BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
To kar se je zgodilo fantu pred Globalom ne privoščim nikomur.

Kaj točno je povod za smrt fanta ne vem, dvomim tudi, da vejo Novice. Če pa je to povod je skrajno neumno. Nikjer nisem napisal, da je smrt edina pravilna kazen za verbalno žalitev iz čistega mira. Žal je poba nepravilno ocenil situacjo ter morda zaradi svojega (pre)dolgega jezika izgubil nekaj najvrednejšega (kar popolnoma obsojam, da se razumemo). Na našem planetu obstajajo ljudje z različnimi kompleksi, razmišljanjem, itd.. Nikoli ne veš kako bo nekdo odragiral, zato se jaz osebno določenega besednega zaklada izogibam, ker sem že doživel neprijetne izkušnje zaradi mojega predolgega jezika.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Ne vem kaj točno ti ni jasno.

Vsak je šel svojo pot. Enostavno se ni bilo vredno ukvarjati s tem.

Še kaj mogoče?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Zgleda ti ni jasno.
rolleyes-1.gif

Rekel si, da bi stolku Tjašo, če bi ti rekla "piækatimaterna". Očitno je, da si žešæi momak, zato sem te pa vprašal, če si razbil tud tisto, zarad katere si jokal tu gor.
priden.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ljudje se zavedajo, da neprimerne žaljivke pri določenih ljudeh povzroča zelo negativne reakcije pa jih vseeno izrekajo. Nimam nič proti, če sem ter tja dobijo po nosu. Naj se naučijo lepega izrazoslovja. Milom ili silom pravim jaz.
tongue-1.gif
Svaka čast tvoji bivši, da ti je ušla, sicer bi ji blo še zlo težko v življenju.
zmaga.gif

Matr ... pa kdo je tebe vzgajal??
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Do tega kar se je zgodilo med dejanom in tjašo če bi ženska naredila to kar mora bit tiho in se umaknit v drug prostor!
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:

Poba se je za vedno naucil kako se je treba kulturno obnasati do obcutljivih soljudi. Prav mu je, seljaku neolikanemu.
lp

Ni prvi, pa tudi zadnji dne. Buzeriranje v alkoholiziranem stanju (skoraj vedno) potegne za sabo dolocene posledice.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.004
1.440
113
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Zgleda ti ni jasno.
rolleyes-1.gif

Rekel si, da bi stolku Tjašo, če bi ti rekla "piækatimaterna". Očitno je, da si žešæi momak, zato sem te pa vprašal, če si razbil tud tisto, zarad katere si jokal tu gor.
priden.gif

Kje sem to napisal? Citat bo dovolj.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Kdo si ti, da določaš kaj je pravi in kaj je nepravi vzrok za batine?

pravega vzroka za batine ni
ne-ne-1.gif
če človek ne zna na miren način odreagirati na t.i. žalitev, je to njegov problem.

Kmalu rata tvoj problem. Predavanje teorije je nekaj, vseeno imam rajši prakso. Ljudje se zavedajo, da neprimerne žaljivke pri določenih ljudeh povzroča zelo negativne reakcije pa jih vseeno izrekajo. Nimam nič proti, če sem ter tja dobijo po nosu. Naj se naučijo lepega izrazoslovja. Milom ili silom pravim jaz.
tongue-1.gif

Danes sem ravno prebral v Novicah, da naj bi Gorazd, fant ki je umrl pred Globalom, pred incidentom, zabrusil varnostniku "pič.ka ti materna" in se par stvari v stilu.

Poba se je za vedno naucil kako se je treba kulturno obnasati do obcutljivih soljudi. Prav mu je, seljaku neolikanemu.

lp

Glede na to, da so bili posti, katere si citiral napisani v kontekstu BB-ja in njihovega "pretepa" se mi zdi, da tole ni glih normalna primerjava. V BB ni bilo obračuna... ona je njega usekala, tisto kar je pa on njej naredil pa je bilo daleč od nasilja.
Pa jo je pa napizdil je pa edino pravilno....

