Veš mogoče kok šol je v centru? A pol ti, ki nisi ignorant tud otrok v šolo ne bi poslal? Mal te hebe razumevanje napisanega, si pač kopriva.Napisal je "lahko bi bil deležen"
Ja lahko, če bi bil nejegov fotr neodgovoren ignorant.
Veš mogoče kok šol je v centru? A pol ti, ki nisi ignorant tud otrok v šolo ne bi poslal? Mal te hebe razumevanje napisanega, si pač kopriva.Napisal je "lahko bi bil deležen"
Ja lahko, če bi bil nejegov fotr neodgovoren ignorant.
Še zmeram ko so bili protesti so kolesarili in se lovili tudi po Slovenski cesti....saj je parlament samo za ovinkom....Na poti, kjer gre njegov bus do zdaj ni blo nikol neumnosti. Včeraj so bile. Bi ti predvidel to? Še tuja delegacija se je ujela točno tja.
ti si označen za ekstremnega levičarja za marsikaj drugega.Bistvo, Toninu morajo malček jajčka zrast, ko sem to enkrat rekel sem bil označen za ekstremnega levičarja. Če bi ble zdajle volitve, ni dvakrat za rečt, da bi njih volil, ker v ostalem ne vidim nobene prihodnosti, v SDju pa še najmanj.Budale, tok enih problemov se je nakopičlo, oni pa serejo s prezračevanjem v šolah.
Ne, govorim o tem, da bi lahko prevzel pobudo in on vodil vlado, do tam mu še mal jajčk manjka. Verjamem, da bi bil bolj premišljen pri nekaterih stvareh, kot je Janez.ti si označen za ekstremnega levičarja za marsikaj drugega.
pisal si da bi moral bolj sikat ter lajat janši s čimer se nisem strinjal ker ne vemo kakšen je ko je koalicija stran od medijev na privat ali pa na 4 oči z janšo.
ker to niti ne koristi ker (no tega najbrž nisi vedel a bi lahko) mediji vse vzamejo izven konteksta za vnašanje razdora v koaliciji zato to ne pomaga nič. sploh ko sprejemaš težke odločitve, je pač treba zgledat enoten tudi če odločitev ni 100% prava. da ne govorimo o tem da je v parlamentu razmerje 45,5 vs 44,5 tako da je to še toliko bolj občutljivo.
jajčka mu lahko zrastejo na drugih področjih kot pa da šimfa koalicijo. imajo svoja področja ker delujejo dobro in vsaj navzven gledano brez pritiskov sdsa.
Zanimivo, jaz včeraj verjetno tega ne bi predvidel, označen sem za neodgovornega očeta, dobil sem nezadostno, sicer od tebe, ki kipiš od očetovskih izkušenj, ampak vseeno. Varnostni organi, ki so varovali tujo delegacijo so pa prav po Slovenski peljali, ko je pa toliko drugih poti, pa oni imajo live stream poročanje o situaciji, vsaj morali bi imet.Še zmeram ko so bili protesti so kolesarili in se lovili tudi po Slovenski cesti....saj je parlament samo za ovinkom....
Tko da, sorry....tolk maš vse naštudirano v lajfu...tega pa nisi predvidel!!?
Oči sedi -1.....
Verjetno so bli tud starši teh dijakov neodgovorni.Iz varnostnih razlogov zaradi protestov za ljubljanske dijake pouk na daljavo
Zaradi napovedanih protestov, ki naj bi bili v Ljubljani tudi danes, bodo iz varnostnih razlogov imeli nekateri dijaki na Elektrotehniško-računalniški strokovni šoli in gimnaziji Ljubljana, ki ima sedež na Vegovi ulici, po odločitvi vodstva šole popoldanski pouk na daljavo.siol.net
Tu so neodgovorni navijaci, posledica pa je pouk na daljavo.Verjetno so bli tud starši teh dijakov neodgovorni.
