Lahko...ampak na tvoji fasadi...avtomobilu....A želiš reči, da taki ne bi smeli izražati svojega mnenja?
Oz pustimo to, saj vemo, da je z obeh strani retorično. Pač priklopili so se zraven, ker nekaj dogaja.
Moje stvari naj pustijo pri miru.
Lahko...ampak na tvoji fasadi...avtomobilu....A želiš reči, da taki ne bi smeli izražati svojega mnenja?
Oz pustimo to, saj vemo, da je z obeh strani retorično. Pač priklopili so se zraven, ker nekaj dogaja.
Kot sem napisala že takrat, ne podpiram nasilja, uničevanja ipd. To, da se derejo, žvižgajo, nosijo transparente in ovirajo promet, me ne moti. Čeprav sem danes pešačila dodatnih 1km zaradi razsula na linijah LPP.Lahko...ampak na tvoji fasadi...avtomobilu....
Moje stvari naj pustijo pri miru.
Še premalČeprav sem danes pešačila dodatnih 1km zaradi razsula na linijah LPP.
Zastonj ste se spravili orgazmirat ob nasilju. Hojsa danes niso spustili v komandni center.Evo Čorbič.
Počakte, da pade noč, da bo tema. Takrat junaki pridejo na plan!
so to ukazi, odloki, naredbe z zakonsko podlago?
Ce hočeš zmagat, moras vedet kaj pocne nasprotnikNe laži. Saj vemo, da ravno levi najbolj goreče spremljajo novo24 in berejo Janšine twite.
Zanimiva postavitev jeklenk - se 40 let potapljam pa prvič vidim.Kaj pa je tega modela napenjalo
Poglej priponko 49068
Če se že potapljaš, še ne pomeni, da si gasilecZanimiva postavitev jeklenk - se 40 let potapljam pa prvič vidim.
Gasilec.Zanimiva postavitev jeklenk - se 40 let potapljam pa prvič vidim.
Nisem pomislil v smeri gasilstva, sploh ker ima dve jeklenki, s tem lahko zunaj diha kaki dve uri +.
Zakaj prav za prav postavljena na glavo? Potapljači jo imamo navzgor ravno zaradi varovanja ventilov, ker glavo (svojo) praviloma bolj varuješ kot rit.
Če kaj pade iz lufta da ne polomi ventila ali pa če padeš da ne vsekaš z zatiljem v ventil do lažje menjave na hrbtu in odpiranja ventila, ki nima ovir (čelada, zavesca) tudi, da ti ga drug odpre eni imajo še en mali manometer na ventilu, da lahko sogasilec preveri koliko barov imaš še.
A ni levo ta tip ki so ga iskali? Takrat je imel rumen pulover, sedaj oranžen?Poglej priponko 49067
rešitelji Slovenije, garači
Aja sem šele sedaj opazil da svojo sliko sabo nosi
Sem hotel ravno tole sliko objavit. Zanimivi "momci" na protestu. A to jim policaj navodila daje kje se z vodnim topom srečajo?Poglej priponko 49067
rešitelji Slovenije, garači