Bitcoin-hudičeva valuta.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
100% mi jo ne delajo. Fak že cel dan se matram.

Upam, da ne uporablaš firefoxa.. Mene je tudi zajbaval pred dnevi, ko sem ga še uporabljal in se nikak nisem mogo prijavit v kraken.. Z opero+vpn ali chrome pa sem se normalno prijavo..

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa še to. Upam, da ste si naredli zaloge Lisk in Waves. Začenja se veselica
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.147
4.129
113
Na kraknu NIKOLI ne osvežuj strani (F5 ali gumb za osvežitev) ker ti javlja potem stran neke errorje, ki niso povezani s tem kar delaš. Vse linke imajo hashane in čez čas potečejo, tako da kot osvežuješ ročno samo padeš v zanko nedelovanja.

Skratka ko pritisneš nekaj, počakaj da naloži (traja ob loadu tudi minuto ali več), če ne naloži oz. se pojavi kakšna druga napaka NE OSVEŽUJ (razen če se ti pojavi opozorilo od hosting providerja) ampak pritisni njihov logo na vrhu in začni znova.

Recimo če greš na withdraw in si živčen pa vmes pritisneš F5/osveži ti napiše da "witdhdrawn not possible" .. kar ne pomeni da ne moreš dvigovat denarja amak samo to da si na napačnem linku. Pojdi spet na meni, withdraw ipd. in prideš lepo skozi.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
a vergov, po cca miljon kovancev približno en btc..... Seveda jih mam že vsaj 4BTC je kupljene

Nazadnje urejeno:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
sej ne refrešam strani... Ne morem verjet ratal mi je z edgom. Samo to kar se pa na Kraknu dogaja pa je na meji kriminala. Outputi so da morš bit tear 4, service disabled itd...

Na twiterju nekateri po več dni neuspoešno poskušajo dvigovati.

Skratka za izplačila bom začel uporabljati bitstamp.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.999
6.173
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
smile-1.gif

Po čem sklepaš? Sicer Lisk ima neko skoraj konstantno rast, ne vem pa zakaj je tako zanimiv.

Nazadnje urejeno:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Sej v glavenem sem na Bitrexu, preko Krakna sem si sam nakzoval denar na račun. Pa še kr nekaj icnja sem imel. Zdej sem pa itak zaključu z Kraknom.

Mislim da takih šalabajzerjev ne morš kr tako najt.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
smile-1.gif

Po čem sklepaš? Sicer Lisk ima neko skoraj konstantno rast, ne vem pa zakaj je tako zanimiv.

Veliko se dogaja in razvija na teh dveh kovancih/platformah. Pa marsikdo na bitcointalk ju je omenil in jih že drži in jih bo tudi v 2018.

Lisk: Blockchain Applications written in JavaScript

https://blog.lisk.io/what-is-lisk-and-what-it-isnt-e7b6b6188211

avgust 2016

Waves: Crypto-platform for asset/custom token issuance, transfer, and trading on blockchain

https://blog.wavesplatform.com/waves-ng-stress-test-results-in-44090f59bb15
https://blog.wavesplatform.com/waves-are-liquid-fbc64ae1755a