En je očitno premal. Na dveh koncih LJ bo mal težko. Mi je pa zanimiv, kako lohk nacila enga bedaka direkt v glavo in to na 50m.ammmmm.... a smo se katarini kresal že zahvalili za nakup vodnega topa?
še par tednov nazaj so jokali ko so jim protestniki vdrli v stavbo.Evo, ekstremni levičarji in RTVSlo spet v akciji - za razgrajanje protestnikov je baje kriva poilicija, saj jih z razbitjem neprijavljenih/nelegalnih in nasilnih protestov spodbuja v razgrajanje. Če ne bi bilo policije, bi protesti torej minili povsem mirno. Če verjameš.
"S tem, ko policija poskuša razbiti proteste, jih spodbuja v razgrajanje"
Reportaža z včerajšnjega dogajanja na ljubljanskih ulicah.val202.rtvslo.si
Mah to je brezveze zdej pametovat.Ti pa pišeš, kot da ima vsak, otrok, ki so ga včeraj zaplinili, neumne starše. Moje laično menje je, da so včeraj absolutno pretiralval s solzivcem. Lohk pa apollo pove, če se motim.
Vsi varnostni strokovnjaki se strinjajo, da so bili včerajšnji policijski ukrepi pretirani. kam pa naj gredo ljudje, če so jim ogradili vse trge, kjer so se lahko zbirali. Jasno, da bodo šli na ulice. S solzivcem so pa špričali vsepovprek, potrebno ali ne. Prejšnji teden ravno zaradi otrok na treningih niso hoteli s solzivcem špricati v Tivoliju, včeraj jih to ni nič motilo. Seveda, policaje, ki jim je bilo kaj za ljudi, so zamenjali.Daj kalbo ne pretiravaj no... A so jih pripeljali s seboj na demonstracije kto počnejo (pre)mnogi ali pa so jih tja poslali? Niso kajne? No potem niso neodgovorni, je pa šola še toliko bolj odgovorna. Vir problema pa še vedno ni v policiji in solzivcu temveč v razgrajaških protestnikih. Ampak to je očitno "must-have" saj se drugače baje ničesar ne doseže tako da vzamemo vse skupaj v zakup.
Štajerci znorite samo, če vam kdo hoče potegniti iz žepa kak evro. Za sesuvanje demokracije v državi vam je pa malo mar, dokler vam vladar vrže kako pest drobiža.Pa kdo to sploh bere, če si bil normalen, se te noben odlok ni niti približno dotaknil.
Jaz sem tudi cepljen od maja in od takrat prav nikjer nobenih težav, tu pa tam kje v kaki ustanovi pokazat qr kodo in to je to.
Ne vem, kolko je bilo uradno na tretji vstaji, 20.000 so nekje podatki.
Vsekakor za mesto, ki ima 95.000 prebivalcev, izjemna številka.
Pa saj to sploh ni toliko pomembno, tam je bil jasen cilj in na koncu je uspelo.
Si ti kakšen antiwaxer, al zakaj tako modruješ o cifrah?
Karen pomiri se. Po tvoje so 600 ljudi zamenjali iz danes na jutri. Tist ki je vceraj v center rinil je miloreceno nespameten. Tist ki je pa varovano kolono tja zapeljal pa neumen.Vsi varnostni strokovnjaki se strinjajo, da so bili včerajšnji policijski ukrepi pretirani. kam pa naj gredo ljudje, če so jim ogradili vse trge, kjer so se lahko zbirali. Jasno, da bodo šli na ulice. S solzivcem so pa špričali vsepovprek, potrebno ali ne. Prejšnji teden ravno zaradi otrok na treningih niso hoteli s solzivcem špricati v Tivoliju, včeraj jih to ni nič motilo. Seveda, policaje, ki jim je bilo kaj za ljudi, so zamenjali.
Vsa ta banda na oblasti bi se morala zavedati, če sejejo veter, bodo želi vihar.