BigBrother II. part III

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Jst bi vzel avto
smile-1.gif

Prej sem pozabil pohvalit Nino, oz. stilista. Dobra obleka
zmaga.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Marčelo je enako požrešen kot Mateja (saj ste najbrž opazili, da je ženska skorajda padla s stola, ko je zagledala tisti avtoček, ne?
wink-1.gif
)

Samo je malo starejši (pametnejši) in je dojel montažno foro.
wink-1.gif

Tu se malo ni posrečilo, ker je bila najbrž ideja, da gre nekdo ven in so bili prepričani, da bo ratalo (zato tudi "live" preizkušnja).

DRUGAČE PA ČESTITKE LETOŠNJIM USTVARJALCEM BB!

Z ZADNJO FORO (kjer koli ste jo že skopirali) - Z MAMAMI - STE PA RES PRESEGLI RUBIKON SKRAJNE LOPOVŠČINE!

A niso bili neki smrtni grehi? Če nekak Bog in z njim povezani liki obstajajo, potem je tale poteza nekaj, kar bi človek pričakoval od samega Luciferja osebno.

Samo mimogrede - Kako to, da na tistem posnetku za Matejo ni bilo ElTyba? Moral istočasno zalivati rože, pa ni utegnil?

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Dobra tale fora z avtom. Ampak, ali res prikaže Marčela kot nepohlepnega ali je obratno?! 92.000€ je le več, kot pa bi bil vreden tak avto. Ok, to je bilo malo za hec. Dobro se je odločil, hočem rečt pozitivno in premišljeno za moje pojme.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Bili sta dve možnosti:
- 92k evrov z verjetnostjo 1/4 (beri: isto sranje, kot dosedaj - v finalu so štirje)
- avtoček na sliki (ki jo je očitno skužil, da je montirana - beri nula).

Kaj vzameš?

Če vidiš, v čem je fora, valda ne bo nihče na tem svetu izbral nulo.

Če je to pohlep, potem sem jest edina pohlepnica na tem svetu, saj zelo verjetno ne bi hodila na šiht, če zadaj ne bi bil tak ali drugačen cekin.
smirk-1.gif

Edit: Valda tamle zdaj vsak od njih prekleto natančno razmišlja, kaj bo z 92k evrov. Zato je pa neumno delati neke razlike med pohlepnimi in nepohlepnimi... Drugač pa - po mojem mnenju - nihče od ostalih treh ni dojel, da je nateg. In marčelo je dovolj star (pameten) in nekak ne bo razlagal, da je to dojel že prej.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
No, meni se ni zdelo, da je Marčelo kar tako dojel za foro, mogoče šele tam ko se je vprašal, "kje je zdaj tu pohlep, če v vsakem primeru dobim". Je bil kar zmeden in ni igral.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
men se je zdelo, da je Marcelo pogrunto, pa se to ne zasigurn, tik pred zdajci,

ko je Nina rekla : tole,

Marcelo pa spontano nazaj : a sliko?,
takrat se mu je mal posvetlo,

se mi pa zdi, da v taki situaciji ne gre, da bi racionalno razmislu,
mas sam minuto, trije ti suflirajo, ....pred ocmi pa velik gnara, avto, ....

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Gre, če poznaš "pravila" igre.
wink-1.gif

Če skužiš sistem dajanja teh for.

Moj občutek je, da je dečko dojel, v čem je fora teh kvazi nalog/preizkušenj.
Da so večinoma namenjene samo temu, da se folk med sabo spiči, oprijemljivih koristi pa običajno ne dajejo.

Ko poznaš algoritem, je pa precej lažje sprejemati odločitve.
wink-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Se čisto strinjam s tabo. Točno tako sem jaz videl situacijo. Kozarec se ne zna vživet v vlogo.
tongue-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
dvomim, ker ostali suflerji so potem se bolj prefrigani,

ker so mu avto v superlativih opisvali in racunali, da bo Marcelo zagrizu,
ter se tako znebili enga nasprotnika

bos npr. rekla, da je tut Sandi zaigrau, ko je vidu svojo familijo, prjatle, znance,...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Zato ker me fascinira "etičnost" kapitala (konkretno je to v tem primeru PopTV), ko mu pred očmi žvenketajo cekini.
Fascinirajo me ideje (in do kje so pripravljeni iti z manipulacijo ubogih par v kontejnerju), da potegnejo keš od naivne mularije.

