Big Brother slavnih!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
najbols je blo ko je vprasala ce jim big brother vrti kej narodne... In pol cepinka rece da ne ampak da oni skoz pojejo narodno... In pol tale: "no to, to, top ej" men je kr zalostno kam gre ta nas narod... Kao slavni slovenci pa sam cefurjad not poslusas

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Ma ne morem dat niti 5€ za BB, ker moram šparat za tretje zobe,
grims-1.gif

veš, da sem že v letih, ko so mi prvi zobi izpadli, drugih pa mam tud bolj malo
uf-1.gif

grin1.gif

Sem hotela it v hišo BB pa sem preveč slavna
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.127
6.330
113
Sicer bolj redko gledam... ampak opazil sem da ima tale Igor največ soli v glavi. Zgleda da je edini pameten, ki pač z idioti ni mogel shajat... pač tako je moje opažanje.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Sam res ej: Ines Juranoviæ, Igor Misdaris je rom al kaj, Mišo cigan po njegovo, Zlatko bosanc, Gena albanc, pol maš pa Nano, ki je skoz tolkla ALAHAMI, pa to avšo novo k je blo sam svašta pa a bojo narodnjaki... A slavni so sam čefurji pri nas? Folk ki to gleda pa itak ven vrže Roka, Neno in Pijo, se prav slovence. Likovička pa reče še da smo Slovenci zahrbtni al kaj že... Ma ne vem no že tko ni nacionalne zavednosti pri nas... To bi mogl ukint take oddaje. Aja a ni pravilo da se ne sme pogovarjat v tujih jezikih
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Od kod pa je Igor? Priimek mi deluje grško!? Otroštvo je baje preživel v Beogradu! Mogoče foter kakšen bivši oficir JLA?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.224
2.021
113
Emona / Carnium
Njegov fotr je glasbenik iz Istre. Mama je iz Slovenije. Igor je rojen v Kranju. Cigansko ne zna. Odraščal je v BG. Mislim, da je fotr tam poučeval v glasbeni šoli ali nekaj podobnega.

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.998
2.302
113
ma ni panike so deklarirani priseljenci oz njihovi potomci... nimaš kej hvala bogu, če so sposobni še toliko bolje in nam začinijo našo monotonijo. ni mi pa jasno kako dekle slovenksega porekla lahko tako nagravžno želi biti čefurka...

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa niso sam punce, so tut fantki taki
bonk.gif

no pa še mal o BB, pa tale Sandra je katastrofa, ta bi skoz neki razčiščevala, po cel teden ne da miru, ojojojoj

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.213
3.576
113
Marlbor
Ne vem, če nosi izolacija kaj krivde za takšno obnašanje. Takšna pač je. Poznam tudi sam eno zelo podobno, z zelo podobnim obnašanjem, bog ne daj da komu kaj zašepetaš ob njeni navzočnosti, baba popizdi ker je prepričana da si sigurno njo kaj šimfal.
Če nastane kakšnmi problem in nočeš komentirati, je celi halo ker se ne strinjaš z njo, če se na glas ne strinjaš z njo si proti njej, če se strinjaš z njo si brez lastnega mnenja in ti je vseeno.
bonk.gif

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
KSZ
Tanova že travmira glede čikov - če jih bo zmanjkalo bo šla kar domov ... "Ah kje, ah kje, ni šans". Je včeraj pogruntala, da jih ni smiselno tako radodarno razdajat, drugače jih bo hitro zmanjkalo
wink-1.gif

Najboljš pa je, ko je Činč brskal po pepelniku in iskal, če je kakšen čik, ki ni do konca skajen za ponucat. wtf?!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif
to jim je gena stran jemal te čike, ki niso bili do konca skajeni, so bili vsi veseli, ko jim je cigaret zmanjkalo, ko je gena povedal za te 3/4 skajene čike

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.236
11.262
113
zivljenje "slavnih" se vrti okoli čikov in odvisnosti...to sem opazil, ostalo je vse nepomebno.