bioprotector!? Ali res deluje?

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Se pravi, če regstriram neko dopolnilno dejavnost, nategujem ljudi s tem, da jim "toplo priporočam" neko cepljenje kur, izdam račun in plačam tisti pavšalni davek, bo vse legalno?
Ne verjamem, da bi mi biznis dolgo laufal. Tudi iz strani države ne.
grin1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Hvala za odgovore. Že tako nisem bil siguren ali deluje ali ne, zdaj pa ste mi prišparali nekaj denarja
smile-1.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Ne bit preveč zadovoljen sam s seboj. Že to, da moraš o čem takem sploh spraševat, je uborno in pomilovanja vredno. Osnovnošolsko znanje fizike in zelooooooooo majhen košček zdrave pameti sta več kot dovolj, da na podlagi predpone "bio-" ugotoviš, da gre za bull$hit.

Smajlijev ni, ker mislim smrtno resno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Se pravi, če regstriram neko dopolnilno dejavnost, nategujem ljudi s tem, da jim "toplo priporočam" neko cepljenje kur, izdam račun in plačam tisti pavšalni davek, bo vse legalno?
Ne verjamem, da bi mi biznis dolgo laufal. Tudi iz strani države ne.
grin1.gif

S kurami bi bil res problem, lahko bi dobil za vrat kako društvo za varstvo živali. Drugače pa seveda, ustanoviš firmo, se spomniš nekega nategunstva in služiš. Saj vidiš, da je nekdo s prodajo kozmodiskov postal celo najbogatejši Slovenec.
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
No ja, kozmodisk bi jaz tukaj izvzel. Ker ne verjamem v biokozmos blabla pravljice, so me dolgo prepričevali, da sem si ga nabavil. In pomaga, seveda v omejenih pogojih!
Pa ne zaradi nekih blabla-sevanj, ampak zgolj zato, ker ti vseskozi masira hrbet. Učinek bi bil isti, če bi si na hrbet navezal verigo, ali pa kakšno bolj trdo krtačo. Ampak, to bi bilo preveč enostavno in za ljudsko domišlijo nesprejemljivo, da bi se uspešno tržilo.
grims-1.gif