Big Brother slavnih!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

sej ne vem ali je bil kdaj objavljen, a obstaja video o Sandrini prizadetosti
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
KSZ

Sandra Auerčič =) Al pa Stojan Auerčič =) Sej bo lep priimek =))
Foter pomoje cist oboleva,ker se ona notri plete s onim ciganom =)

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Glede na to kako jo hormoni mečejo ji je foter zadnja skrb, Miško pa prva zdaj ga že poljublja
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Punca je nenormalno ljubosumna. To se je opazilo takoj, ko je govorila da nonstop razmišlja o njenem dragem, kje je, s kom je, ...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Mislim, pa to ne moreš verjet!!!
bonk.gif

Ja res, ne morem verjet, da vas tako banalne in nepomembne stvari ( katere se čez 2 meseca ne bo nihče več spomnil) nad katermi se naslajate, tako razburjajo.
Živele Butale!!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pa dobr, to je kr ena mula, polna sama sebe z nekimi čefurskimi forami bit pomembna pa to. Mene bi bilo sram, da bi se tako obnašala. Pop tv je pa tudi cel gnil, ker je za njih že vsak slaven, ker je bil enkrat po tv.

Po tem takem mi je žal, da se nisem prijavila, ker sem bila 2x po TV, 1x v Avtomagazinu in 1x v Cosmopolitanu pa na radiu, jeeeeeeeeeeeej slavna
cheer.gif

Pa Skorpy bi tud lahko šla k je mela intervjuje po časopisih pa še na TV je bila
cheer.gif

Res bedno, važno da je nekaterim stopilo v glavo da so v BB SLAVNIH, recimo Teja se ma zdej za slavno
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.583
1.922
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Pa dobr, to je kr ena mula, polna sama sebe z nekimi čefurskimi forami bit pomembna pa to. Mene bi bilo sram, da bi se tako obnašala. Pop tv je pa tudi cel gnil, ker je za njih že vsak slaven, ker je bil enkrat po tv.

Po tem takem mi je žal, da se nisem prijavila, ker sem bila 2x po TV, 1x v Avtomagazinu in 1x v Cosmopolitanu pa na radiu, jeeeeeeeeeeeej slavna
cheer.gif

Pa Skorpy bi tud lahko šla k je mela intervjuje po časopisih pa še na TV je bila
cheer.gif

Res bedno, važno da je nekaterim stopilo v glavo da so v BB SLAVNIH, recimo Teja se ma zdej za slavno
hysterical-1.gif
Vau, a te lahko prosim za avtogram!!! Please!!!
cool-1.gif