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Do tega kar se je zgodilo med dejanom in tjašo če bi ženska naredila to kar mora bit tiho in se umaknit v drug prostor!
evil.gif

Lahko , da sem narobe razumel, ampak Tjaša se je umaknila, na vrt.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
In zakaj bi morala bit, če ji je tip težil. Postavi se na njeno mesto. Ne, da jo zagovarjam, samo realno mi povej, kdo bi bil tiho, če mu nekdo tako zateži? Ženska mi je drugače anti, ampak tukaj je šel Dejan predaleč.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Evidentno je bilo kako preferirajo dosedanje gospodarje (kavbojce) in kak je bila Nina razočarano presenečena, da so se vražja dekleta odločila za indijance.
hysterical-1.gif

Evo ti paket Nina.
cheer.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Tjaša je šla domov.
write.gif

Policijske marice so že parkirane pred hišo.
17758-icon_confused.gif

Ali bo obračun vročih Štajerk vs Primorec?
hysterical-1.gif

Baje je Dejanov Jaguar z vžganim motorjem na parkirišču.
bonk.gif

311528-fight.jpg

Priponke

• 311528-fight.jpg
    311528-fight.jpg
    23,7 KB · Ogledi: 103

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Kdo si ti, da določaš kaj je pravi in kaj je nepravi vzrok za batine?

pravega vzroka za batine ni
ne-ne-1.gif
če človek ne zna na miren način odreagirati na t.i. žalitev, je to njegov problem.

Kmalu rata tvoj problem. Predavanje teorije je nekaj, vseeno imam rajši prakso. Ljudje se zavedajo, da neprimerne žaljivke pri določenih ljudeh povzroča zelo negativne reakcije pa jih vseeno izrekajo. Nimam nič proti, če sem ter tja dobijo po nosu. Naj se naučijo lepega izrazoslovja. Milom ili silom pravim jaz.
tongue-1.gif

Danes sem ravno prebral v Novicah, da naj bi Gorazd, fant ki je umrl pred Globalom, pred incidentom, zabrusil varnostniku "pič.ka ti materna" in se par stvari v stilu.

lp

Za to izjavo si boš pa verjetno tudi ti kaj zaslužo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Tjaša je šla domov.
write.gif

Policijske marice so že parkirane pred hišo.
17758-icon_confused.gif

Ali bo obračun vročih Štajerk vs Primorec?
hysterical-1.gif

Baje je Dejanov Jaguar z vžganim motorjem na parkirišču.
bonk.gif
Prvo obračun med sestrama, ker imata še precej nerazčiščenega, še le potem pa Dejan in vsi ostali.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ampak tale, bom reku, Dejan jih pa strelja, včeraj v studiu je še kar naprej trdil, da pride on iz Kopra v LJ v 15-ih minutah, pa tip ni normalen....
To je razdalja cca 130km in, če želiš to prepeljat v 15-ih min., moraš letet 520km/h
bonk.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Lj-Koper je cca 100 km.
tut če hočeš prideš v 45 minutah morš peljat kar pošteno nad omejitvijo
to je pa 3x toliko kot on porabi.....

naj stavi Jaga pa probamo
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, sem preveč napisal, torej 100km, če želiš to prevozit v 15 min rabiš Veyrona - 400km/h

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ampak tale, bom reku, Dejan jih pa strelja, včeraj v studiu je še kar naprej trdil, da pride on iz Kopra v LJ v 15-ih minutah, pa tip ni normalen....

sej se skoz izpodbija, sam sebe, klati kar vsepovprek, kar dokazuje, da ne stoji za svojimi besedami... "Bom reku" je samo mašilo, da se ima cajt spomnit kakšno novo neumnost... Klasičen primer mamine maze
uf-1.gif
(zakaj nimamo nobenga smajlija, ki bruha?)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.