In kje tu piše, da je bil Stevanovič v zaporu? pa da je magisterij naredil iz zapora?Med spodaj omenjeno ekipo naših fantov je bil tudi g. Zoran Stevanović .
In kje tu piše, da je bil Stevanovič v zaporu? pa da je magisterij naredil iz zapora?Med spodaj omenjeno ekipo naših fantov je bil tudi g. Zoran Stevanović .
Sranje je, ker varnostnika nista bila toliko človeška, da bi ženskam dovolila it na WC brez pct pogoja.IMO sta vleteli na wc in potem sta ju sinalovca? komaj zunaj dobila.
Sranje je, ker varnostnik ne sme vzet podatkov, bi lepo prepisal iz osebne, pa bi ju spustili...ker vseeno je malo brutalno zgledalo tole..."novinar" pa je imel zivcni zlom kar na ulici, z dretjem je dvignil onima adrenalin do plafona.
Kako to mislis? Povsod preverjajo pct, tu pa bi kar spuscali noter po tvojem?Prvič vidim, da v resnici ne smeš na WC ali v blagovni center. Zgolj prvi dan so na Petrolu zajebaval. Ponavadi zadostuje da samo rečeš: Imam PCT. Maske pa itak že dalj časa niso obvezne "po zakonu".
Navedi točno, kje razen v Nami v resnici preverjajo PCT. Bom šel tja. Ne bom rabil pokazat kode. Izberi Ljubljano.Kako to mislis? Povsod preverjajo pct, tu pa bi kar spuscali noter po tvojem?
Povsod, kjer spostujejo ukrepe. Kjer pa so sefi bosanci in antivaxerji, pa pac ne, tako da idi tja.Navedi točno, kje razen v Nami v resnici preverjajo PCT. Bom šel tja. Ne bom rabil pokazat kode. Izberi Ljubljano.
Nekaj je moralo biti še drugega, skoraj
Zakaj policist ni hotel odgovoriti na večkrat ponovljeno vprašanje, zakaj je pridržan?
Vprašanje tudi, kaj si Nama misli o takem odnosu varnostnikov (vendarle jih oni plačujejo) do svojih potencialnih strank.
Jaz kot delodajalec bi kdaj prav rad videl da bi lahko kdo namahal moje "potencialne" stranke, ki to v resnici sploh niso, ali pa je z njimi več težav kot plusa.Vprašanje tudi, kaj si Nama misli o takem odnosu varnostnikov (vendarle jih oni plačujejo) do svojih potencialnih strank.
Lahko greš po poti https://www.youtube.com/c/K0R0NANATEG/videosNavedi točno, kje razen v Nami v resnici preverjajo PCT. Bom šel tja. Ne bom rabil pokazat kode. Izberi Ljubljano.
Sori, včeraj nisem preko GSM imel možnosti tega ti primerno odgovorit:
PisRS - Pravno informacijski sistem
pisrs.si
90. člen
(uporaba vodnega curka, konjenice, posebnih motornih vozil in plinskih ter drugih sredstev za pasivizacijo)
Za vzpostavitev javnega reda, ko je ta huje in množično kršen, smejo policisti, poleg sredstev za vklepanje in vezanje, telesne sile, plinskega razpršilca, palice ali službenega psa, uporabiti tudi:
- konjenico,
- posebna motorna vozila,
- vodni curek ali
- druga plinska ter druga z zakonom določena sredstva za pasivizacijo.
Pomeni vodni top je šele na predzadnjem mestu. Kaj od tega je policija včeraj prej uporabila, kot vodni top? Je uporabila prvo telesno silo, solzilec, palice, pse, konjenico, "posebna motorna vozila"? ali so kar direktno šli na vodni top, ker ima se može se?
Sem gledal video. Eni so bili mokri kot miš.Kje piše, da je potrebno uporabljati sredstva po navedenem vrstnem redu in da se ne morejo oz. ne smejo prilagajati situaciji primerno? Nikjer.
