A so že ugotovili kje se je zataknilo 30 avtobusov?
Gledam FB odzive...kolegica trdi da so solzivec še iz helikopterja metali.....????
Itak so bli sami "ekstremisti" oz. nebodijihtreba ljudje tam..verjetno vecina navijacev, ker si ne predstavljam normalnega cloveka z druzino, ki ima neko normalno sluzbo in lajf, da vrze kocko v polic.avto.
Ce si toliko neprilagojen in nevzgojen, da v teh casih ne mores prenasat neke avtoritete, ki ti dejansko hoce dobro, pa...se idi sam prijavi. V Polje.
Verjetno se bo videlo, ko bo levica uspela s kakim njihovim predlogom...Si sploh kdo predstavlja, da desni delamo tak kraval proti levim. Pa zaprejo vse in takoj brezpogojno za 10 let. Ja daleč smo prišli v teh 30 letih vladavine levičarjev.
Tisti ki tej pravljici verjame se nikoli ni bil v helikopterju.v MB so to počeli da
Bil, samo ne v policijskem.Tisti ki tej pravljici verjame se nikoli ni bil v helikopterju.
Pac zadeli bi v vsakem 200. poskusu.
stevanoviĆ je politično mrtev še preden je sploh začel.
Stariha...radikalni ljubljanski svetnik
Poglej priponko 48893
In kangla se je sedaj iz občinskega stolcka preselil na drzavnega in ti mu ze ploskas?Pa kdo to sploh bere, če si bil normalen, se te noben odlok ni niti približno dotaknil.
Jaz sem tudi cepljen od maja in od takrat prav nikjer nobenih težav, tu pa tam kje v kaki ustanovi pokazat qr kodo in to je to.
Ne vem, kolko je bilo uradno na tretji vstaji, 20.000 so nekje podatki.
Vsekakor za mesto, ki ima 95.000 prebivalcev, izjemna številka.
Pa saj to sploh ni toliko pomembno, tam je bil jasen cilj in na koncu je uspelo.
Si ti kakšen antiwaxer, al zakaj tako modruješ o cifrah?
Enoumje v polnem obsegu....Si sploh kdo predstavlja, da desni delamo tak kraval proti levim. Pa zaprejo vse in takoj brezpogojno za 10 let. Ja daleč smo prišli v teh 30 letih vladavine levičarjev.
Tudi na tv rekla to.Gledam FB odzive...kolegica trdi da so solzivec še iz helikopterja metali.....????
To ze sedanji omogoca in je tudi prakticiral. Povedal novinarji danes kako je "voda" pekla.Jaz bi raje Solzilec5 za nabavo vodnega topa s solzilcem