BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Jao jao ta Sandi, kako je smešen in butast, to ne moreš verjet.
bonk.gif

Seba je pa pozitivno presenetil.
zmaga.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Sandi in Tjaša.sta se zatreskala, rahlo patetično ampak vseen je zanimivo gledat, kako se sandi slin, tjaša pa počasi odpira, sicer svojo zakompleksano osebnost.

Seba je velik pridobu na rejtingu odkar je un frik dejan pokazu kaj vse zna.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Danes v Trenjih o BB:

Sprejemljivo: Da ali ne?

Javnost je glede zadnjih dogodkov v Big Brotherju popolnoma razdeljena. Nekateri pritrjujejo varuhinji človekovih pravic, da gre za poniževanje in izgubo človekovega dostojanstva, drugi pa menijo, da tekmovalcev nihče ne sili, da vstopijo v hišo in sprejemajo pravila. Da se torej kot psi pustijo voditi na povodcu, da se morajo okopati v "krvi", da morajo med mišmi z zobotrebci iskati sir. Če komu kaj ni všeč, lahko hišo zapusti. In jo je. Dejan, ki je klofnil Tjašo, a mu ta ni ostala dolžna. Kaj je resnično? Kaj družbeno sprejemljivo? Lahko prizori škodujejo razvoju otrok? Gostje v oddaji bodo Angelca Likovič, Max Modic, Ludvik Horvat, Zvezdana Mlakar, Nina Osenar, Dejan, ki je zapustil hišo, in drugi.

vir:24ur.com

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Sam res...sej ji dam prav, kar se vrednot in tradicije tiče, sam tko negativno nastrojena proti novemu toku pa tut ne rabi bit...
bonk.gif
Se da vse skompenzirat.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah, gledala bi jo lohk tud v postli, če bi bla prilika
tongue-1.gif

Sam poslušat njen glas je pa mal manj zabavno...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Kdo si ti, da določaš kaj je pravi in kaj je nepravi vzrok za batine?

pravega vzroka za batine ni
ne-ne-1.gif
če človek ne zna na miren način odreagirati na t.i. žalitev, je to njegov problem.

Kmalu rata tvoj problem. Predavanje teorije je nekaj, vseeno imam rajši prakso. Ljudje se zavedajo, da neprimerne žaljivke pri določenih ljudeh povzroča zelo negativne reakcije pa jih vseeno izrekajo. Nimam nič proti, če sem ter tja dobijo po nosu. Naj se naučijo lepega izrazoslovja. Milom ili silom pravim jaz.
tongue-1.gif

@mhmm
Kakšen strip si ti spet bral. Nič jasno kaj hočeš povedati.
stupid-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Kdo si ti, da določaš kaj je pravi in kaj je nepravi vzrok za batine?

pravega vzroka za batine ni
ne-ne-1.gif
če človek ne zna na miren način odreagirati na t.i. žalitev, je to njegov problem.

Kmalu rata tvoj problem. Predavanje teorije je nekaj, vseeno imam rajši prakso. Ljudje se zavedajo, da neprimerne žaljivke pri določenih ljudeh povzroča zelo negativne reakcije pa jih vseeno izrekajo. Nimam nič proti, če sem ter tja dobijo po nosu. Naj se naučijo lepega izrazoslovja. Milom ili silom pravim jaz.
tongue-1.gif

Danes sem ravno prebral v Novicah, da naj bi Gorazd, fant ki je umrl pred Globalom, pred incidentom, zabrusil varnostniku "pič.ka ti materna" in se par stvari v stilu.

Poba se je za vedno naucil kako se je treba kulturno obnasati do obcutljivih soljudi. Prav mu je, seljaku neolikanemu.

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.