Prijatelje imej blizu, sovražnike pa še bližjeCe hočeš zmagat, moras vedet kaj pocne nasprotnik
Tudi Šarca nočejo:Primorci sploh imajo bolj poln ku.ac fašizma kot v preostali Sloveniji.
Kar naj se spet pofočkajo tisti, ki menijo, da je prejšnji teden policija ravnala preblago.Kakor sem opazoval včeraj, se mi zdi, da se je policija odzvala zelo zrelo. Odstranili so glavne kolovodje in provokatoje, ostale pa pustili naj se sprehajajo in uveljavljajo svojo pravico.
Sploh včeraj je imel pacient res svoj dan. Sploh na tviterju. Celo Slovenijo sramoti pred Evropo, celim svetom.Manjka pripis k sliki: Slika je simbolična.
poni, kako rogovo kolo ali si bil high class pa imel kaj iz uvoza?V SFRJ sem gonil pecikel do dvanajstega leta. Potem sem pa že imel Tomosakiiii
Zanimiv je komentar Koby / 15.10.2021. ob 21:24Šoooookantnooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! STA spet lagala:
Napihovanje STA: Rutte je protestiral, a ne pri slovenski veleposlanici
Z nenavadnim naslovom, da je premier Nizozemske Mark Rutte protestiral pri slovenski veleposlanici Sanji Štiglic zaradi tvita predsednika vlade Janeza Janše, je slovenska tiskovna agencija (STA) včeraj poročala o polemikah na spletnih omrežjih, ko Janša ni sprejel skupine evropskih poslancev...siol.net
aha a reply na ta komentar pa je kaj? Ni dober, ne?Zanimiv je komentar Koby / 15.10.2021. ob 21:24
Šoooookantnooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! STA spet lagala:
Z nenavadnim naslovom, da je premier Nizozemske Mark Rutte protestiral pri slovenski veleposlanici Sanji Štiglic zaradi tvita predsednika vlade Janeza Janše, je slovenska tiskovna agencija (STA) včeraj poročala o polemikah na spletnih omrežjih, ko Janša ni sprejel skupine evropskih poslancev...siol.net
pa kaj ni en včeri rekel, da je siol od levičarskih modelov. zdaj pa take pišejo?Šoooookantnooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! STA spet lagala: