Ja, to bo to. Dobro si ti to razlagaš zadeve, cca.90% normalnoSem razumel to kot da imaš premalo pravnega znanja, da bi razumel celotno spročilo. Ni panike.
Ja, to bo to. Dobro si ti to razlagaš zadeve, cca.90% normalnoSem razumel to kot da imaš premalo pravnega znanja, da bi razumel celotno spročilo. Ni panike.
A to kar počne vlada, pa ni preseglo tvojega dobrega okusa?Nič nimam proti protestom, celo nasprotno, se mi zdijo legitimna pravica do izražanja nasprotovanja. Dokler ne ogrožajo življenja drugih in tuje lastnine. To kar se gredo zadnje čase ljudje, je preseglo že vse meje dobrega okusa.
A to kar počne vlada, pa ni preseglo tvojega dobrega okusa?
Tudi tiste maske iz papirja in rdečimi elastikami, se ne uporabljajo. S črnimi elastikami so pa v redu, če jih prodajajo "naši"Razen ventilatorjev (na sreco) menda vsa.
Ja, pajade, še usrane gate ti bo pobral.Torej enačiš vladanje z vrtenjem gobca pred mikrofonom. Pametno, Polde. Mesec bi bil po tvoje idealen vladar, pa čeprav bi v maniri Stalina nacionaliziral vse premoženje.
Tiste papirnate so ble kaplja cez rob ja, tam bi moral nekdo odgovarjat Mejduš...pa se pocivalsek jih je zagovarjal.Tudi tiste maske iz papirja in rdečimi elastikami, se ne uporabljajo. S črnimi elastikami so pa v redu, če jih prodajajo "naši"
Ja, pajade, še usrane gate ti bo pobral.
Kdo pa ima tako moč, da prepriča veliko večino volivcev v to?Ovce so tisti, ki po nareku volijo antijanša pa čeprav je to dresirana opica ali pa kaktus. S tem sicer za=bejo tudi sebe ampak važno je samodanijanša
V tej temi se je težko normalno pogovarjat, večina komentatorjev je pacientovih fanatikov.Kdo pa ima tako moč, da prepriča veliko večino volivcev v to?
Očitno to kar praviš bolj za Janezove sledilce velja.
Jaz sem sicer neopredeljen, ampak JJ je pacient, njegovi volilci pa fanatiki. Ampak jaz sem pa neopredeljen.V tej temi se je težko normalno pogovarjat, večina komentatorjev je pacientovih fanatikov.
Zgolj skopirajo prilepijo njegova prejšnja sporočila iz tviterja.
Dobro si se opisal. Recimo, da je tako. Ne poznam te. Nekateri so še celo fanatiki, ampak niso njegovi volilci.Jaz sem sicer neopredeljen, ampak JJ je pacient, njegovi volilci pa fanatiki. Ampak jaz sem pa neopredeljen.
In to je za tebe dovolj da bi se priključila? (sem te že v drugi temi vprašal kaj konkretno se ti je poslabšalo v smislu službe in pogojev-gospodarsko) Da pride na, sceno nekdo ki zavoha kje tebe mogoče čevelj žuli in to izkoristi za ( svojo politično) samopromocijo?Ja in? Več kot očitno imaš dovolj ljudi, ki so pripravljeni slediti prvemu, ki se bo izpostavil in imel približno isto agendo.
Nič ne verjamem noremu teve političnemu trobilu. Imaš kak bolj relevanten vir?Odkrivamo: Stranki SD in LMŠ sta bili sponzorki prevratniškega raperja Čordića | Nova24TV
Vse odkar je z novim mandatom nastopila vlada Janeza Janše, smo priča protestom, saj levi srenji ni po volji, da bi vladal kdo drug kot levica. Ko so postali protivladni protesti navkljub epidemiji nasilni, opaziti je bilo tudi grožnje s smrtjo, s strani opozicije ni bilo videti obsodb. Še več...nova24tv.si