Pa še tole - citiral si zakon, ti si pa včeraj govoril o protokolu, to je nekaj popolnoma drugega.
Upam, da sva zaključila, če pa ne sva pa tokrat vsaj v pravem topicu, v tistem prej ti ne bom več repliciral na to tematiko.
IKEA, osebje je skeniralo, zraven pa je še varnostnik stal. Sem videl s parkinga in si rekel, ne rabim tako nujnoNavedi točno, kje razen v Nami v resnici preverjajo PCT. Bom šel tja. Ne bom rabil pokazat kode. Izberi Ljubljano.
Vedno bolj ljudje, ki bi naj po odloku skenirali kode ugotavljajo, da za to sploh nimajo pooblastila. Maske so že padle. Inšpektorji hodijo na veliko okoli in kontrolirajo, vendar strogo zgolj opozarjajo. Prvi postopek za prekršek bo padel na ustavnem sodišču.IKEA, osebje je skeniralo, zraven pa je še varnostnik stal. Sem videl s parkinga in si rekel, ne rabim tako nujno
V bauhausu mislim, da tudi, vendar sem imel srečo, se je z enim starejšim gospodom zamotil
Včeraj sem bil v zdravstvenem domu, Supernovi in Leclercu. V zdravstvenem domu in Supernovi preverili QR kodo, v Leclercu jo je pogledal z dveh metrov. Nikjer pa niso preverjali identitete.Navedi točno, kje razen v Nami v resnici preverjajo PCT. Bom šel tja. Ne bom rabil pokazat kode. Izberi Ljubljano.
Kje piše, da je potrebno uporabljati sredstva po navedenem vrstnem redu in da se ne morejo oz. ne smejo prilagajati situaciji primerno? Nikjer.
Pa še tole - citiral si zakon, ti si pa včeraj govoril o protokolu, to je nekaj popolnoma drugega.
Upam, da sva zaključila, če pa ne sva pa tokrat vsaj v pravem topicu, v tistem prej ti ne bom več repliciral na to tematiko.
Potem pa povej, da si imel PCT s sabo. Kot si napisal, se bere, da pogojev nisi izpolnjeval in si izkoristil priliko mimo varnostnika. V Ikeo pa nisi šel, ker nisi želel biti preverjen.IKEA, osebje je skeniralo, zraven pa je še varnostnik stal. Sem videl s parkinga in si rekel, ne rabim tako nujno
V bauhausu mislim, da tudi, vendar sem imel srečo, se je z enim starejšim gospodom zamotil
Kaj ima to vezo s tem, da si ti trdil, da uporaba sredstev ni sledila protokolu, ki ti v bistvu sploh ni poznan?
Tudi tu je implicirano, da ni bilo ravno vse OK iz strani policije.
Ampak dokler bodo imeli podporo državljanov pri takem početju, tako bo. Zdaj pač proti PCT, pred leti proti kanglerju, mogoče se boš pa ti za kaj boril čez nekaj let, pa bo isto, ker jih bo vseeno en del odobraval, ker lahko, ker nihče ne odgovarja.
To si sam predpostavil? Bila je pretirana oz prehitra uporaba vodnega topa, in ni bilo samo to pretirano na protestih.Kaj ima to vezo s tem, da si ti trdil, da uporaba sredstev ni sledila protokolu, ki ti v bistvu sploh ni poznan?
Na posnetku se je videlo, da je bil curek iz topa bolj širok, kot dež. Najprej so špricali po množici, da so se umaknili, da so naredili prostor bližjim, da so se imeli kam umaknit. Meni se konkretno to zdi dobra taktika, da ne bi prišlo do poškodb med begom. Tisti tapravi curek seveda lahko tudi koga poškoduje.To si sam predpostavil? Bila je pretirana oz prehitra uporaba vodnega topa, in ni bilo samo to pretirano na protestih.
Saj na koncu se je pa zlilo nebo od žalosti