Tale z mamami je npr. VRHUNSKA.

Ne glasujem, ne kupujem kartic, ne gledam tedenskih oddaj (kdo ma pa cajt dnevno eno uro gledati tiste neumne dialoge v kuhinji - takih imam že v R lajfu dovolj), ne berem spletne strani,...

Gledam samo petke (če sem doma), pa še to velikokrat pol prespim. Npr. danes. Itak ni škode, pa blazno sem bila utrujena.
Za bistvo ujet (kakšne karakterje so izbrali, kakšne naloge lepijo tem karakterjem, manipulacija v spovednici, da dobijo pravi odgovor, ki ga rolajo kot izbor ubogih par) je čisto dovolj.

Aja, pa pogledam stajling Nine.
tongue-1.gif

(boljši del tega šova - ker je najmanj manipulativen od vsega)

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja danes je pa bila res dobro oblečena.

Glede tistega avta, pa je meni najprej kapnilo v glavo kako si upajo zdaj sponzorirat Mercedes, če pa jih celo sezono plačuje Hyundai iiiiitriiiideset. Upam, da zmaga Marcelo ali oni Čemil, prvi zato ker imam pošlihatano v glavi in bo šel denar v prave roke, drugi pa zato ker se mi zdi da prihaja iz revne familije pa nek ima 90k evriča.

Tista stara od Sare pa je čisto v kur**. Očitno jabolko ni padlo daleč od drevesa. Familija za kartami.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ok, zdej pa prosm še enkrat lepo počas za vse ki nismo gledal: kaj je bla fora glede keša in avta in kje je bil haklc na katerega bi se lah marčelo ujeu? ka pa je fora z mamami?kdo pa je šel ven( in zakaj ne sara)?
smile-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Glede avtočkov se mi ne da, glede mam je pa tole:

Čez vikend v hiši stanujejo mamice. Češ, ker so jih "stanovalci tako zelo pogrešali".

Kje je torej problem?

Tole naprej je by kozarec:

V juho vržeš mame in dobiš kombinacijo neomejene materinske ljubezni in vohanja 92k evričev, ki jih njihovi srčni zakladi dokaj otipljivo lahko dobijo.

Če komu ni jasno, kaj pomeni vnos materinskih čustev v igro v tej fazi, si naj na National Geographicu pogleda, kako podivja medvedka, če kdo hoče kaj njenemu malemu prestolonasledniku oz. prestolonaslednici. In tu so trije konkurenti, ki nekaj hočejo njenemu prestolonasledniku/ci - pobrati mu/ji denar!

Ideja takih potez torej je, da začno stanovalci rovariti drug proti drugemu - gonilo (in štart) so pa podivjani materinski hormoni (mamini "dobronamerni" nasveti, kaj naj njen/a dela in kaj ne, kaj in komu naj kaj reče, kako se naj obnaša, s kom in s kom ne...).
Da se sezona ne bi končala tako dolgočasno kot lani, ko sta tipa kot stara zakonca v penziji čičala in gledala na uro.

Saj menda niste mislili, da TV plačuje vikend pakete mamicam samo zato, da si slednje pogledajo, v kakšnem stanovanjcu živijo njihovi srčni zakladi?

Zame osebno je to res hudo manipuliranje s človeškimi čustvi.
Še posebej zato, ker gre za materinska čustva - 99,99999% mam bi v tej fazi ravnalo enako (ker gre nagon, ki ima povsem pametne utemeljitve), tu bo pa to normalno ravnanje izpadlo hudičevo negativno (pohlepno, preračunljivo, hujskaško,...).

Če bo to dejansko tudi tako šlo, pa seveda ne vem. Ker seveda nimam pojma, kakšne so te mame še sicer po karakterju, iz kakšnega okolja prihajajo in kako so bile napumpane že od doma.

Nazadnje urejeno: