BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja, sem preveč napisal, torej 100km, če želiš to prevozit v 15 min rabiš Veyrona - 400km/h

in prazno avtocesto
bonk.gif

LP
Torus

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
veyron gre max 407 km/h in je najhitrejše cestno vozilo
če želi priti v 15 minutah mora voziti s povprečno hitrostjo 400 km/h

zaključek: po cesti se relacije Lj - Kp ne da prevoziti v 15 min

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

Dobro, da ni Vseved prijavljen na forumu, ker bi ti sigurno oporekal in postregel s kakšnim podatkom o superultimativnem, zemlja-zemlja,Japonskem izstrelku.

Nazadnje urejeno:

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Jst sm 1000% da on to štopa od cestninske Log-u, pa do Kozine.
smile-1.gif

To je 76 km. Še vedno bi rabil povprečno hitrost 228 za okroglih 20 minut (kar je z avtom ki gre recmo max 250) že kar težko izvedljivo ampak vseeno. Mogoče ma pa uro na kazalce iz katere ne zna dobro časa odčitat.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Ampak tale, bom reku, Dejan jih pa strelja, včeraj v studiu je še kar naprej trdil, da pride on iz Kopra v LJ v 15-ih minutah, pa tip ni normalen....

sej se skoz izpodbija, sam sebe, klati kar vsepovprek, kar dokazuje, da ne stoji za svojimi besedami... "Bom reku" je samo mašilo, da se ima cajt spomnit kakšno novo neumnost... Klasičen primer mamine maze
uf-1.gif
(zakaj nimamo nobenga smajlija, ki bruha?)
g020.gif
e020.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

Tud če ma vse pogoje se ne da, ker Veyron pri Vmax sprazni tank v 12-ih minutah.
smirk-1.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

Tud če ma vse pogoje se ne da, ker Veyron pri Vmax sprazni tank v 12-ih minutah.
smirk-1.gif

Sej potem pa v leru pripelje do Ljubljane
smile-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Menda bodo danes kazenske nominacije... in če mene oči ne varajo ( kljik zgoraj stanovalci) bodo nominirani Seba, Naske, Mateja in Saša... Sem prav dešifrirala?
tongue-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
ksz

Sedajle prišel iz Kopra, sem šel zanalašč probat, dol je letelo not pri norcih, a je še vseeno bil mnogokratnik "tkole bom reku" rezultata, nazaj grede pa v hrib, itak ni šlo nikamor.

Skratka Dejan je ena navadna pussy, samo gobec ga je in nič več, pa še to z očimovim denarjem.

Tkole sem reku.press
bonk.gif

ps. mi je šel včeraj prav na jetra, ko je tumbal svoje in padal iz ene v drugo kontradikcijo.
Konec koncev, če bi bil tak moralist in spoštovalec, ne bi, tudi ko se mu je utrgalo Tjaše obkladal s p.rasico, k.urbo, ji mater ... itd. Dobro so rekli, in vino veritas.

Bi bilo bolj pošteno, če bi rekel, da se ga je pač napil in izgubil pamet. Vse mu bi bilo odpuščeno, ne pa, od Tjaše sem zahteval, da mi reče oprosti in to takoj, ne naslednji dan, za paket ....

Vosu na kvadrat.
hysterical-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Menda bodo danes kazenske nominacije... in če mene oči ne varajo ( kljik zgoraj stanovalci) bodo nominirani Seba, Naske, Mateja in Saša... Sem prav dešifrirala?
tongue-1.gif

Ne. Tiste kronce zraven posameznih tekmovalcev povedo v katero skupino pripadajo. Zlate so gospodarji, trnove pa podložniki.
grims-1.gif

EDIT: lol, si pa vseeno skoraj vse zadela!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
aaaa...
smirk-1.gif
no, dost se pa nisem zmotila...
čudno mi je blo edino zakaj bi Matejo nominirali, je čist ok dekle..

Nazadnje urejeno:

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Tjaša je men resnično antipatična, držim z dejanom, ker se tjaša obnaša kot otrok

npr. tiste njene rekacije: blablablablablablablabla, in še kaj podobnega, ma da bi jo zabil do centra zemlje
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ta Dejan je res pojava, naredu si je sramoto za nadaljna leta.
cheer.gif
Tjaša je itak zakompleksan otrok.

Najbolj zlata je pa Nina in njeni komentarji; "jaaa, ful hudooo...!"
stupid-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Ja, sem preveč napisal, torej 100km, če želiš to prevozit v 15 min rabiš Veyrona - 400km/h
Baje je rekord Ljubljana (Hotel Mons) do Kopra (prva tabla) 38-42 minut z Kunigsegom (itak sem narobe napisal un švedski supr dupr nad hiter carbonski dirkalnik-avto).
Mogoče bi ratalo, če zaprejo vso avtocesto in jo pičiš +350 km/h ves čas sam... gume nebi zdržale grem stavt 10 jaguarjov
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.