Gledam Grimsa po TV pa si mislim, da bi moral kretenom prepovedati nastopat v medijih. Kaj tak v parlamentu počne pa kaže na vso gnilobo oblasti.
2007!Ja ma prav, levičarji so že 2009 vabili na ulice.
Razumeš kaj je želel povedat...?
Takrat so bile kocke manjše.Za druge ne vem, med obiskom Clintona, sem pa stal dobrih pet metrov od njega in nisem videl nobenih ograj ali robokopov. Spomnim se tudi protestov leta 2012, ko je bilo na ljubljanskih ulicah 30.000 ljudi, pa ni bilo nobenega solzivca in vodnih topov.
Ker slika veliko več pove, mi kot strokovnjak povej, kje je tu 9. člen.
Poglej priponko 48907
Tudi on precej dober ve, da obtožuje druge za nekaj, kar sem in njegovi počno.Razumeš kaj je želel povedat...?
A si ti bil iz kakega nazi laboratorija spuščen?Ko poslušaš možgansko defektnega Nemca iz sekte SD...ti je povsem jasno zakaj ni zmožen kupiti nitke za kosilnico...
#Tarča
Ko poslušaš možgansko defektnega Nemca iz sekte SD...ti je povsem jasno zakaj ni zmožen kupiti nitke za kosilnico...
#Tarča
Včasih človek po pogovoru s kakim človekom čuti potrebo da poboža kamen, objame drevo in in spoštljivo sname klobuk pred oslom.Kaj pa je rekel narobe? Menda ne bos zanikal, da so leve stranke netile vse skupaj?
A si ti bil iz kakega nazi laboratorija spuščen?