Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
No

Priponke

• IMG_20211001_062503.jpg
    IMG_20211001_062503.jpg
    457 KB · Ogledi: 105

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Baba sovinisticna. Za prostitutke jih je oznacila, kot da je to kaj slabega...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Dobro 90% -no razmisljanje iz tvoje strani.

Ti si najvecji hinavec na tabli, vsi vsaj posredno ali kar neposredno povemo, pokazemo, ti pa....
+ kako naj policija varuje obvoznico, ti je menda apolo par strani nazaj napisal...
Je včeraj Zvečer Hojs Eriki potrdil moje navedbe glede vdora protestnikov na obvoznico. apolo ni pristojen za to. Boštjan Glavič jim ni mogel tega preprečiti, bo pa to storil Janez Rupnik. :)

Pa prosil bi te za normalno komunikacijo brez idiotskih esdeesovskih vložkov.

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Pa prosil bi te za normalno komunikacijo brez idiotskih esdeesovskih vložkov.
Ni problema, takoj, ko ti v nekem sranju nehas omenjat izkljucno desne ali pa da za kako sranje omenis tudi leve, do takrat pa si hinavec, ker pravis, da si med 90% normalnih, torej neopredeljenih.

Ti nisi nic v 90% normalnih. Ti si pac talevi.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Ni problema, takoj, ko ti v nekem sranju nehas omenjat izkljucno desne ali pa da za kako sranje omenis tudi leve, do takrat pa si hinavec, ker pravis, da si med 90% normalnih, torej neopredeljenih.

Ti nisi nic v 90% normalnih. Ti si pac talevi.
Oprosti, ampak ti si bolan v glavo. Res je, obstojajo levi in desni, ampak fanatikov vas je pa sedaj že precej manj kot 10%.

Pa prosim ne me več novačit med taleve. Razmišljaj z glavo. Hvala.

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Oprosti, ampak ti si bolan v glavo. Res je, obstojajo levi in desni, ampak fanatikov vas je pa sedaj že precej manj kot 10%.

Pa prosim ne me več novačit med taleve. Razmišljaj z glavo. Hvala.
Lej ne se sekirat, moje mnenje je pac moje in ne steje veliko, pac en glas na volitvah...mogoce si v oceh drugih neopredeljen, zame si pac klasicni levicar, ki to zanika, hence - hinavec.

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Matey a dam to tu ali v korona temo? Iz oddaje tarča, kjer je gostoval anonimni policaj glede sredinih protestov.

Citiram iz oddaje
Anonimni policist: Jaz mislim, da je tukaj kaj drugega v ozadju. Prvo kot prvo, zdaj hocejo vso krivdo prevaliti na policijo, predvsem na ljubljansko policijo. Zdaj tocno kaksne namene imajo, ne vem povedat. Lahko verjetno da bodo spet zamenjali vodstvo. Dejstvo je pa to, da tudi preusmerijo pozornost s svojim ravnanjem, kakrsnega oni pac imajo, ko povzrocajo revolt pri ljudeh, preusmerjajo pozornost zdaj, da so ljudje bolj osredotoceni na policijo namesto na njih.

Anonimni policist: "Ljudje se morajo zavedat, da policija ni proti ljudem niti protestnikom, ampak imamo pa svoje naloge, ki jih pac moramo opravit. V primeru obvoznice, ko se je prislo do tam, se je treba zavedat, da bi lahko prislo do mnozicnega naleta...
Tam smo bili pac dolzni zagotovit bom rekel mnozicno krsitev JRM oziroma to odpraviti."

Novinar: "Policisti so bili za notranjega ministra tudi mevze in lenuhi"

Anonimni policist: "Tukaj se samo vidi, bom rekel, njihov nivo inteligence pa kultura, kaksen nivo izrazanja imajo. Sploh glede na to, da so oni na oblasti, da so oni tisti, ki na nek nacin upravljajo s celim drzavnim sektorjem.

"Se pravi, vpliv politike na nase delo je prav neverjeten. Marsikdo, ki ima 30 in vec let dela v policiji, pove zadnje case, da cesa takega pa se ni dozivel. Ljudje, bom rekel, odhajajo v pokoj, zaradi tega, ker pac ne zdrzijo vec. Dobesedno je pa tako, da so prakticno, bom rekel, ti pritiski mocni, hocejo si podredit policijo kot organ v celoti. Se pravi, hocejo imeti popoln pretok informacij, da tocno vedo, zoper koga se kaj vodi, kaksne postopke. Tukaj se dobesedno vidi zloraba pozicije nekoga. \ker ce je bila zadeva dobro in uspesno opravljena...policisti smo tam zagotovili javni red in mir, slo je za precej rizicno situacijo, zadeva je bila strokovna in zakonita. Groznja oziroma provokatorji so bili odstranjeni, kar je povsem obicajno za normalno policijsko prakso pri nas ali pa v drugih drzavah. Uporabljena je bila najmanjsa mozna sila. Ko se je za to zagotovilo, je bil pa po drugi strani ocitek, da je bila zadeva nestrokovna in so zato vodilni, vodilne osebe v PU Ljubljana dobile rumen karton. Zadnje case nastavljajo pac kader, ki je dejansko samo njim, bom rekel po meri, brez potrebnih izkusenj, brez potrebnih znanj."

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Matey
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.