav tako si imel tu Nemce. ne eni ne drugi niso naredili tolk pi****j kot "partizani" posvečeni iz LJ med in po vojni, da o srbskih carinikih niti ne govorim? Aja ko si vozil čez mejo si plačvela carino ali je šlo pod sedež? Pa cariniki o bili naši ali iz bolj južnih krajev? Pa njihovo gmotno stanje napram našemu? Ja?
Za ene tako veš, ta drugi, ki jih tako častiš, pa so tudi obrnili hrbet lastnemu narodu.Daj razloži zakaj so vsi po vrsti izdajalci?
Seveda Hitler je kapituliral zaradi jugoslovanskih partizanov, lepo te prosim ne se smesit@kaoizobrazeni
Okupator z rdečo zvezdo je poskrbel, da ti tukaj lahko pišeš s šumniki.
Če ti ne paše, pokaj k lahom.
še nedolgo nazaj smo imeli možnost uporabe mekanega č oz ć, ki pa ga začuda v naši abecedi ni...malo čudno se ti ne zdi?@kaoizobrazeni
Okupator z rdečo zvezdo je poskrbel, da ti tukaj lahko pišeš s šumniki.
Če ti ne paše, pokaj k lahom.
Nekako imaš prav, ampak a ni smešno, da ravno tisti zmerjajo druge z izdajalci, hkrati pa altivno navijajo, da se bomo kmalu začeli učiti albanščine.Jecprav smešno brati, kako se tukaj usajajo z resnico ljudje (na obeh straneh), ki ob tistih dogodkih še v jajcih niso bili, kaj šele, da bi jih doživeli. So pa največji strokovnjaki.
Ob tem vam pa državo kradejo.
to ne briga nobenega..poglej primer Vatsila v Italiji vs Mahle pri nas...Je prav smešno brati, kako se tukaj usajajo z resnico ljudje (na obeh straneh), ki ob tistih dogodkih še v jajcih niso bili, kaj šele, da bi jih doživeli. So pa največji strokovnjaki.
Ob tem vam pa državo kradejo.
Seveda si dokazal svoj intelekt. Dobesedno.Seveda Hitler je kapituliral zaradi jugoslovanskih partizanov, lepo te prosim ne se smesit
Dej se kasno basen o Luxu povej
Pa kakšna šepava pravica je to?če kupiš in zgradiš, kradeš? zanimivo
tu gor je polno izdajalcev, ki so se izmaknili pravici
Če želiš plen se postaviš na stran zmagovalca.No smo že zelo blizu priznanju. Plen, ha.
Glej, spovej se, lažje ti bo.
Hiša pa je le hiša, kajne?
Meni zgledajo vsi trije istiB81 vidis zdaj da zavbi je se zmeren psihopat proti forumskim?
Seveda Hitler je kapituliral zaradi jugoslovanskih partizanov, lepo te prosim ne se smesit
Dej se kasno basen o Luxu povej