Big Brother slavnih!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pa okrog Sandrine prizadetosti
hysterical-1.gif
.

Zlatko je
zmaga.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.779
9.997
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zlatko deluje mal bol počasne sorte...

počasne sorte? polpismen je bol primerno ...
smile-1.gif

mi je pa kot nekadilcu popolnoma nepojmljivo to kak so obsedeni ... sick

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.236
11.262
113
bolj zanimivo da se ne zavedajo, da zamujajo zarad usranih čikov 3/4 lajfa, in drugih prijetnih zadev.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kolk je kdo retardiran, se lepo vidi, ko je človek pijan. Ja, Maki se men tud ne zdi čist dithig.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Dobro, da ni oni šipac not ostal, ne samo da nima pojma o angleščini (je v Londonu dobro naučil), baje da tudi bere kot prvošolček.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Kolk je kdo retardiran, se lepo vidi, ko je človek pijan. Ja, Maki se men tud ne zdi čist dithig.

Sej nobeden, ki je v tej hiši ni diht. Sploh pa tanova tamala, ima naložen æefur £anguage pack...prvič ko bi pred mano ta £ izgovorila bi ji ga zbil vn z glave...drgač pa Sandra je bla na začetku hecna s to prizadetostjo, zdej se pa vid da ni prizadeta ampak retardirana...Činč bi itak sam čike rabu da bi živu...oz. usi skup bi bli po neki časa zmožni ubijat za čik, vsaj tko delujejo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Noben pa ni opazil da ima Zlatko že z branjem precej problemov
evil.gif

Jih pa zato z rimanjem nima. Sploh freestyle, kar zlatko OBVLADA, zahteva od človeka ful bogat besedni zaklad pa sposobnost hitrega razmišljanja.
cheer.gif
Po človeški plati, je pa lahko marsikomu za zgled.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Hahaha banda šalabajzerska slavna, eni imajo čistilni servis in pucajo, ker so imeli finančne probleme, drugi živijo v kletnih garsonjerah, Maki je na zavodu, edin Urška je loaded hahaha pa razlaga kok je ona izkušena pa je že vse doživela. Carji so res tile naši slavni
cheer.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sicer mi je kar malo nerodno, da bom tole zapisal, ampak Urška Čepin je še med najbolj normalnimi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.236
11.262
113
ne, pač najmanjši šund od kupa gnoja..nič hudega, sicer pa zdaj ko to berem sem opazil da je zlatko še kar noter, a si ni želel kao domov pa daje bila sila?

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ni dovolj, če si samo želiš iti domov. Za to se morš tud odločit ali pa da te izselijo gledalci.
Sicer pa so patetitčno smešni, zdaj že pokajene čike iz smeti pobirajo, Činč predvsem. Maki pravi, da Urška zelo slabo igra "filmsko sceno", zato ker je ista kot sicer in ni opaziti nobene razlike. To je po moje prej kvaliteta, kot pa slabost, posebej za sceno, katero je Urška večkrat doživela v svojem življenju. V glavnem oba sta "zanimiva", ker mislita da sta dobro odigrala, drug drugega pa šinfata v spovednici, nobene samokritike ne premoreta.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
bonk.gif

Teja je hotela Zlatku razložiti, kako rada se imata s fantom, a si ljubezen izkazujeta na čuden način: „Kdaj se prav videti ne moreva, se prav ne marava, človek. To imam najraje. Ko se zbijeva, jaz njenu dam šamar, on mene brcne, potem se pa gledava oba tako razbita čez pet minut – jaz tudi tebe.“

Nazadnje urejeno: