Bitcoin-hudičeva valuta.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz... zadnje čase razmišljam samo o tem kdaj ga pravi čas potegnit ven
smile-1.gif
prelepo je da bi blo res in to je vedno indikator, da bo šlo vse v tri PM.

mene zanima, kdo ti ga bo kupil zdaj za tak denar..tisti šele mora bit fsekan. Če ga greš danes prodajat, koliko boš dejanso dobil zanjga? 20% cene? več manj?

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.741
53
48
20% cena za kaj?
BTC prodaš danes po ceni, po kateri povprašujejo (trenutno 8.155 USD). Če ga kupuješ pa plačaš zanj 8.173 USD - kje ti vidiš 80% razliko?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz... zadnje čase razmišljam samo o tem kdaj ga pravi čas potegnit ven
smile-1.gif
prelepo je da bi blo res in to je vedno indikator, da bo šlo vse v tri PM .

Ja seveda
hysterical-1.gif
Kolko FUD-a samo za to, ker je folk nepoučen in mu je dolgcajt. Pol pa tukaj "smeti"..

Simon says: Hold or cry later
grin1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.268
113
ne boš verjel da tudi jaz študiram na kateri točki prodat to rundo seveda zato da se bo še enkrat kupilo:)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.002
6.174
113
Se obeta zopet korekcija, glede na to da se danes dosega rekord? DLavrov je včeraj opozarjal na to (ker je ravno od njega prejšnj teden nekdo prilepil link). Čeprav njegove obrazložitve ne razumem prav nič.

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Spremljam debate ''znalcev'' in vedno bolj ugotavljam, da noben nima kaj dosti pojma. Kakšen teden sem v neki debati, kjer je zbran cvet slovenske kripto scene (oni temu verjamejo no) poslušal RIPPLE TO THE MOON... no danes je 2 centa višji kot takrat ko so to rekli. Potem par dni nazaj je bilo: Sedaj bo pa ETH šel ful gor, BTC pa dol - ETH je šel res gor nekih 15€, BTC pa vidimo da ni šel ravno nekam dol a ne. Ne pravim, da ni neke logike zadaj in so verjetno bolj uspešni kot povprečen Janez, ki pač malo na uč vlaga, sem pa prepričan, da je dosti čistih laikov, ki so enako ali celo bolj uspešni.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.268
113
ne vem če kdo spremlja podatek o celotni kapitalizaciji... pred 14 dnevi, ko se je zgodila "korekcija" je na najnižji točki bilo v kriptovlautah okoli 190 miljard... danes jih je 243 torej skoraj 30% več

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Na sceni sem dokaj nov. 1 leto... največ sem zaslužil z HODL, spušil pa s trejdanjem.
Tudi na tehnologijo in prednosti blockchaina se precej spoznam, ampak dajte si priznat, da ste po večini tukaj vložli zato, da bi nekaj zaslužli in crypto prodali nazaj za fiat. To pa je povsem skregano z logiko kriptovalut.

Ko slišim sosedovega Lojza govorit o bitcoinu, potem vem, da se bo nekaj zgodilo; mass adoption ali pa max explosion (balona seveda)
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Moje skromno mnenje je da ripple ne bo nikoli eksplodiral, ali pa vsaj v zelo bližnji prihodnosti gotovo ne.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Citat:
mene zanima, kdo ti ga bo kupil zdaj za tak denar..tisti šele mora bit fsekan. Če ga greš danes prodajat, koliko boš dejanso dobil zanjga? 20% cene? več manj?

Na tej strani si pogledaš trenutne tečaje kriptovalut Cryptocurrency Market Capitalization
to so neke povprečne vrednosti iz večih menjalnic.

Po tem tečaju (% gor ali dol) jih lahko kadarkoli v menjalnicah (ali na ATM terminalih) prodaš za EUR ali $

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.268
113
ta novica je povzročila tretnuno rast tečaja ripla ampak v naseldnjem trenutku je padel nazaj tako da ne vidim nekega relanega scenarija da bi tole zrastlo u višave kot se napoveduje... imam pa za vsak slučaj neki notri da se nebi slučajno po glavi tolku:)

B81

22. jul 2007
37.659
10.952
113

Consider that Bitcoin currently does about $3B per day in volume across ALL the crypto exchanges. If you look at JUST front month Gold Futures on the CME, they traded $50B in volume on Friday. Front month S&P Futures on the CME did $150B in volume on Friday. You can do the math. We could be talking anywhere from 10x - 50x increase in flow coming through BTC markets. Everything I have heard around Chicago indicates that trading firms are chomping at the bit for this thing to launch. Interesting times lay ahead!