Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
te wannabee znane jas prekleto sovražim, nekaj časa nazaj je z mano delal Beno Brodej (benobrodej.com)
itak ga noben ne pozna, ampak tip je mel take da bruhaš, jaz sem ga večkrat mahnil okol kepe, ne fejst
takega vzgojnega hendrija, odzadaj po glavi, no včasih sem ga malo bolj tudi, samo mi je res šel na živce,
in nisem si mogel da ga nisem prtisnilSej mi je žal, samo je bil kr vajen tega.
No in taki in podobni meni grejona tiča. Še zdaj z mano hodi na predavanje nek model, ki mi je
zbijal veselje do šole že ko sem prvič stopil v predavalnico. Itak take ljudi prepoznas na 50m brez da
ti kaj reče s tistim babjim glasom, nonstop se doktorjem štuli, stari reče; a naredimo pavzo, pa on
edini; "Po tej nalogi", ded je dobesedno tak retard da je šel do dekana ko sem mu rekel naj se
presede sicer mu naredim lukno v pleksus, in sem ga usekal. (plac držim sošolki s katero se celo predavanje
šlatama in govorima kaj bi si delala, on pa se vsede, mu rečem da ni fraj in naj se spobere, pa mi pribije, da bo on sedel
kje bo on hoto, pol pa sem ga mogo z Akto usekat da mu je vse z mize padlo pa mobitel z roke)
In sem dobil prepoved predavanj za en mesec. Mislim totalno vredu študent (8.14) sem, samo ko pa naletim na
retarde pa postanem nasilen, ker jih organsko ne prenašam. V srednji šoli sem sošolcu grozil da če se nebo
nehal štulit stari da ga bom na wcju v rit nategno in slike potalal po celi šoli. (v srednji sem bil malo gangster, zaj sn kul)
A jaz sem tudi slaven če sem v tvojem podpisu ?