visek_izobrazbe
Guru
Pujso je imel nekoč davno v centru Ljubljane, sedaj pa živi v bloku pri pošti v Črnučah.
a je šla v pršute, salame in kotlete?
Pujso je imel nekoč davno v centru Ljubljane, sedaj pa živi v bloku pri pošti v Črnučah.
Ti lahko tudi molče trobentaš.Jaz bi pa rad videl, kako bi ti "videl" trobljenje.
Lahko se zapenjamo za malenkosti, bistva in dejstev pa to ne spremeni.
V gore ne pašejo nobene reklame. Jaz bi to limal samo na Trstenjakovi 8.Kaj porece Mare na tole? In Bizi?
Nikakor ne. Če si skrajnež še ne pomeni, da si potem avtomatsko nasilen. Je pa splošno gledano kar lepa šansa za kaj takšnega.A skrajnež je vedno nasilen?
Samo vprašam ne me napadt
Fokus je oz. debata gre o nedavno nalepljenih zadevah, post iz FBja pa da jasno vedeti, da je prepovedano vse. Sploh ne dvomim, da je moteča tudi stara nalepka ampak trenutno to ni point debate. Če jaz v neki debati napišem, da mi je komunistična miselnost zgrešena, to še ne pomeni, da mi nacistična pa ni ampak, da to v tem trenutku najverjetneje zgolj ni stvar pogovora.Zanimivo da jih pa ne moti una nalepka ki je bila prej nalepljena
Ma goba je v bistvu samo posredno želel povedat, da si lahko skrajnež in vseeno miroljuben oz. nenasilen. On je lep primer tega v praksiPo moje je to tako kot z mašinimi krogci - če si skrajnež (iz enega večjega krogca) ni nujno da si nasilnež (iz drugega, manjšega krogca). Ampak če si nasilnež, si pa skoraj gotovo skrajnež...