Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113

Pozdravljeni
V četrtek in petek sem kot markacist vodil delovno akcijo popravila planinskih poti okoli Triglava. Na akciji nas je bilo prisotnih sedem markacistov prostovoljcev.
Ker so bili v petek na Triglavu prisotni tudi "petkovi protestni kolesarji" sem se z njimi "srečal" pri koči na Planiki in sem videl, da so lepili nalepke z njihovimi logotipi tudi na planinske smerne table in drogove, ki so okoli koče. Ko sem se popoldan vračal proti Pokljuki, sem opazil, da je večino smernih tabel v tej smeri polepljenih. Nalepke so bile tudi preko napisov, kjer so podane osnovne informacije o planinski poti in njeni težavnosti. V priponki so slike nekaterih teh tabel. Kjer sem lahko sem nalepke odstranil, nekaj jih je pa še potrebno, saj jih nisem dosegel. To delo verjetno čaka skrbnika planinske poti (planinsko društvo).
Smerne table so namenjene planincem, da jim podajo osnovno informacijo o poti in jih usmerjajo na planinsko pot. Nanje je prepovedano dajati kakršnekoli druge oznake, ali jih poškodovati, kar govori tudi 25. člen zakona o planinskih poteh in se lahko kaznuje tudi z denarno kaznijo. Dejanje protestnikov pa kaže tudi na nespoštovanje našega prostovoljnega dela urejanja planinskih poti. Ni mi prijetno, ko pomislim, kako smo nosili težke drogove in opremo na ramenih več ur daleč, da smo namestili vse te table, potem pa se nekdo tako vandalsko obnaša do njih. Table pa tudi niso zanemarljiv strošek in planinska društva jih v večini sami financirajo. Po teh planinskih poteh pa hodi tudi veliko tujcev in ne vem, kaj si mislijo, ko na tablah opazijo take nalepke.
Lep pozdrav
Boštjan Gortnar
markacist inštruktor

• Žalosti me
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.278
113
i-see-nothing-wrong-here.jpg

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.543
-3.695
113
itak, da se za nickom Leron Noel skriva kaka sds-ovska kopriva. Ali pa celo Urban sam.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.278
113
Seveda, kakopak. Ker med levičarji oz. med ekstremni levičarji enostavno ne more biti tako velikega pacienta, da bi javno pozival k eliminaciji JJ-a. Na levi sceni je sama strpnost oz. tolerantnost, ljubezen in kulturnost. Pozivanje k nasilju jim je popolnoma tuje, kaj šele dejansko nasilje v praksi. Levičarski skrajneži - to ne obstaja. Kapo dol. :zmaga:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Po moje je to tako kot z mašinimi krogci - če si skrajnež (iz enega večjega krogca) ni nujno da si nasilnež (iz drugega, manjšega krogca). Ampak če si nasilnež, si pa skoraj gotovo skrajnež...

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.278
113
Zanimivo da jih pa ne moti una nalepka ki je bila prej nalepljena
Fokus je oz. debata gre o nedavno nalepljenih zadevah, post iz FBja pa da jasno vedeti, da je prepovedano vse. Sploh ne dvomim, da je moteča tudi stara nalepka ampak trenutno to ni point debate. Če jaz v neki debati napišem, da mi je komunistična miselnost zgrešena, to še ne pomeni, da mi nacistična pa ni ampak, da to v tem trenutku najverjetneje zgolj ni stvar pogovora.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.278
113
Po moje je to tako kot z mašinimi krogci - če si skrajnež (iz enega večjega krogca) ni nujno da si nasilnež (iz drugega, manjšega krogca). Ampak če si nasilnež, si pa skoraj gotovo skrajnež...
Ma goba je v bistvu samo posredno želel povedat, da si lahko skrajnež in vseeno miroljuben oz. nenasilen. On je lep primer tega v praksi :D

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Mislim jaz sm preveč objektiven kar se nalepk tiče (se vidi na mojem avtu) in mi je vseeno. Samo tak pogrom zaradi enih nalepk medtem ko nikoli ni bilo o drugih?
A vse isto ali pa vse nič. Kdaj se bomo pa pogovarjal o teh stvareh če ne zdaj. A je to point ali ne trenutno. Debate če ta lahko, zakaj une ne sme in obratno pač nebi smele biti samoumevne.

Sm velik bolj glasen na netu kot v resnici. To se ve :D

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113
Že za referendum, da lahko nekateri še naprej gradijo ob rekah, so vse prometne znake in semaforje polepili.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.