Pol ga pa ne glej!!!Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
KATASTROFA od KATASTROFE je tale Big Brother!
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Na Siolu smo lahko gledali na programih 222, 223,224
samo do 12.11. zdaj se mora baje plačati tako sem bila obveščena, ko sem klicala na
SIOL.
Imam katodni tv sprejemnik, sagem komunikator in standard tv paket preko Siola.
Je kje kaka fora da lahko gledate brezplačno, meni je letos žal dat 5€ ker so malo dolgočasni, če pa bi bilo zastonj bi se pa potrudila pa občasno pogledala dolgočasje BB![]()
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kdo je to?
naša slavna ?![]()
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Danes bodo vselili tole punčaro (Teja Stražišar).
![]()
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
samo do 12.11. zdaj se mora baje plačati tako sem bila obveščena, ko sem klicala na
SIOL.
Je kje kaka fora da lahko gledate brezplačno, meni je letos žal dat 5€ ker so malo dolgočasni, če pa bi bilo zastonj bi se pa potrudila pa občasno pogledala dolgočasje BB![]()
Sam teb mora bit pa res komad dolgčas v lajfu, da gledaš take zadeve, pa čeprav ni za plačat...sej 5 eurov boš pa že premogla, to je nekje verjetno toliko kot staneta 2 škatlici cenenih cigaret, kadiš pa itak ne več, torej jaka muda...![]()
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
SIOL.
Sam teb mora bit pa res komad dolgčas v lajfu, da gledaš take zadeve, pa čeprav ni za plačat...sej 5 eurov boš pa že premogla, to je nekje verjetno toliko kot staneta 2 škatlici cenenih cigaret, kadiš pa itak ne več, torej jaka muda...![]()
Kok mora bit šele teb dolgčas, da se spravljaš na 2x starejšo gospo od sebe.
Citat:
Uporabnik netko pravi:
sem čakal, da slišim njen priimek pa ga nekako niso povedali... zakaj sem ga čakal... predvsem zaradi izogovorjave njenega L... pričakoval sem, da je iz fužin pa ni bila. No potem sem sklepal, da njeno staje duha čefur... in da ne bo pomote s čefurji ni nič narobe ampak s stanjem duha čefur je pa po mojih merilih vse narobe.