BigBrother II. part III

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, pa v Dnevniku tudi, tam sem namreč to tudi prebral ...
bonk.gif

Noker

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Zakaj imas marcela tako na piki?

Saj meni sicer tudi ni simpaticen. Najbol me moti smeh. Po odhodu eltybea, je mogoce sicer res on prevzel mesto najbol antipaticnega prebivalca kontejnerja. Ampak ni tako hudo
wink-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Sam neki je pa res - preračunljivost gor ali dol, ampak mene tudi ne bi na tako bedno foro je.bali v tistem kontejnerju.
smirk-1.gif

Edina pametna odločitev, da je zavrnil.

Drugač se pa strinjam s cifro - trik je v tem, da hočejo imeti v finalni oddaji fotofiniš.
Da podivjajo telefonski cekini.

In uspešno delajo na tem.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Edina pametna odločitev, da je zavrnil.

pa res ne opazite kakšno igro se gre Marcelo?? ma briga njega Sandi in vsi ostali, to, da je zavrnil, je bilo za publiko, v smislu "če izpadem human in dobričina, me pa ne bodo vun vrgli", sicer pa je sam dal tehtno razlago v spovednici, da bi bil najbrž nominiran v vsakem primeru...

prej je bil skoz v ozadju, ker je modro opazil, da so vsi, ki so jezik stegovali, leteli ven, zdej je pa ratal nekam "razposajen" in še bolj rit.

ja, proti njemu (in podobnim) pa mam nekaj.
uf-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Kaj pa naske?

Ej sorry, sej bo. Ej sorry, ni bilo zanalšč. Sej vem. A je kaj bolš? Ej, sorry.

13.gif

Sandi naj zmaga in bo čist vredu.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Seveda opazimo, ampak vseeno boljša izbira, kot pa da bi ga šel je.bat v glavo v najbolj nerodnem trenutku. Po moje bi moral naredit kaj več, kot pa samo obleke skrit. Itak, da bo igral na noto biti čimbolj všeč gledalcem(na čim manj opazen način), saj to je vso bistvo tega šova.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ma saj bi te mogoce se zastopil, samo ko si tako zagovarjala tybea in matejo, ki sta bila pa dobesedno nagravzna s svojo taktiko. Zato mi je cudno kako si se zapicla v Marcela.

Moji sestri je Marcelo vsec. Njej se zdi najbolsi tu notri. Meni je pac antipaticen. Se dalec ne tolk antipaticen kot je bil tybe pa vseeno.

Se vedno menim, da si Sara in Sandi najbol zasluzita zmago.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ma saj bi te mogoce se zastopil, samo ko si tako zagovarjala tybea in matejo, ki sta bila pa dobesedno nagravzna s svojo taktiko. Zato mi je cudno kako si se zapicla v Marcela.

ja in kaj si hotel povedat? Tyba poznam in vem, da je bila slika, ki ste si jo naredili, spačena, oz. je bil prikazan ne čisto v pravi luči... Ampak, Tyeb in Mateja nista tako očitno hinavila, če ste jima že vsi to očitali... tale Marcelo je pa ratal osladen da dobiš sladkorno.. Že od začetka mi ni všeč, mimogrede, ampak zdej pa še najmanj....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Potem se pa vprašaš....Katera slika je bolj prava? Tista, ki jo dobiš iz tega, da ga 24/7 spremljaš in je za povrhu še v boju za veliko denarno nagrado ali je prava slika tista, ki si jo dobila, ko si ga 2x na mesc vidla za urco pa pol.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Dajte mi nekaj prosim povedat: a je ta sandi.penis v kaki povezavi s tistimi grehi (požrešnost, sebičnost, itd.), torej "lust" ?

Noker

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
@mičkena

Ti pač navijaš za svoje prijatelje.
Če bi tu gor hodili Marčelovi prijatelji, bi pa verjetno enako počeli.

Meni je vseeno, kaj ti misliš, saj je tvoja slika pristranska.
Moja slika je pa enaka za vse - made by POPtv, ki se itak trudi, da bi ja čim bolj izenačil karte, da bi telefonski cekini kar najbolj peli). Meni osebno se ne zdi ElTyeb prav nič manj preračunljiv kot kdor koli drug.
Sorry.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Potem se pa vprašaš....Katera slika je bolj prava? Tista, ki jo dobiš iz tega, da ga 24/7 spremljaš in je za povrhu še v boju za veliko denarno nagrado ali je prava slika tista, ki si jo dobila, ko si ga 2x na mesc vidla za urco pa pol.

hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
@mičkena

Ti pač navijaš za svoje prijatelje.
Če bi tu gor hodili Marčelovi prijatelji, bi pa verjetno enako počeli.
Meni je vseeno, kaj ti misliš, saj je tvoja slika pristranska.
Moja slika je pa enaka za vse - made by POPtv, ki se itak trudi, da bi ja čim bolj izenačil karte, da bi telefonski cekini kar najbolj peli). Meni osebno se ne zdi ElTyeb prav nič manj preračunljiv kot kdor koli drug.
Sorry.

moja slika je pristranska...
sprasujem se.gif

Pop ne izenačuje ničesar, samo sledi toku popularnosti in usklajuje in računa kako na tak način čimveč pokasirat...

pa naj kak Marcelov kolega napiše mnenje o svojem prijatlu, lahko, da se motim, priznam... moje izkušnje s takim tipom ljudmi kot je M, so slabe...
tongue-1.gif

pis.
smirk-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja, tvoje mnenje je pristransko. Je pa lepo, ker si povedala, da si pac prijateljica tega parcka.

Sem pa preprican, da se pri oceni teh dveh nismo zmotili
wink-1.gif
Po tem, ko smo jih gledali nekaj mesecev? Po tem, ko so razlagali tudi osebne stvari? Ko se je videlo kaksni postanejo, ko so pod pritiskom? Saj ne recem. Prve tri tedne, mogoce mesec, je bil tybe cisto ok. Samo potem se je pa zacel odkrivat njegov pravi obraz. Dlje kot si ga gledal, bol ti je sel na organ.

Se pa deloma strinjam s tvojo oceno Marcela.